60 minuten
Min. 2 -~ Max. 6 - Aanbevolen 4 / 5

Blue Box: The Hangover

 Als Amerikaanse toerist word je na een hevig avondje stappen wakker met een ferme kater in een onbekende hotelkamer. Je weet echt niet meer hoe je hier terecht bent gekomen, maar je herinnert je wel vaag dat dit je laatste dag in België is en dat je vlucht terug naar huis binnen een paar uur vertrekt. Als je de kamer wat nader inspecteert, besef je dat je blijkbaar een meisje ontmoette gisteren... en het lijkt erop dat zij je paspoort achter slot en grendel gestoken heeft. Zal het je lukken om de koffer op tijd open te krijgen ?

  NL, EN

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 4 personen5 personen6 personen
MA €120.00 €120.00 €120.00
DI €120.00 €120.00 €120.00
WO €120.00 €120.00 €120.00
DO €120.00 €120.00 €120.00
VR €120.00 €120.00 €120.00
ZA €120.00 €120.00 €120.00
ZO €120.00 €120.00 €120.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Hmm...

We hadden oorspronkelijk een andere kamer geboekt (de oranje). Bij aankomst zei de spelbegeleider dat die kamer 'vrouwonvriendelijk' was, (we speelden met 2 vrouwen) en we best een andere kamer namen. Op zich al een gekke opmerking, vond ik, waarbij we ook niet echt veel meer uitleg kregen. Maar oké, we kregen dan 'The Hangover' voorgeschoteld: een chronologische kamer. Op zich wel een leuke start van de kamer. We vonden langzaam onze weg in de kamer. Tot we plots ontdekten dat de doorgang naar de tweede kamer gewoon nog open stond. Hierdoor kregen we heel wat puzzels al die we pas veel later in het spel moesten gebruiken. Pas na een kwartier had de spelbegeleider door dat de deur zomaar open stond, en zei hij ons dat we "die en die puzzel maar moesten laten vallen, want dat was nu toch niet meer nodig". Uiteindelijk wel kunnen ontsnappen, maar we waren beiden echt niet zo happy met deze ervaring.

Conclusie: jammere zaak dat 1) we helemaal verward achterbleven met teveel info, waardoor de chronologie weg was, en 2) dat we heel wat puzzels gemist hebben en daardoor een stuk van de kamer niet door hadden. Ookal was de begeleider wel vriendelijk an sich, het onthaal vond ik wat gek...

 • Zet je kamer goed klaar!!
0
5
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 5
 • Service: 4

nog last van een kater...

Ik speelde deze kamer met collega's van het werk die nog nooit een escape room speelden. Zij wisten niet wat te doen, en waren redelijk passief ingesteld. Ondanks aanwijzingen, motivatie en hints van mezelf, slaagden ze/we er niet in om vooruitgang te boeken.
Dus lessons learned: een goed team is cruciaal.

Ik had wel gehoopt dat we iets sneller hints zouden gekregen hebben, omdat het echt duidelijk was dat we niet vooruit geraakten.
Daarom een iets mindere service-score.

Hebben we het gehaald: nee.
Doet dit iets af van de kamer: nee.
De puzzels zijn leuk gemaakt, maar zijn nu ook weer niet van die mate dat het me voor altijd zal bijblijven.
Soms is het zeer onduidelijk, en dat is ook wel jammer.
Het was leuk, maar het doet me ook niet terug komen voor de andere kamers te spelen.

 • een mooi uitzicht
 • vergezocht
0
6.5
 • Sfeer: 6.5
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 6

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.