Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 14
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 71.4%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 26-04-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Uniek. Positief overdonderd!

Een totaal nieuwe ervaring: next level escape-room!

Ultieme kick van spanning

Intense beleving! We waren écht een ramkraak aan het plegen...

Waanzinnig mooi gemaakt. Van ontvangst tot de afloop, alles is hier verrassend en verrassend goed uitgewerkt.

Een schitterende kamer die echt de moeite waard is om voor om te rijden. Erg benieuwd naar de nieuwe kamer van ze!

Deze kamer hebben we met vriendinnen gespeeld voor een avond stappen. Onlogische puzzels, geen sfeer en geen beleving. We hbben toen flink wat moeten drinken om de kamer een beetje te vergeten. Erg zonde

Van ontvangst tot de puzzels, het klopt hier helemaal. Dit is wat een Escape Room moet zijn, een heerlijke beleving!

Super mooi gemaakte kamer qua aankleding. Er zaten voor ons wat teveel puzzels en cijfersloten in. Toch zaten er een paar hele originele puzzels bij en was de beleving goed. Zeker een aanrader deze kamer.

De eerste kamer die ik speelde. Samen met een groep vrienden gingen we hier na elkaar in, dat we mee konden kijken met de andere groep was heel leuk. Hele goede kennismaking met Escape Rooms. Leuke puzzels, geen technische snufjes maar alles klopt gevoelsmatig wel, de sfeer zit er in ieder geval goed in.

Een onwijs leuke kamer! Deze kamer beveel ik al een tijdje lang aan iedereen aan omdat het een waar avontuur is.

De aankleding was tof! De puzzels waren verrassend en sterk en de ontvangst was gewoon super gezellig. Zat hier echt helemaal in de kamer en dat is natuurlijk altijd een goed teken!

Deze kamer hebben we gespeeld na The Graveyard. Er zaten echt een paar leuke elementen in maar er ontbrak wat sfeer en de puzzels waren een heel stuk eenvoudiger. We gingen er hier niet echt op in de kamer, maar dat kan ook hebben gelegen aan het feit dat we met teveel mensen waren. Maximum was 8 personen van deze kamer, maar dat is echt niet aan te raden. Als je hier langs gaat; speel dan the Graveyard!

Erg leuke kamer waarbij de meeste puzzels wel binnen thema vielen. Begin van de kamer was erg sterk en zette de sfeer helemaal goed neer. Daarna waren er leuke en best pittige puzzels. Paar puzzels voelden wat gek aan binnen het thema, maar de verrassingen maakten veel goed.

Deze kamer hebben we een flinke tijd geleden gespeeld en de opzet sprak me niet aan. Veel stickers van dingen waar je niet aan mocht komen, simpele puzzels die niks met het thema te maken hadden. Maar vooral de afwerking was erg slecht, vooral uitstekende spijkers bij een plek waar je met je handen gaat voelen konden niet. Ik heb gehoord dat dit inmiddels is opgelost en de kamer is verbeterd.

Deze kamer was erg simpel van opzet en sfeer ontbrak. Misschien leuk voor beginners, anders niet.