Catch The Train

Jouw team wil de trein nemen, al weet je op dit ogenblik nog niet hoe laat de trein vertrekt en op welk perron. Bovendien is er een tweede groep die diezelfde trein wil nemen. Er is nog maar plaats voor 1 groep in eerste klasse. Enkel de eerste zullen kunnen plaatsnemen in eerste klasse. Degene die het laatst ontcijfert welke trein je juist moet nemen, moet vrede nemen met een plaats in tweede klasse… Tenminste, als de trein nog niet weg is…?

  NL


Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Sla dit station over of kom met twee groepen!

We hadden deze kamer vrij vroeg geboekt op een doordeweekse dag, dus de bedrijvigheid is wat minder bij een bedrijf zoals STIXN, maar dit was toch wel heel sfeerloos en onpersoonlijk. Geen muziek aan in de lobby, een medewerker die "klaagt" over dat hij uit zijn bed was gebeld, omdat we om 13:00 uur wilden spelen. Dit begint dan natuurlijk al niet heel best, maar goed. Na de nodige uitleg de kamer in.

De kamer is een battle-kamer en dat is zichtbaar, echter zou dat niet remmend hoeven te zijn om een goede solo-kamer te zijn. De aanpassingen die zij doen om er een solo-kamer van te maken, zijn aan de magere kant en zorgen ook best wel voor een mindere beleving. Zo hing er bijvoorbeeld nog een sleutel, die we niet konden/hoefden te gebruiken. Volgens mij is het een minimale inzet om die weg te halen. Een andere puzzel vergt normaal gesproken samenwerking. De oplossing voor solo is om het hintsysteem in te zetten. Dit voelt heel vervelend, omdat je dan toch hoort "hint hint" en dan lijkt het net alsof je niet goed bezig bent. Ik denk dat dat anders op te lossen is. Zo nog een aantal dingen...

De kamer ziet er verder geloofwaardig uit en past bij het thema. Sommige puzzels zijn ook erg leuk aangeboden. Daarentegen zitten er ook puzzels in de kamer die thuishoren in een puzzelboekje.
Jammer dat we het perron opliepen en de deur openstond waaruit we moesten escapen. Een beetje met twijfel toch even de hoek omgekeken of we daar niet iets moesten doen, maar nee dat was een foutje. Ik vind het heel erg slecht dat een deur openstaat, en niet zomaar een deur, dé deur! Erg balen. Deze werd natuurlijk wel gesloten nadat we het hadden opgemerkt.

Eenmaal de kamer uit was er ook weinig woordenwisseling over de kamer of de nog openstaande deur. Het voelde erg alsof de medewerker exact deed wat hij dacht dat nodig was voor het begeleiden van een escape groep, maar ook niets meer. Dit doet de service niet heel erg ten goede. Er waren overigens nog twee andere medewerkers aanwezig die weldegelijk klantvriendelijk en hartelijk zijn.

Al met al een leuk uurtje gehad qua kamer en een betaalbaar bedrag voor twee personen. Ik zou een andere kamer kiezen als je in de buurt bent, maar ik denk wel dat het als battle-kamer erg leuk kan zijn.

0
6
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 5.5
 • Service: 4.5

Leuke kamer, maar toch aan te raden als battle

Deze kamer komt volgens mij veel meer tot zijn recht wanneer je hem met 2 teams tegen elkaar speelt.
Desondanks een paar leuke puzzels, maar ook een aantal die ons meer frustratie opleverden dan plezier.

 • Aankleding past bij het thema
 • Een paar frustrerende puzzels
0
7.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 6
 • Service: 9

Origineell

Knap vormgegeven kamer met originele spelinsteken. Een verhaal dat klopt en niet vergezocht is, zoals dat bij escapegames al eens is, en dat maakthet extra leuk.
Absoluut 1 van de betere!

 • Vormgeving & verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Knap werk. Ideaal voor een team-duel.

Prima kamer met puzzels mooi in het thema. Wij speelden niet tegen een ander team maar door het opzet zou dat hier nog een extra dimensie gegeven hebben. Wij gingen als een trein door de escape room en enkel tijd verloren in het finale spel omdat we niet goed opgelet hadden. We haalden dus vlot de trein en waren opgetogen over het fijne spel! Knap werk.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie