Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 30 - 2021

Tijd voor de Escape Weekly 30 van 2021! 

Nieuws

 • Vorige week hadden we het al over het watersnood drama van Mystery House Valkenburg. Nu is er een mooie actie opgezet en deze is massaal gesteund. Wat wel aangeeft hoe gewaardeerd Rik en zijn Mystery House Valkenburg is. De actie loopt nog tot morgen (zaterdag 24 juli). Mocht je wat kunnen missen, alle hulp is welkom!
   
 • Ook Disaster Escape in Meerssen heeft last gehad van de watersnood. In hun geval voornamelijk in de vorm van annuleringen. Maar inmiddels kan ook daar gelukkig weer geboekt worden!
   
 • We hebben voorgaande jaren wel vaker over het ER CHAMP bericht. Ze houden dit event al sinds 2017. Ook dit jaar vind er weer een editie plaats van de internationale escape room competitie.  En ook dit jaar za het, vanwege Corona, weer online plaatsvinden. Elk jaar doen er duizenden deelnemers mee en dit jaar zijn er twee stages. De kwalificaties en de grote finale. Je kan meedoen met teams van 2-4 personen en deelname is volledig gratis. De kwalificaties beginnen 13 november en de beste 100 teams gaan door naar de grote finale op 27 november. Meedoen? Surf dan snel naar erchamp.com. Dit jaar zijn we, samen met wat andere internationale escape room platformen, media patron. Dus we zullen er wat vaker over berichten. 
   
 • Kamer 237 & Next Level Escaperooms Eindhoven hebben een indrukwekkende mijlpaal bereikt op onze website. Ze zijn de eerste locaties op onze website die (inmiddels al meer dan) 1000 reviews hebben verzameld op escapetalk.nl. En met 1000 reviews een 9.7 en een 9.3 scoren, dan doe je het gewoon heel goed. Petje af naar beide teams!
   
 • De aflevering staat al bijna een maand online, maar we zijn er helemaal vergeten aandacht aan te geven, dus bij deze alsnog: De laatste aflevering van Beyond The Game staat online, en dit keer gaan ze in gesprek met Gloeidraad bij TheStart in Lier. Zoals altijd weer de moeite waard om te luisteren wat ons betreft!
   
 • Bij Forbidden Floor hebben ze nu iets nieuws: De EscapEend. Stap in een Eend, rijd een route en ontdek aanwijzigingen in en buiten de auto waarmee je puzzels kunt oplossen. Meer info vind je hier.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Illusion van Epic Escape heeft nu een mooie zomerse introductiekorting, maar het kan nog mooier. Bezoek dan snel archief.epicescape.nl voor een mooie winactie! Uit alle reserveringen trekken we meerdere keren per jaar groepen die Illusion gratis mogen komen spelen.
   
 • Story Games liet ons weten dat ze dit jaar alweer 5 jaar bestaan. De escape rooms op de huidige locatie zullen de deuren niet meer openen, maar ze willen het 5 jarig jubileum toch vieren met een leuke wedstrijd. Meer info vind je hier.
   
 • Evadere heeft een nieuwe online escape room online gezet. "Het Witte Goud" duurt ongeveer 2 uur en is speelbaar door 2 tot 8 personen. In dit spel gaat Anna op zoek naar haar biologische vader. In de spullen van haar moeder vindt ze een aantal handige aanwijzingen die haar op weg helpen. Maar het mooiste komt nog, speciaal voor Escapetalk is er een kortingscode: Gebruik de code  "escapetalk" voor maar liefst 50% korting!
   
 • Kamer 237 is druk bezig met hun nieuwe kamer Lost And Found. Een volledig nieuwe beleving die zich afspeelt op de gevonden voorwerpen zolder van het hotel. Spelen kan straks met 3 tot 6 spelers. Mocht je ze willen steunen in de laatste fase van de bouw dan kun je dat doen door een t-shirt te kopen in de Hotel Shop. En wil je kansmaken op 1 van de 4 vrijkaarten voor Lost and Found? Deel dan een foto van jezelf in het t-shirt als reactie op dit bericht.
   
 • Escape Zwolle heeft hun "Landgoed Zevensprong" thuisescape nu gratis online gezet! Donaties worden wel gewaardeerd. Benieuwd, het is hier te spelen.
   
 • Mystery Games heeft een speciale code speciaal voor jullie aangemaakt. Als je de code ESCAPETALK gebruikt zijn de spellen met 5 euro korting te boeken. Dit geldt zowel voor onze online escape Escape Dreams als voor het murder mystery Murder in Salem.
   
 • MJ Escape in Dordrecht heeft de tarieven verlaagd voor groepen van 2,3 en 4 personen. Vanaf 5 personen kun je 2 of meer kamers boeken met bovenstaande tarieven plus 10 euro korting per escape room.
   
 • Escape Room The Game heeft een gratis 15 minuten durende demo game, Huisarrest, online gezet. Je kan het zelf printen en spelen
   
 • Escape Room 0164 komt samen met PuzzlePack met een escape beleving voor thuis: Matchfixing The Game - EUR2020. Als je de kortingscode ESCAPE15 gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • Bij Questomatica kun je 20 euro korting winnen als je meespeelt met hun wekelijks raadsel op Facebook.
   
 • Vroege vogels korting bij Roba Festa! Op zaterdag en zondagochtend ontvang je 20% korting op de kamerprijs.
   
 • Als je de snelste tijd neerzet in de 'Het Geheim van Schrobbeler' kamer win je een gratis bezoek aan een van de andere escape rooms bij Locks & Keys in Tilburg.
   
 • Escape Room 0164 liet ons weten dat ze het hele jaar door de volgende acties hebben lopen: Ontsnappen jullie binnen 45 minuten zonder tips? Dan is De Juwelier van de Onderwereld geheel gratis. En speelt er een jarige mee, dan speelt deze persoon gratis mee (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs).
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Op zoek naar een leuke stageplek en even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de stage vacatures voor front-ender of back-enders hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • Escape Room Nederland is op zoek naar een host(ess), assistent IT en elektronica en een medewerk(st)er schoonmaak. Meer info vind je hier.
   
 • Locks & Keys is op zoek naar medewerkers. Iets voor jou?

   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Disaster Escape Escape Room 'Forbidden Floor' Kamer 237 Locks & Keys Mama Bazooka Mystery House Valkenburg Next Level Escaperoom Eindhoven TheStart EscapeRooms

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren