Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 10
 • Reviews geplaatst: 10
 • Ontsnappingspercentage: 50%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 07-04-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

 • The Bar — The Bar
 • Geplaatst op 18 september 2019 om 21:24
 • Gespeeld met 6 personen in september 2019; Ontsnapt: Nee

Speciale ervaring

Wij speelden deze escape room met een groep van 6 personen. We vinden dit een uniek concept, aangezien er aan de effectieve escape room eerst een zoektocht vooraf gaat. Ook de escape room zelf is anders dan andere, alleen al door het feit dat de barman gedurende het hele spel aanwezig blijft. Dit is in het begin een beetje wennen, maar zorgt wel dat tips op het gepaste moment gegeven worden. Wat we een beetje jammer vonden, is dat de barman bij aankomst nog een hele uitleg moet geven. Door de zoektocht zit je al helemaal in de sfeer van het spel en thema en deze uitleg breekt de sfeer een beetje. Misschien kan de uitleg ook op een andere manier gegeven worden? Bv. barman die in zijn rol blijft en een envelop overhandigt? Wij vonden het alleszins een super ervaring! Alleen jammer dat we net een paar seconden te kort hadden om te ontsnappen...

 • Uniek concept: zoektocht + escape room
 • Lineair opgebouwd
 • Alles in functie van het thema
 • Gebruik smartphone in de kamer
 • Uitleg barman breekt sfeer van het spel een beetje

Leuke effecten

Mooie kamer, met verrassende elementen. Knap dat dit zelf uitgewerkt en gebouwd werd! Proficiat!

Fijne kamer in de juiste sfeer

Meteen bij het vertrekken naar de kamer word je in de juiste sfeer gebracht. Dit maakt dat je meteen in het verhaal zit. Alles klopte met het thema. Tof ingerichte ruimtes, interessante puzzels,... Een aanrader!

Zeer moeilijk

Toffe start van het spel. Wij hadden veel tips nodig, aangezien we de puzzels erg moeilijk vonden. Middenin het spel kwam er iets vast te zitten, waardoor een medewerker moest binnenkomen om dit op te lossen. Dit is natuurlijk nadelig voor de sfeer.

Leuk thema

Leuk thema. Sfeer wordt meteen goed geschept bij het vertrekken naar de kamer. Toffe start van spel. Puzzels zaten leuk in elkaar en vormden een duidelijke samenhang in functie van het verhaal. Wij speelden deze kamer als beginner. Nu we er al iets meer gedaan hebben, zoeken we naar net dat tikkeltje meer.

Onsamenhangend

In deze kamer zaten wij helemaal niet in het verhaal. De ruimtes en puzzels hadden soms ook weinig met het thema te maken. Puzzels waren ook erg moeilijk en zelfs na de uitleg achteraf konden we er de logica niet in ontdekken.

Meer verwacht

Van deze kamer hadden wij meer verwacht. We losten de puzzels op, maar zaten niet echt in het verhaal.

Onze eerste kamer

Dit was onze eerste escaperoom die we speelden. We hadden de maak meteen te pakken! We waren onder de indruk van de puzzels en vonden ze ook wel moeilijk om op te lossen, mede doordat het de eerste keer was en we niet goed wisten wat we moesten verwachten. We werden vaak verrast door onverwachte elementen in de kamer en vonden het een hele leuke ervaring. Ondanks verscheidene tips, konden we net niet ontsnappen.

Geen hoogvlieger, maar wel ok

In deze kamer zaten wel leuke elementen, maar we hadden niet het gevoel dat we een topervaring hadden beleefd.

Top kamer!!!