Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 18 - 2021

Tijd voor de Escape Weekly 18 van 2021.

Nieuws

 • Nog op zoek naar een leuke bestemming voor de cadeaubonnen die je met de feestdagen kreeg? Check dan onze lijst met cadeautips eens!
   
 • De hele eerste trilogie van Puzzelpost gaat vertaald worden naar het Engels! Alles word helemaal opnieuw ontworpen aangezien het spel veel tekst en de nodige taalafhankelijke puzzels bevat. Vorig jaar hebben ze het Medusa Rapport al verbeterd, maar nu pakken ze alle delen aan. Ze willen het verhaal spannender maken, de puzzels soepeler en de materialen nog mooier. Wat dit met de lanceerdatum van Blazing Trails gaat doen weten ze nog niet.
   
 • 35 jaar na de kernramp in Chernobyl, lanceert TheStart® een Chernobyl escape room van 180m² in Lier. Aan deze ervaring voor 4 tot 7 personen is 2 jaar gewerkt. De ervaring speelt zich af in een verboden deel van de centrale, hier is namelijk een nieuwe vorm van radioactieve straling ontdekt. Door het hoge stralingsniveau heeft het team slechts 71 minuten om de centrale binnen te dringen en Het Serum te recupereren. Chernobyl is toegankelijk vanaf zaterdag 12 juni en is één van de 3 exclusieve LIVE escape rooms die TheStart® in de komende maanden zal lanceren.
   
 • Het tweede deel van De Verloren Vrijheid van Creators United is vanaf vandaag te spelen!

   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Escape Room Rijswijk komt met een nieuw thuisspel. Als je het juiste thema raad en je teamgenoten tagt in dit bericht maak je kans om als eerste het nieuwe spel te testen.
   
 • Laatste kans: In het kader van hun 6 jarige verjaardag, en voor diegene die het nog niet gespeeld hebben, Rusty Lake Hotel is nu gratis te downloaden tot 1 mei! Alle andere spellen van deze makers zijn overigens nu ook in de aanbieding met maar liefst 50% korting.
   
 • We werden gevraagd door Homo Ludens uit Brugge om hun nieuwe escape city game "La Loca" rondom Johanna de Waanzinnige te vermelden in de Escape Weekly. Vanaf 3 mei is deze te spelen door 2 tot 6 personen. De game duurt 3 tot 4 uur en is tijdelijk te spelen voor 48,00 EUR. Meer info vind je op de Homo Ludens website.
   
 • Escaperoom Deventer heeft twee nieuwe escapegames voor thuis! DOSSIER 0459 en De Courant. Klik op de linkjes voor korte previews. Geinteresseerd? In april hebben ze ook nog een mooie duoactie dat je ze samen kan bestellen met een flinke korting. Meer info vind je hier.
   
 • Escape Room 058 heeft een winactie! Win jij het Gouden ticket?
   
 • Laatste kans: We moeten E-scaperooms met hun 1 jarige bestaan feliciteren! Maar zelf trakteren ze ook. De hele maand april krijg je 15% korting met de code HOERA21.
   
 • Evadere heeft een nieuwe online escape room online gezet. "Het Witte Goud" duurt ongeveer 2 uur en is speelbaar door 2 tot 8 personen. In dit spel gaat Anna op zoek naar haar biologische vader. In de spullen van haar moeder vindt ze een aantal handige aanwijzingen die haar op weg helpen. Maar het mooiste komt nog, speciaal voor Escapetalk is er een kortingscode: Gebruik de code  "escapetalk" voor maar liefst 50% korting!
   
 • Kamer 237 is druk bezig met hun nieuwe kamer Lost And Found. Een volledig nieuwe beleving die zich afspeelt op de gevonden voorwerpen zolder van het hotel. Spelen kan straks met 3 tot 6 spelers. Mocht je ze willen steunen in de laatste fase van de bouw dan kun je dat doen door een t-shirt te kopen in de Hotel Shop. En wil je kansmaken op 1 van de 4 vrijkaarten voor Lost and Found? Deel dan een foto van jezelf in het t-shirt als reactie op dit bericht.
   
 • Escape Zwolle heeft hun "Landgoed Zevensprong" thuisescape nu gratis online gezet! Donaties worden wel gewaardeerd. Benieuwd, het is hier te spelen.
   
 • Mystery Games heeft een speciale code speciaal voor jullie aangemaakt. Als je de code ESCAPETALK gebruikt zijn de spellen met 5 euro korting te boeken. Dit geldt zowel voor onze online escape Escape Dreams als voor het murder mystery Murder in Salem.
   
 • MJ Escape in Dordrecht heeft de tarieven verlaagd voor groepen van 2,3 en 4 pesonen. Vanaf 5 personen kun je 2 of meer kamers boeken met bovenstaande tarieven plus 10 euro korting per escape room.
   
 • Escape Room The Game heeft een gratis 15 minuten durende demo game, Huisarrest, online gezet. Je kan het zelf printen en spelen
   
 • Escape Room 0164 komt samen met PuzzlePack met een escape beleving voor thuis: Matchfixing The Game - EUR2020. Als je de kortingscode ESCAPE15 gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • Bij Questomatica kun je 20 euro korting winnen als je meespeelt met hun wekelijks raadsel op Facebook.
   
 • Vroege vogels korting bij Roba Festa! Op zaterdag en zondagochtend ontvang je 20% korting op de kamerprijs.
   
 • Als je de snelste tijd neerzet in de 'Het Geheim van Schrobbeler' kamer win je een gratis bezoek aan een van de andere escape rooms bij Locks & Keys in Tilburg.
   
 • Escape Room 0164 liet ons weten dat ze het hele jaar door de volgende acties hebben lopen: Ontsnappen jullie binnen 45 minuten zonder tips? Dan is De Juwelier van de Onderwereld geheel gratis. En speelt er een jarige mee, dan speelt deze persoon gratis mee (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs).
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Op zoek naar een leuke stageplek en even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de stage vacatures voor front-ender of back-enders hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • DarkPark is op zoek naar gamehosts & acteurs om de teams in Delft, Zoetermeer en Vlaardingen te versterken! Ervaring is niet vereist. Iets voor jou?
   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

DarkPark Delft OuterGround TheStart EscapeRooms

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren