Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bekendmaking Publieksfavorieten 2022

Onze Publieksfavorieten zijn inmiddels een traditie. Het is alweer de zesde keer dat we deze Publieksfavorieten uitreiken. Geen massale stemactie, maar een objectieve, transparante meting over langere tijd. De huidige meting is op basis van bijna 9000 reviews, het hoogste aantal ooit. En dat ondanks Corona. De onderstaande toppers mogen dus gerust trots zijn op de waardering!

Hoe hebben we de winnaars bepaald?
Net als vorig jaar hebben we 1 september als peildatum genomen en vervolgens tot een jaar terug in onze database gekeken. Alle reviews uit die periode tellen mee, alleen de drempel is door ons bepaald. Dit jaar moesten de escape rooms wederom minimaal een 9 scoren en het aantal reviews hebben we verhoogd naar 130, net iets hoger dan het jaar voor Corona. Als je die formule op alle kamers loslaat, kom je tot het volgende lijstje (met afgeronde scores).


Volgens jullie zijn dit de best scorende escape rooms van de Benelux van het afgelopen jaar en daarom mogen zij zich Publieksfavoriet 2022 noemen. Een mooi lijstje met sterk scorende nieuwkomers, maar ook met locaties die al voor het vijfde of zelfs zesde jaar op rij deze prijs mogen winnen. 

Voor de duidelijkheid: Deze berekening wil absoluut niet zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn. Er waren weer een hoop escape rooms die er dicht tegen aan zaten, maar of net te laag scoorden of te weinig reviews hadden. Maar de meting voor volgend jaar is al weer gestart! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. We zijn benieuwd wie er volgend jaar in staan!

Gefeliciteerd!
Maar voor nu willen we vooral alle escape rooms uit bovenstaand lijstje feliciteren. Een prestatie waar je trots op mag zijn! Naast de eer, een vermelding op deze pagina en een vermelding op jullie Escapetalk-pagina krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje met de post. Stuur ons even een berichtje met het adres waar je het bordje wil ontvangen en wij versturen ze zodra we ze binnen hebben (we moeten ze nog bestellen, dus het kan nog even duren). Reserveren jullie vast een mooi plekje van 20cm x 20cm?

 
Publieksfavorieten 2022

Genoemde escape rooms

Breakout Room DarkPark Zoetermeer DelftEscape Down The Hatch Epic Escape Waalwijk Escape Room Katwijk Escaping Belgium Kamer 237 OuterGround Rock City Escape Tales of Torchdale The Missing Link The Push Mystery Rooms TheStart EscapeRooms Villa BreTil Escape Rooms

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren