Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 4 - 2018

Zoals je misschien op Facebook hebt gezien zijn we afgelopen week de 5000 reviews gepasseerd. Binnen twee maanden zijn er dus 1000 reviews bijgekomen. Ontzettend bedankt allemaal!

Nieuws

 • Heb je de onze nieuwe editie van Even voorstellen gelezen? Dit keer met Escaperoom Wijchen. Of onze review van de nieuwste Escape Room The Game uitbreidingen: The Dentist & Secret Agent?
   
 • Ook zo'n fan van The Room van Fireproof games? De escape room achtige puzzel game voor iOS (iPhone & iPad). The Room 4: Old Sins is nu uit! En mocht je nog niet eerder een van deze games gespeeld hebben is dit een mooi moment om er mee te beginnen.
   
 • Escape rooms komen steeds vaker voor in televisieseries. 22 januari was er een escape room te zien in de CBS serie "Kevin Can Wait". In Better Late Than Never (met o.a. William Shatner) proberen ze te ontsnappen uit een zombie kamer van Fox In A Box in Madrid. Ze lijken er niet heel erg veel zin in te hebben en het einde is helemaal alles behalve goede reclame. Het laat namelijk precies het gedrag zien wat je niet wil zien in een escape room. Bekijk het fragment hier.
   
 • Wie gaat er binnenkort naar Londen? Normaal gesproken moet je escape rooms en drank niet mixen, maar hier werkt het bijzonder goed. In deze bar moet je namelijk codes kraken om je cocktails te krijgen.
   
 • Get Out Of Here in Utrecht organiseert vanavond een avond om te praten over de Kerstpuzzel van de AIVD. Iets voor jou?
   
 • Wil je Stichting ALS steunen? Ga dan zondag 4 februari Het Geheim van Schrobbelèr spelen bij Locks & Keys. Ze gebruiken namelijk de gehele omzet van die dag als sponsorgeld voor Tour du ALS. Daarnaast vragen ze op Instagram om suggesties voor de glazen ruimte naast de ingang. Heb jij een goed idee? Het beste idee wordt uitgevoerd.
   
 • De The Saw Experience escape room in Las Vegas opent vandaag (26 januari) en heeft nu een trailer. Gaat iemand hem toevallig spelen?
   
 • Escaperoom Wijchen die zich deze week nog voorstelde op onze site staat ook met een leuk artikel in de Gelderlander.
   
 • Je hebt nog maar 13 dagen om Google Backstage (gemaakt door Sherlocked) te spelen en er zijn nog maar een paar plekken over. Reserveren kan hier en het is gratis!
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & Vakantieveilingen hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Ben je single, op zoek naar de ware liefde en gek op escape rooms? Door heel Nederland doen escape rooms mee aan Valentijnsdag.

  In Groningen spreiden ze het uit over een paar dagen. Daar kun je van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari terecht bij Escape Time. Kosten zijn 15 euro per persoon. Hier vind je meer info.

  Je kan ook gaan tijdreizen bij No Escape Uden. Geef je op met twee personen en betaal 25 euro per persoon.

  AKA Escape Rooms in Zwolle maakt er een uitdaging van. Je kan je daar gratis aanmelden. Meer info is hier te vinden.

  En als je dan toch in Zwolle bent kun je ook terecht bij The Great Escape. Daar kun je je opgeven voor een blind date met andere singles. Voor 25 euro kun je escapen, krijg je twee drankjes en een borrelpankje. Meer info hier.

  Bij Escaperoom Eindhoven kun je terecht voor ESCDATING. Wie weet ontsnap je samen met je nieuwe liefde. Je krijgt nog korting ook. Meer details vind je hier.

  In Oss krijg je toepasselijk 14% korting. Daarnaast heeft Escaperoom Oss de kamers van Challengeroom Oss overgenomen en om dat te vieren geven ze een gratis escape weg.

  Ook Locks & Keys in Tilburg doet mee aan Valentijn. Ze organiseren die dag een blind date voor dappere singles. Zie dit bericht voor de spelregels.

  Maar je kan ook in Rijswijk terecht, hier vind je meer informatie over de actie van Escape Room Rijswijk.

  Bij Puzzle Escape Rooms Ghent pakken ze andere data: zondag 11 februari en zondag 18 februari. van 10:00 - 13:00. Daar zetten ze 6 singles bij elkaar. Kosten 14 euro. En ze verbinden er nog een mooie prijs aan. Als de 2 singles officieel kunnen bewijzen dat ze volgend jaar op 14 februari 2019 nog steeds een setje zijn mogen ze een jaar lang gratis alle Puzzle Escape Rooms in België spelen. Meer details vind je hier.
   
 • Kans maken op 2 toegangsbewijzen voor Prison Escape? Volg ze op Facebook en Instagram en upload jouw originele foto op Instagram met als thema 'behind bars' met de hashtag #winjailtime. De actie loopt 31 januari af. Meer details vind je hier.
   
 • Disaster Escape in Meerssen viert dat ze eindelijk open zijn en geven een gratis escape weg. Kans maken? Like en deel dit bericht dan. 31 januari worden de winnaars bekend gemaakt!
   
 • Escape Room De Binnenpoort geeft de komende maand 10 euro exclusieve korting weg aan iedereen die via escapetalk boekt. Wacht tot de banner voorbij komt en klik erop om de korting te scoren.
   
 • Villa BreTil geeft 2 arrangementen voor 6 personen weg. Deel en like Villa Bretil's Facebook pagina en vertel ze waarom jij moet winnen.
   
 • Escape Room Rijswijk gaat op regelmatige basis een doordeweekse puzzel plaatsen. De tweede staat nu online en er valt €12,50 korting mee te verdienen.
   
 • Forbidden Floor in Horst heeft bijna 100 groepen over de vloer gehad. Om dat te vieren speelt de 100ste reservering helemaal gratis. Daarnaast maak je momenteel kans op een exemplaar van Unlock! als je een review achterlaat op escapetalk.nl.
   
 • Bij Goldberg Escape in Groningen kun je een gratis escape winnen. Hoe? Like dit bericht en tag je vrienden in een reactie. De winnaar zal 2 februari bekend worden gemaakt.
   
 • Ben je al eens bij Escape Centrum Limburg geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen voor 15% korting.
   
 • Escaperoom Warmenhuizen heeft kortingsflyers gedropt bij enkele zaken in Warmenhuizen. Pik ze op voor 5 euro korting.
   
 • Gebruik de code REVIEW voor 10 euro korting bij Escaperoom Eindhoven.
   
 • Ga je met een groep van 10 personen of meer escapen bij Locks & Keys? Als je de actiecode JUP25L&K gebruikt bij het reserveren krijg je 50% korting op een kratje Jupiler.
   
 • Bij Villa Bretil geven ze bij 750 likes een gratis escape voor 6 personen en een exemplaar van Escape Room The Game weg.
   
 • Get Out Of Here in Utrecht werd geinspireerd door de AIVD. Kraak de code voor korting! Deze is geldig tot eind januari.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Geen vacatures deze week.

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Disaster Escape Escape Room De Binnenpoort Escape Time Groningen Locks & Keys No Escape Uden OuterGround Prison Escape Breda Project Escape Wijchen Puzzle EscapeRooms Ghent Sherlocked Swolland The Great Escape The Team Building Villa BreTil Escape Rooms

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren