Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 49 - 2019

Tijd voor de Escape Weekly 49 van 2019!

Nieuws

 • Ons artikel gezien met cadeautips voor surprises, Sinterklaas, Kerst of verjaardagen? We hebben een handig lijstje gemaakt met aanraders, gesorteerd op prijs, zodat je snel een keuze kan maken gebaseerd op je beschikbare budget. Scheelt je weer wat tijd in deze drukke tijden!
   
 • Heb je al gehoord over Operation Pandora? Volg deze Facebook pagina om op te hoogte te blijven van dit ambitieuze project. Deze eerste video over het idee klinkt in ieder geval veelbelovend. Vanaf eind januari 2020 komt er een crowdfunding campagne. We gaan het in de gaten houden!
   
 • Escape Room Antwerp stond met een leuk artikel op Het Laatste Nieuws o.a. over zijn verkiezing tot publieksfavoriet dit jaar. De interpratie van HLN dat het daarmee de beste van allemaal is valt over te twisten, maar bedankt voor de reclame Wouter :)
   
 • Puzzelpost heeft net de laatste editie van de trilogie gelanceerd. We hebben het al in huis en kunnen niet wachten om het te spelen, maar diverse sites pikken het nieuws nu ook op, zoals dit artikel op Dutch Cowboys.
   
 • Town-Quest liet ons weten dat ze nieuwe VR ervaringen hebben, Huxley 1 (die op diverse plekken in Nederland en het buitenland te spelen is), maar ook het vervolg Huxley 2. We hebben een hele tijd terug met veel plezier Huxley gespeeld in Berlijn en zijn erg benieuwd naar het vervolg. Is er al iemand geweest?
   
 • Het stemmen voor Top Escape Rooms Project Enthusiasts' Choice Awards (TERPECA) is voor dit jaar gesloten. De statistieken zijn behoorlijk indrukwekkend, door alle deelnemers zijn er samen 82,865 kamers gespeeld. 105 mensen (die meer dan 200 kamers hebben gespeeld) uit 15 landen hebben kamers mogen nomineren, daar kwamen 1445 nominaties  uit. Wat resulteerde in 507 kamers uit 31 landen. Daar zijn er uiteindelijk 229 uit 22 landen van doorgegaan naar de volgende ronde (omdat ze minimaal 2 nominaties hadden). Vervolgens hebben 370 mensen (uit 23 landen) gestemd op deze kamers. De uitslag zal 21 december om 22:00 via een live stream worden uitgezonden. We zijn benieuwd! 

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Escape Room Schagen heeft een leuke challenge lopen van 12 t/m 15 december! Als je meedoet (alleen of met een team) krijg je elke dag informatie, in de vorm van puzzels, toegestuurd van Sammy. Aan jullie de taak om de puzzels op te lossen! Meer informatie vind je op de Chocolate Challenge pagina. Deelname is gratis en je maakt kans op leuke prijzen waaronder een gratis escape room bezoek of een exemplaar van Puzzelpost!
   
 • Bij Escape Room Hasselt maak je nu kans op een escape voor 4 personen in de SAW kamer. Like & deel dit bericht en tag 3 vrienden in het bericht om kans te maken. De actie duurt tot 19 december.
   
 • Dolfijn in Tilburg geeft een gratis escape weg voor 8 personen. Zie hier hoe je kans maakt. De actie loopt tot 24 december.
   
 • Tijdens de feestdagen krijg je 10% korting bij Escaperoom Junkie. En op Black Friday zelfs 25% korting!
   
 • MJ Escape heeft een actie lopen waarbij je kans maakt op 10 euro korting of een waardebon om gratis te komen spelen. Daarvoor willen ze voor 2019 1000 volgers hebben. Meer info vind je hier.
   
 • The Kidnapping, van Fun Farm Schoorl, gaat op 12 januari 2020 sluiten om plaats te maken voor nieuwe escape rooms. Daarom hebben ze een mooie actie waarbij je vanaf 18 november t/m 12 januari 2020 met 20% korting kan spelen.
   
 • Kraeck maakt houten puzzelkisten voor thuis. Hun eerste kist, Kapitein Hebzucht, staat net online en is nu nog voor Kerst/Sinterklaas met 5 euro korting (44,95 ipv 49,95) te krijgen. Wie heeft het al gespeeld?
   
 • Bij 500 likes op hun Facebook pagina verloot Opslot Escape Rooms in Gent een escape room voucher voor 4 personen
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • Escaperoom SS Rotterdam geeft bij 1250 en 1500 likes op hun Facebook pagina een gratis escape room bezoek weg.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de vacature voor een front-ender hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • Bij Escape Prod zijn ze op zoek naar medewerkers. Is jouw Frans uitstekend en heb je ook geen problemen met Engels (en Nederlands), dan is het misschien wel iets voor jou?
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Dolfijn Escape Prod Escape Room Hasselt Escape Room Schagen Tales of Torchdale Town-Quest

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren