Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Maddy

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

02-09-2016

Statistieken

Escaperooms

3 reviews

3 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


3 reviews

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 07 juli 2021

Fantastische beleving

Wij speelden Illusion met een gevarieerd groepje van zes: twee escape-veteranen, twee redelijk ervaren escapers en twee mensen die nog vrij weinig kamers hadden gespeeld. Dit bleek eigenlijk de perfecte samenstelling te zijn.

Het onthaal was gezellig en vrolijk. Het enthousiasme spat af van Roy en Maurice en dat werkt aanstekelijk, dus wij stonden te popelen om te beginnen.

Na een drankje gingen we de kamer in en het volgende uur vielen we van de ene verbazing in de andere, want wauw, wat is alles fantastisch goed in elkaar gezet! 'Niets is wat het lijkt' is het perfecte motto voor deze kamer.

Voor de sfeer en aankleding heb ik geen woorden; we werden compleet meegezogen in het mysterie. De puzzels waren interessant en uitdagend, ook voor de ervaren escapers, en perfect verwoven met het verhaal.

Verder ga ik niets verraden, maar voor mij persoonlijk is dit denk ik de beste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld. Ik kan dus alleen maar zeggen: doen. Je zult er geen spijt van krijgen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Puzzels
  • Verhaal

  Epic Escape Waalwijk

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 02 september 2016

De perfecte escaperoomervaring. De Schrobbelèrkamer is uitdagend, maar niet té moeilijk. Ik heb hem zelf met vijf vrienden gespeeld en we hebben er ongeveer een uur over gedaan. Met minder personen duurt het iets langer, maar er zit in principe geen tijdslimiet op, dus je kunt op je gemak de hele kamer verkennen (hoewel het natuurlijk wel het leukst is om te proberen hem zo snel mogelijk op te lossen). De kamer is prachtig aangekleed en de puzzels zijn erg leuk, ingenieus bedacht en vaak verrassend. We hebben hartstikke veel lol gehad en ik zou deze kamer aan iedereen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburgerrol

De Bank

Locks & Keys
Geplaatst op: 02 september 2016

In de Bank is het niet zozeer de bedoeling dat je uit de kamer ontsnapt; in plaats daarvan breek je in en probeer je binnen een uur weer buiten te staan met zo veel mogelijk buit. De kamer is vrij donker en je hebt maar half zoveel zaklampjes als er personen zijn, dus je moet goed samenwerken om iets te kunnen bereiken. Er zijn ontzettend veel leuke mechanismen verstopt in deze kamer die je niet op het eerste gezicht ziet zitten. De puzzels zijn allemaal anders, sommigen wat moeilijker dan anderen, maar allemaal uitdagend en leuk om mee bezig te zijn. Vanwege de aankleding van de kamer, de sfeer en de tijdsdruk krijg je het echt een beetje benauwd en voelt het alsof je meespeelt in een spannende film!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

0 reviews