Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 28 - 2021

Laten we hopen dat de maatregelen, die vandaag waarschijnlijk worden aangekondigd, meevallen... Maar tot die tijd hebben we de Escape Weekly 28 van 2021! 

Nieuws

 • Na het succes van "De Verloren Wijn", de eerste wijn-escapegame voor thuis, heeft Unlock the Bottle enkele maanden terug ook haar tweede spel uitgebracht: " Het Bier Mysterie". Dit thuismysterie draait om de vraag waarom Romeinen vroeger bier dronken in plaats van wijn en bevat 5 speciaalbieren van Maximus Brouwerij. We gaan het binnenkort testen, maar in de tussentijd vind je meer informatie over het spel op deze website.
   
 • Deze week lanceert Escape 2300 de derde escape wandeling in Turnhout met als thema "De Fantastische Feestnacht", geinspireerd op de film ‘The Hangover’. Jullie hebben dan wel een geweldige avond (én nacht) gehad, maar de dag erna weten jullie niets meer…. Aan jullie de taak om uit te zoeken wat er de voorbije uren precies gebeurd is, was het allemaal wel zo fantastisch? Los onderweg de puzzels op, krijg stilaan je geheugen terug en kom steeds een stapje dichter bij de waarheid. Alle wandelingen zijn 25 euro per groep, groepen van 2 tot 4 personen. Alle info en reservatie vind je hier.
   
 • Hotel New York in Rotterdam opent een escape room genaamd Kamer 1.35. Vanaf vrijdag 16 juli is het elke vrijdag t/m zondag mogelijk om de nieuwe experience te spelen die het verhaal vertelt van de voormalige kapitein van de Holland Amerika Lijn en zijn mysterieuze koffer. Weet jij de raadsels op te lossen uit deze mysterieuze kamer?
   
 • Bij Live Escape hebben ze mooie plannen met de franchise. Zo denken ze snel marktleider te kunnen worden volgens dit artikel.
   
 • Bij Escaperoom Alkmaar zijn ze druk bezig met een nieuwe escape room, waarover ze binnenkort meer gaan vertellen. Jullie al enig idee wat het gaat worden?
   
 • Puzzelpost is druk bezig met het redesign en de Internationale versie van Het Boekanier Dossier. Alleen heet het vanaf nu The Vandermist Dossier, omdat Boekanier toch wat lastig uit te spreken is voor Engelse spelers. Daarnaast gaan ze in alle delen een extra, stuk moeilijker, puzzelspoor toevoegen. Los van het verhaal, speciaal voor de echte fans. Houd Facebook in de gaten, want daar gaan ze elke week twee previews delen van de nieuwe vormgeving. Wij zijn alvast benieuwd! En voor de mensen die zitten te wachten op "Blazing Trails", dit schuift een jaartje op.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Illusion van Epic Escape heeft nu een mooie zomerse introductiekorting, maar het kan nog mooier. Bezoek dan snel archief.epicescape.nl voor een mooie winactie! Uit alle reserveringen trekken we meerdere keren per jaar groepen die Illusion gratis mogen komen spelen.
   
 • Het thuismysterie spel Meester, 1883 gemaakt door Studio Stamp is toe aan de tweede druk en inmiddels weer verkrijgbaar. Je kunt het spel nu tijdelijk bestellen met korting én een gratis refill kit zodat je het spel door kunt geven.
   
 • Story Games liet ons weten dat ze dit jaar alweer 5 jaar bestaan. De escape rooms op de huidige locatie zullen de deuren niet meer openen, maar ze willen het 5 jarig jubileum toch vieren met een leuke wedstrijd. Meer info vind je hier.
   
 • Evadere heeft een nieuwe online escape room online gezet. "Het Witte Goud" duurt ongeveer 2 uur en is speelbaar door 2 tot 8 personen. In dit spel gaat Anna op zoek naar haar biologische vader. In de spullen van haar moeder vindt ze een aantal handige aanwijzingen die haar op weg helpen. Maar het mooiste komt nog, speciaal voor Escapetalk is er een kortingscode: Gebruik de code  "escapetalk" voor maar liefst 50% korting!
   
 • Kamer 237 is druk bezig met hun nieuwe kamer Lost And Found. Een volledig nieuwe beleving die zich afspeelt op de gevonden voorwerpen zolder van het hotel. Spelen kan straks met 3 tot 6 spelers. Mocht je ze willen steunen in de laatste fase van de bouw dan kun je dat doen door een t-shirt te kopen in de Hotel Shop. En wil je kansmaken op 1 van de 4 vrijkaarten voor Lost and Found? Deel dan een foto van jezelf in het t-shirt als reactie op dit bericht.
   
 • Escape Zwolle heeft hun "Landgoed Zevensprong" thuisescape nu gratis online gezet! Donaties worden wel gewaardeerd. Benieuwd, het is hier te spelen.
   
 • Mystery Games heeft een speciale code speciaal voor jullie aangemaakt. Als je de code ESCAPETALK gebruikt zijn de spellen met 5 euro korting te boeken. Dit geldt zowel voor onze online escape Escape Dreams als voor het murder mystery Murder in Salem.
   
 • MJ Escape in Dordrecht heeft de tarieven verlaagd voor groepen van 2,3 en 4 personen. Vanaf 5 personen kun je 2 of meer kamers boeken met bovenstaande tarieven plus 10 euro korting per escape room.
   
 • Escape Room The Game heeft een gratis 15 minuten durende demo game, Huisarrest, online gezet. Je kan het zelf printen en spelen
   
 • Escape Room 0164 komt samen met PuzzlePack met een escape beleving voor thuis: Matchfixing The Game - EUR2020. Als je de kortingscode ESCAPE15 gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • Bij Questomatica kun je 20 euro korting winnen als je meespeelt met hun wekelijks raadsel op Facebook.
   
 • Vroege vogels korting bij Roba Festa! Op zaterdag en zondagochtend ontvang je 20% korting op de kamerprijs.
   
 • Als je de snelste tijd neerzet in de 'Het Geheim van Schrobbeler' kamer win je een gratis bezoek aan een van de andere escape rooms bij Locks & Keys in Tilburg.
   
 • Escape Room 0164 liet ons weten dat ze het hele jaar door de volgende acties hebben lopen: Ontsnappen jullie binnen 45 minuten zonder tips? Dan is De Juwelier van de Onderwereld geheel gratis. En speelt er een jarige mee, dan speelt deze persoon gratis mee (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs).
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Op zoek naar een leuke stageplek en even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de stage vacatures voor front-ender of back-enders hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • In verband met de uitbreiding van Live Escape naar Amersfoort (in Oppidium, Eemplein) zijn ze op zoek naar een locatiemanager voor deze nieuwe vestiging. Het betreft een baan voor 40 uur per week. Meer info vind je hier.
   
 • Bij Epic Escape in Waalwijk zijn ze op zoek naar game masters. Iets voor jou?
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Epic Escape Waalwijk Escape 2300 Escaperoom Alkmaar Live Escape Live Escape Amersfoort

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren