Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 44 - 2019

Tijd voor de Escape Weekly 44 van 2019!

Nieuws

 • Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar na onze grote 10 weken durende giveaway actie vanwege ons 3 jarig bestaan gaan we gewoon door. Wekelijks geven we een escape weg, tot we niks meer weg te geven hebben :) Je hebt nog tot maandag om kans te maken op een escape bij One Hour Lockup. Maandag komt de volgende, en voorlopig echt laatste actie online. Dan hebben we 20 weken lang escapes weggegeven! Vergeet vooral niet om onze Facebook pagina ook te liken. We zien veel mensen delen en reageren maar vervolgens vergeten onze pagina te liken, dan maak je helaas geen kans. Zou zonde zijn toch?
   
 • We hebben het al eerder vermeld maar er zijn nog een paar plekken vrij: Op 23 november bundelen de escaperooms in Flevoland (Escaperoom Zeewolde, Sky High escape room in Almere en Emmelocked in Emmeloord) hun krachten en bieden zij de EscapeFlevoChallenge aan. Zes teams (van 4-6 man) gaan deze dag de strijd met elkaar aan om de felbegeerde EscapeFlevoCup te bemachtigen! Kijk dan nu op de website en meld nu jouw team aan! 
   
 • We hadden het al eerder in de Escape Weekly vermeld, maar vanaf woensdag zijn de afleveringen van 'Code van Coppens' te zien. Lieven Scheire (die we onder andere nog kennen van het eerste seizoen van The Big Escape) zal sommige experimenten in de studio uitleggen. Daarnaast krijgen diverse escape rooms in België aangepaste Coppens puzzels. We zijn benieuwd! Wie gaan er kijken?
   
 • Tijdens Halloween zullen er acteurs worden losgelaten op de bezoekers van de Abandoned kamer van Escapium. Ze sluiten zelfs hun andere kamer tijdens deze periode zodat ze dit de volledige aandacht kunnen geven. Meer info vind je in dit artikel op pretwerk.nl. Wie durft?

   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Bij 500 likes op hun Facebook pagina verloot Opslot Escape Rooms in Gent een escape room voucher voor 4 personen
   
 • Assen Escape Rooms organiseert op zaterdag 30 november de eerste editie van Single Escape. Heb jij zin om 12x te speeddaten en een escape room te spelen en nog een hapje en drankje te krijgen? Meld je dan snel aan, meer info vind je hier.
   
 • Als je in de herfstvakantie bij One Hour Lockup komt spelen en de kortingscode HERFSTVAKANTIE krijg je een gratis escape-spel cadeau en een gratis drankje. Klinkt als een goede deal toch?
   
 • Escape Bolsward heeft een Halloween actie waarbij je doodskoppen moet zoeken tijdens het spelen. De korting die er op beschreven staat geeft je een korting op de totaalprijs. Deze week ontvang je nog tot 20% korting.
   
 • Laatste kans: Collabyrinth Escape Room geeft tot en met 31 november 13 euro korting op elke boeking als je de code POMPOEN gebruikt. En als je komt spelen tussen 31 oktober en 3 november zal er nog een speciale Halloween side queste zijn!
   
 • We feliciteren Wescape met hun 3 jarige bestaan. Om dat te vieren hebben ze een actie op touw gezet waarbij ze 1 en 2 euro munten in omloop hebben gebracht op verschillende plekken in Nederland. Op die munten zit een sticker van ze. Kom je bij ze spelen met zo'n munt dan betalen ze 20 euro terug. Op 3 munten zit een gouden sticker, dan betalen ze het gehele bedrag terug. Meer informatie over de actie vind je in deze Facebook post.
   
 • Boek nu voor de maand december bij Escaperoom Schijndel en deel dit bericht om kans te maken op gratis entree.
   
 • Roba Festa in Helmond organiseert een Escape marathon. Op zondag 3 november strijden 3 teams in 3 kamers tegen elkaar voor de snelste tijd. Deelnemers krijgen koffie met wat lekkers, een lunch en voor het snelste team een leuke prijs. Meer informatie vind je op de website.
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • Escaperoom SS Rotterdam geeft bij 1250 en 1500 likes op hun Facebook pagina een gratis escape room bezoek weg.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de vacature voor een front-ender hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • Bij Dagje Horst aan de Maas van Forbidden Floor zijn ze op zoek naar versterking. Iets voor jou?
   
 • Noordkade Uitjes is op zoek naar een gastheer of gastvrouw. Interesse?

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Assen Escape Rooms Emmelocked Escape Room 'Forbidden Floor' Escaperoom Zeewolde Escapium Noordkade Uitjes Opslot Escape Room Gent Sky High escape rooms

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren