Het vergeten kantoor is closed (for good) and not available to play anymore.

60 minutes
16 year
Min. 3 -~ Max. 14
This location has no English info yet, but you can try Google Translate.

Het vergeten kantoor

(In 1989 verdween een medewerker op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. Siegmund is op 13 februari 1989 spoorloos verdwenen. Ondanks uitvoerig politieonderzoek is nooit meer iets van hem vernomen. Het vermoeden bestaat dat er destijds spionage praktijken, omkopingen en banden met de internationale maffia bestonden binnen de hoge gelederen van de PTT.

In het kantoor aan de Oude Vest werkten toen ca. 400 medewerkers. Het was het centrum van alle communicatie in Nederland.

Ruim 26 jaar na de vermissing van de PTT medewerker is zijn kantoor ontdekt door onderhoudsmonteurs. In de ruimte zijn allerlei aanwijzingen gevonden die de geruchten rond zijn vermoedens meer dan bevestigen. Het is mogelijk het oude kantoor van de medewerker te betreden, echter geheel op eigen risico.

Deze escaperoom 076 Breda is meer dan een paar puzzels… Probeer in deze real life game de gedachten van de verdwenen heer Siegmund te volgen. Wat was hij op het spoor... 

Het vergeten kantoor is vanaf nu te boeken tot 14 personen. Bij groepen vanaf 8 personen wordt de groep verdeeld over 2 identieke kamers. De groep start tegelijk…. Maar wie verlaat er als eerst het kantoor?!?)

 • Themes

  Battle, Detective, History, Office, Mafia, Crime, Mystery, Abduction

 • Likes

  1

 • Times played

  61 escapetalk visitors

 • Expected room

  This room is not available yet

  Pregnant friendly

  NL

  Toilet available

  PIN-payment possible

  Food available

  Drinks available