Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Tahicardia

Boekarest , Roemenië

Nu gesloten

100 minuten

2 - 5

16 jaar

Lees reviews

Meer over Tahicardia

As a group of vloggers passionate about urban exploring, one evening you decide to visit an abandoned building, intrigued after hearing an urban legend based upon it. Unfortunately for you, some urban legends are actually real.


Thema's

Avontuur

Mysterie

Eigenschappen

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Toilet aanwezig

Escapetalk.nl statistieken

1 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Pitar Mos 21, Bucuresti
030167, Boekarest
Roemenië

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

1 review

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2022

Eén van mijn favoriete kamers aller tijden!!

We hadden hier in de ochtend Coven gespeeld, en hoewel we dat een prachtige kamer vonden hadden we wat last van een bemoeizuchtige host. Dus we waren blij dat wij bij de tweede kamer door een andere host werden ontvangen en hebben wel drie keer benadrukt dat we liever geen onuitgenodigde hints zouden krijgen--alleen als hij zag dat we heel, héél erg de verkeerde kant op gingen. Hij moest wel wat grinniken en beloofde dat plechtig, waarna hij ons liet kennismaken met het hintsysteem--waar ik niks verder over wil zeggen maar dat wij heel effectief vonden.

Vervolgens werden we de kamer in gelaten, en we dachten weer Wauw!. Weer geen enorme maar wel super sfeervolle ruimte; die lui van the Void weten wel hoe ze een ruimte moeten aankleden. Waar in Coven alles van hout was, in lijn met het heksenthema, is hier alles van metaal--helemaal passend bij het "verlaten-industrieel-pand" verhaal. En de puzzels waren daar perfect in geïntegreerd.

Qua puzzels is dit denk ik (los van games in hele grote ruimtes waar je ook moet rennen) de meest fysieke kamer die ik heb gespeeld. De puzzels vereisen allemaal heerlijke interactie met de kamer. Je moet iets ergens in doen of juist uit weten te krijgen, dingen op de juiste manier/op het juiste moment aan- of uitzetten, spullen met elkaar verbinden of juist loshalen--en die spullen zijn buizen, kabels, draden, en ander fantastisch spul. Het is allemaal heel intuïtief en ontzettend bevredigend om te doen, en de feedback is ook totaal in thema. Als je iets goed doet gaat er ergens licht branden of schiet er iets open, waarmee de kamer je ook op een natuurlijk aanvoelende manier naar een volgende taak begeleidt.

Daarbij kwam nog dat je hier en daar lekker moet klimmen en kruipen, en aan het eind een fysieke opdracht moet doen waar ik het daadwerkelijk warm van kreeg. We waren aan het eind best moe, maar op een heel tevreden manier. Wat een heerlijke kamer was dit!!

Gelukkig was de host dit keer heel professioneel en behulpzaam. Wij vroegen op één of twee plekken om een hint en hij gaf heel goed precies genoeg (maar niet teveel) informatie waarmee we net in de goede richting werden gezet, en stuurde één keer bij toen ik in een tunnel zat en echt niet zag dat er nog een andere manier was om iets aan te vliegen. Dus dat voegde dit keer positief iets toe.

Al met al kan ik deze kamer niet genoeg aanbevelen! Als iemand die het bij veel kamers jammer vindt dat de uitdagingen en puzzels vooral met denken en weinig met doen te maken hebben, kwam ik hier echt goed aan mijn trekken. Denken en doen waren hier prachtig in balans, en ik ben zelden zo vrolijk en enthousiast uit een kamer gekomen. Sterker nog, als we nog een keer in Boekarest zijn sluit ik niet uit dat ik hem gewoon nog eens wil spelen :)

PS: twee kleine opmerkingen nog. Tenminste één van de spelers moet zich comfortabel voelen bij kruipen en klauteren door relatief kleine ruimtes, dus als je claustrofobisch bent is dit misschien niet zo lekker. Ook ben je dus de hele tijd aan het slepen met kabels enzo, dus wees voorbereid dat je ergens tegenaan stoot of langs schaaft. Wij hebben nergens scherpe randjes of zo gezien, maar metaal is gewoon ruig materiaal dus ik zou niet in een zijden bloes komen spelen.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Toffe fysieke puzzles
  • Strak décor
  • Origineel
  • Supergoede en professionele host

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig