Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 6 - 2017

Het is weer vrijdag, dus weer tijd voor de Escape Weekly zodat je goed voorbereid het weekend in kan!

Nieuws

- De nieuwe kamer The Game bij Locked's nieuwe locatie in Tilburg is voldoende getest en vanaf nu te boeken!

- Project Escape in Nijmegen bestaat deze week 2 jaar! Proficiat! Daarnaast plaatsten ze deze mysterieuze afbeelding op Facebook. Zou het iets te maken hebben met De Ramkraak? Op 20 februari zullen we ongetwijfeld meer te weten komen.

- Wescape in Zoetermeer is tussen 6 maart en 10 maart even dicht. Wel met een goed doel, ze zullen ze dan hard werken aan de tweede kamer.

- Het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp heeft een escape room gebouwd om de medewerkers te leren over veiligheid. Zo willen wij ook wel leren over veiligheid!

- Escape Centrum Limburg nam contact met ons op om door te geven dat ze vanaf nu ook op woensdagavond open zijn (17:30/19:00/20:30u). Daarnaast hebben ze op donderdagavond studentenavond, waarbij iedereen met een collegekaart 15% korting per persoon krijgt.

- We hadden het al eerder over Resident Evil, maar voor de liefhebbers van deze serie en escape rooms is er nog meer goed nieuws. De "Banned Footage Vol. 1" DLC bevat namelijk "Bedroom" en deze episode speelt als een soort escape room. 

- Om de Blu-Ray en DVD release van Jack Reacher te promoten hebben Escape Hotel Hollywood en Paramount Pictures een Jack Reacher geinspireerde escape room gebouwd.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden:


Vacatures
  • Geen vacatures momenteel!

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escape World Tilburg Escaperoom in Gouda Real Escape Room ROX Escape Experience Wescape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren