Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De wraak van Bloedbaard

Borne , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 7 (Aanbevolen: 6)

13 jaar

Lees reviews

Meer over De wraak van Bloedbaard

De grootste schat van de zee is door vijf piratenkapiteins gestolen. Wie de drietand van Poseidon in zijn bezit heeft, is machthebber over de zeven zeeën. Maar de slechte Kapitein Bloedbaard wil de drietand voor zichzelf. Je bent een veroordeelde piraat en wordt door de gouverneur naar het schip van Bloedbaard gestuurd om de drietand te stelen..


Thema's

Avontuur

Gevangenis

Inrichting

Mysterie

Piraten

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Beelden terugkijken

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

12 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Het Wooldrik 4
7621AH, Borne
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

10 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MarindeMarindeEscape MasterLid sinds: 10 augustus 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Toffe puzzels, maar niet zo professioneel

#109 Mijn zusje woont in Borne, dus als daar dan een escape room opent dan moet je die natuurlijk uitproberen. Wij boekten deze kamer voor een zondagochtend, eigenlijk was dit geen reguliere openingstijd maar één van de bouwers was zo flexibel om de kamer voor ons te draaien.

Ik vind het thema voor deze escape room slim gekozen omdat het goed aansluit bij de locatie van Kids City en de sfeer die daar is neergezet vanaf binnenkomst. Het ontvangst vond ik wat ongemakkelijk en liep niet zo soepel. Ik denk dat met een paar kleine aanpassingen dit sterk verbeterd kan worden. Dit zit in een stukje enthousiasme en informeren naar de escape ervaringen van de gasten, maar ook in het faciliteren van een kluisje (of kist met een slot) voor waardevolle spullen zodat eerst de spullen weggelegd kunnen worden, dan een uitleg kan volgen over sloten en hints, en pas vlak voor het betreden van de kamer het filmpje gedraaid wordt. Zo start je zo goed mogelijk in het verhaal.

Ook raad ik aan om de verlichting in het begin van de kamer te verbeteren. Wij hadden allemaal het voorstel om je telefoon mee te nemen voor een zaklamp afgeslagen (vanuit het idee 'dat hoort niet'), maar het is vervolgens wel storend als je dan te weinig kunt zien. Het meegeven van een mobiele lantaarn o.i.d. lost dit al (helemaal in thema) op. De kamer zit vervolgens goed in elkaar en is vooral sterk in de puzzels. Je kunt lekker parallel puzzelen en de meeste puzzels vond ik goed bij het thema passen. Sowieso in de aankleding leuk gedaan en waan je je echt op een schip. Hier en daar kan de afwerking nog iets beter of professioneler, maar je kunt hier lekker een uurtje puzzelen. De kamer heeft een goede afwisseling van slotjes en techniek, maar ik vond het aantal geplastificeerde instructies wel heel erg hoog.

De reden dat ik niet hoger dan een 7 geef is omdat het mist in de professionaliteit die je ondertussen van escape rooms verwacht. Zo misten wij achtergrond muziek die bijdraagt aan de sfeer en werden de hints over de muur heen geroepen door de gamemaster. Dit doet afbreuk aan je ervaring.

Over de puzzels kun je natuurlijk weinig zeggen, maar daarmee heb ik me goed vermaakt. Ik denk dat de kamer vooral leuk is om te bezoeken met families en voor een tweetal ervaren spelers die van puzzelen houd en in de buurt is. De kamer kan nog beter worden door aandacht te schenken aan de verlichting in het begin, de wijze van hints geven, muziek (en geluidseffecten) en enthousiasme in het ontvangst.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: #DreamTeam

Ontsnapt: Ja  50:12 min


 • Leuke puzzels
 • Aankleding van het thema
 • Hintsysteem
 • Nuchtere begeleiding

  Remspo0r

Remspo0rRemspo0rEscape ApprenticeLid sinds: 21 september 2022 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2023

Slecht

We moesten een uur wachten omdat er niemand aanwezig was om ons de kamer te laten spelen.
Vervolgens mochten we de kamer niet afmaken omdat de tijd om was. Dus wij mogen een uur wachten en hun wilden ons geen 10 minuten geven om de kamer af te maken.


3.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 1.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Beleving
 • Slechte begeleiding

 

Pien_tbPien_tbJunior EscaperLid sinds: 18 april 2022 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2023

Mooi escaperoom maar nog wel wat verbeterpunten

Helaas moesten wij lang wachten voordat we konden beginnen door miscommunicatie tussen de hosts. Uiteindelijk konden we ongeveer een uur later starten met de zoektocht naar de drietand. We zijn wel netjes op de hoogte gehouden en hebben de drankjes op kosten van de escaperoom gehad. Het is overigens echt een leuke binnenkomst bij kids city, het thema van de escaperoom sluit hier perfect op aan!

De host vond ik persoonlijk wat ongemakkelijk waardoor de start ook wat moeizaam verliep naar mijn idee. Het zou leuk zijn als iemand heel enthousiast is en je ook echt meeneemt in het verhaal. Ook ben ik het met een eerdere review eens dat het filmpje afgespeeld zou moeten worden vlak voordat je de kamer in gaat. Het filmpje was vrij zacht, waardoor ik de mensen bij kids-city beter kon horen dan het filmpje zelf. Wij moesten na het filmpje vragen of we ergens onze spullen (veilig) kwijt konden, de spullen konden we kwijt in een kist. Alleen deze kan niet op slot. Een andere optie was om alles mee te nemen de kamer in, maar daar ben ik zelf niet zo'n fan van. Dus toch alles maar in de kist.
Ook werd ons vertelt dat de deur naar de kamer niet op slot zou zitten ( je kan er dus altijd uit). Opzich is dit prima, maar wij hadden bijna een jonge speler erbij, want kinderen (in kids city) kunnen dus ook gewoon naar binnen als de host het niet opvalt.

Het hint systeem vond ik ook lastig, want eigenlijk wil je geen hints vragen en je weet zelf natuurlijk niet hoever je in het spel zit en of je dus echt een hint nodig hebt. De hints moesten we vragen door op de deur te kloppen of gewoon de deur open te doen en te vragen om een hint. Zo wordt je uit het verhaal gehaald en dat is jammer.

De kamer heeft een erg mooie aankleding en sfeer! Deze zou nog beter zijn wanneer er muziek toegevoegd zou worden. Het verhaal is ook goed en de puzzels passen erbij. In de kamer zelf zie je een aantal dingen die wat mooier afgewerkt zouden kunnen worden, wat de aankleding nog beter zou maken.

Persoonlijk denk ik dat er nog meer uit deze kamer te halen is wanneer er iets met bovenstaande punten gedaan wordt.

De kamer zelf vind ik goed! Alleen de host had van mij wat enthousiaster mogen zijn en wat meer in thema.

Escape nr: 38


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • De host was niet zo enthousiast
 • Hintsysteem
 • Slechte begeleiding

 

hkbdhkbdJunior EscaperLid sinds: 08 september 2019 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

Fantasschip matey

Zeer leuke escaperoom met goed uitdagende puzzels.

We werden welkom geheten door piraat Iris, zij heeft ons het verhaal over Bloedbaard verteld en middels een filmpje zijn wij achter het verhaal gekomen van het doel van de escaperoom.
Na een sterke start, zakte het bij ons wat in, iets dat bij ons vaker voorkomt met de escaperooms, maar desondanks toch goed doorgezet.
Er is genoeg te doen met meerdere puzzels tegelijk, waardoor je niet hoeft te wachten op elkaar en iedereen zijn/haar eigen ding makkelijk kan doen. De puzzels zijn ook goed gethematiseerd en de gekregen hints zijn ook duidelijk.
Het begin dat je een echte oude scheepslantaarn krijgt maakt het nog net even wat spannender!
Optie was er ook om de mobiel met zaklamp te gebruiken, maar dit was niet nodig voor ons.
De schat uiteindelijk behaald.
Na de escaperoom nog even wat gedronken en een piratenschaakspel gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit

 

GPQGPQEscape ApprenticeLid sinds: 11 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Prachtige escaperoom met oog voor detail

Met 3 vrienden deze escaperoom bezocht. We werden hartelijk ontvangen en er was een duidelijke uitleg. De puzzels zijn gevarieerd, en best wel pittig! De meesten zullen er een flinke kluif aan hebben om deze escaperoom uit te spelen. Er is een mooi gebruik van techniek, met name tegen het einde zitten er een aantal bijzondere technische snufjes in! We hebben ons goed vermaakt en konden goed naast elkaar aan verschillende puzzels tegelijk werken. Af en toe kregen we een hint die ons een klein beetje in de goede richting duwde, zonder de oplossing direct uit de doeken te doen. Ik zou deze escaperoom zeker aanraden aan anderen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

 

Roos28Roos28Escape ApprenticeLid sinds: 04 november 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 november 2022

Geweldige sfeerbeleving

Wauw wat een gave escaperoom! Dit is mijn derde escaperoom ervaring en dit was veruit de beste. De sfeer is zo ontzettend mooi neergezet en de puzzels zijn lekker uitdagend. Er zit een goed bedacht verhaal achter. Gelukkig krijg je ook af en toe een hint als het echt nodig is. De muziek op de achtergrond maakte het helemaal af. Deze escaperoom is erg gericht op samenwerking van de personen die de room doen. We waren niet mega ervaren dus we mochten ook nog iets langer doorspelen, dat was heel gastvrij. Ook konden we na de tijd lekker een borrel drinken met elkaar. Echt een aanrader dus!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Soms best ingewikkeld maar gelukkig kwamen we erui

 

UmutKalayciUmutKalayciEscape ApprenticeLid sinds: 01 augustus 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2022

Geweldige kamer

Leuke thema en genoten van de kamer. Mooie decoratie en warme ontvangst.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

BJJOABJJOAEscape ApprenticeLid sinds: 27 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Erg mooi ingericht met oog voor detail.

Fijne ontvangst door de gastheer. Neemt ruim de tijd om alles uit te leggen. Er wordt rekening gehouden met het niveau van de spelers en gevraagd naar de behoefte aan eventuele hulp tijdens de escape. De room zelf is erg mooi ingericht met zeer veel details en een goed doordacht verhaal. Dit komt ook duidelijk terug in de opdrachten. Absoluut een aanrader voor groepen vanaf vier personen. Wij waren met zijn tweeën maar de hoeveelheid opdrachten i.c.m. de moeilijkheid maken dat we nog steeds gevangen zitten ;). We zijn hier bij het boeken al op gewezen door de gastheer, maar we waren toch eigenwijs en hebben hier absoluut geen spijt van. Alle lof voor deze twee enthousiaste mannen die samen een prachtige eerste escaperoom hebben gebouwd.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

TeamCreative (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2022

Wat een gave ervaring! Behoort absoluut in de top 3 van beste escaperooms die ik heb mogen ervaren!

Met mijn team hebben we in twee groepen deze escaperoom mogen doen. Wat een gave ervaring! We hebben al meerdere escaperooms gedaan door het hele land. Deze behoort absoluut in de top 3 van beste escaperooms die ik heb mogen ervaren. Originaliteit - 5 sterren. De escaperoom is gevestigd in het gebouw van Kids City in Borne. Kids City is een indoor speelparadijs met een piratenthema. De escaperoom borduurt daar op voort met een origineel verhaal en de bijbehorende aankleding. Het verhaal loopt als een rode draad door de gehele escaperoom en zit indrukwekkend goed in elkaar. De entourage is professioneel en tot in details uitgevoerd. Moeilijkheidsgraad - 5 sterren Deze escaperoom is lastiger dan de gemiddelde escaperoom. Dat maakt hem lekker uitdagend om te spelen. Is het je eerste escaperoom? Dan ga je het heel lastig krijgen. Heb je al een paar escaperooms gedaan, dan wordt het een race tegen de klok om te ontsnappen. Puzzels - 5 sterren De uitdaging van goede escaperooms is om te ontsnappen aan het gebruik van alleen maar sloten. Een goede escaperoom onderscheid zich daarin, door meer gebruik te maken van techniek en mechaniek en niet alleen cijfersloten en sleutelsloten. Deze escaperoom heeft daar een perfecte mix in gevonden. De puzzels om codes te ontdekken zijn gevarieerd en spannend om te spelen. Maar er wordt ook veelvuldig techniek en mechaniek gebruikt om toegang te krijgen tot kisten, deuren en andere ruimtes. Dat geeft deze escaperoom een extra dimensie die je bij andere escaperooms mist. Techniek - 4 sterren Daar waar je meer techniek gebruikt, is de kans dat er iets niet goed werkt of kapot gaat groter. Op dit vlak valt er nog iets te finetunen, maar dit doet geen afbreuk aan de ervaring en het spel. De gebruikte techniek is leuk, inventief en verfrissend. Hier zie je dingen die je elders niet hebt meegemaakt. Conclusie: Deze escaperoom moet je gedaan hebben. Het zit echt goed in elkaar en is uitdagend om te spelen. De sfeer en entourage zijn tot in de puntjes uitgevoerd. Gegarandeerd een leuke belevenis!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 14 personen

Ontsnapt: Ja  53:03 min

 

Frank (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2022

Superleuk

Mijn 2e escaperoom. Met 2 groepen gespeeld, 8 en 7 man met allemaal 1 of 2 ervaringen.
Beide groepen niet gelukt om uit te breken, waren op 60% a 70%, zal ook aan onze ervaring liggen :)

Begeleiding en ontvangst was heel goed, aanrader !


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 15 personen

Ontsnapt: Nee

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig