Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 40

Ondanks dat we vandaag onze bruiloft vieren zorgen we ook vandaag natuurlijk gewoon weer voor een nieuwe verzameling van escapenieuws. Morgen vertrekken we richting Budapest om daar wat escaperooms te gaan spelen en daar zal ook zeker een verslag over volgen. Houd de site in de gaten dus!

Nieuws

- Escape Centrum Limburg heeft de bouw van The Haunted Office afgerond, deze is te reserveren vanaf 15 oktober. Daarnaast komen ze ook met een "Smash Room". Niet echt een escaperoom, maar wel even het vermelden waard. Het werkt heel simpel: Je trekt beschermende kleding aan en kiest een 'wapen'. Vervolgens mag je uitleven in de Smash Room. In 5, 10 of 15 minuten mag alles mag kapot. Lekker losgaan en stoom afblazen. Alleen te reserveren in combinatie met de escaperoom.

- The Loophole in Utrecht komt met een nieuwe kamer: First Choice / Second Choice is een bijzondere kamer, want er zijn twee varianten. De kamer is zo ingericht dat je hem twee keer kan spelen. Daarbij kom je andere kamers, puzzels en een alternatieve verhaallijn tegen. Vanaf 18 oktober is deze kamer te bezoeken. Maak je de tweede keer dezelfde keuzes? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

- Mystery House Valkenburg had het RTL 7 Sterrenteam over de vloer zoals te zien is op hun Facebook. Ze wisten uit The Zodiac Letter te ontsnappen met 3 hints.

- Studenten van de Fontys Academy for Creative Industries uit Tilburg organiseren het NK Escape Rooms bij The Escape Hunt Experience op 16 oktober. Het zal plaatsvinden vanaf 11:00 uur. Twaalf teams van fanatieke escaperoom spelers nemen het tegen elkaar op en bepalen wie zich als eerste Nederlands Kampioen Escape Rooms mag noemen. Er vallen ook prijzen te winnen: o.a. een tegoedbon van 100 euro te besteden bij The Escape Hunt Experience en exemplaren van het recent door ons besproken Escape Room The Game. Teams kunnen zich inschrijven op de website en bezoekers zijn de hele dag gratis welkom.

- Red Games in Anna Paulowna stond met een artikel in het Noordhollands Dagblad. Deze escaperoom bezocht? Laat dan vooral een review achter!


Acties & Kortingen
  • De website all4.store heeft momenteel een actie lopen voor de vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp van Escape World. Ze bieden een voucher aan voor 50% korting, bij de aanschaf van twee vouchers zelfs 55% korting. De vouchers zijn te gebruiken tot 1 maart 2017. Daarnaast hebben ze een actie lopen op Facebook. Like dit bericht en tag diegenen met wie je wil ontsnappen en wie weet win jij die voucher voor de vestiging in Amsterdam.
     
  • Kids Safety Escaperoom heeft een mooie actie lopen. Boek voor 31 oktober en je krijgt 25 euro korting. Je kan ook voor 2017 boeken als je wil.
     
  • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan kortingen op GroupOn en ticketveiling.nl niet.
Vacatures
  • Deze week geen vacatures.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escape World Amsterdam Escape World Hoofddorp Kids safety escaperoom Mystery House Valkenburg Red Games The Escape Hunt Experience Eindhoven The Loophole

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren