Mr. Hyde is gesloten en niet meer te bezoeken.

60 minuten
18 jaar
Min. 2 -~ Max. 6

Mr. Hyde

Mr. Hyde is het alter ego van dr. Jekyll. Hyde is duidelijk de “slechte” van de twee. In de Escape Room Mr. Hyde maak je op lugubere wijze kennis met deze horrordokter. Sta jij stevig genoeg in je schoenen om aan deze nachtmerrie te ontsnappen?

De assistent legt voordat jullie Escape Room Mr. Hyde naar binnen gaan eerst de spelregels uit. Een goede voorbereiding is noodzakelijk. De schrik slaat toe. Hier wil je niet zijn. Vanuit de operatiekamer komen angstaanjagende geluiden. De enige weg naar buiten is dwars door die operatiekamer heen. Aan de werktuigen te zien worden hier geen gewone operaties uitgevoerd. Je kunt alleen ontsnappen door samen te werken.
 • Thema

  Horror

 • Aantal keer gespeeld

  4 bezoekers van escapetalk

  NL, EN


Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Wel ok.

Wij hebben al redelijk wat escaperooms gedaan en dan met name veel enge escaperooms. We dachten dat dit ook een enge escaperoom was, maar naast wat gedimd licht en wat kleine spannende elementen in de kamer, was dit niet heel eng. Als je nog niet veel escaperooms hebt gedaan en vooral als je nog nooit een enge hebt gedaan, dan vind je dit denk ik wel een hele vette kamer. Voor ons was deze helaas net te karig. De puzzels waren het voor ons net niet (al werkten ze wel allemaal goed / niets kapot of versleten). We waren er dan ook erg snel uit. Ook was er een foutje gemaakt in de voorbereiding, waardoor bepaalde deuren al open stonden. We moesten dus terug terwijl we al hadden gezien wat er achter de andere deuren zat. Dat was ook wel zonde. Foutje kan gebeuren, maar wij zijn inmiddels zo verwend met hele goede kamers dat dit voor ons een tikkeltje amateuristisch voelde. Overall zou ik de kamer niet direct afraden, tenzij je ervaring hebt met enge kamers, dan zou ik deze overslaan.

 • Leuke kamer voor beginnende escapers
 • Niet zo'n leuke kamer voor ervaren escapers
0
6.5
 • Sfeer: 6.5
 • Puzzels: 6
 • Service: 7

Leuk voor de beginneling!

Als je meerdere escaperooms hebt gespeeld, is dit niet echt je van het.
Dingen als niet heel grondig resetten, matige puzzels, en vrij kort, doen dan geen positieve bijdrage aan de ervaring. De eigenaren doen wel hun best hoor, qua aankleding en sfeer. Maar als je een maatstaf van The Freak Show, of The Honeymoon Hotel hebt is dit gewoon lastig te overtreffen.
De puzzels zijn niet heel erg origineel, de kamer is heel ruimtelijk opgezet.
Echter, mocht je nog nooit een escape room hebben bezocht, is dit zeker een aanrader om mee te beginnen! De puzzels zijn namelijk goed op te lossen, niet kapot en werken goed, en de kamer is wat dat betreft prima uit te spelen.

Of we nog terugkomen voor het verhaal van Dr. Jekyll? Wie weet.

 • Vette kamer voor de beginnende escapist
 • Vrij makkelijk voor de ervaren speler
0
6.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 6
 • Service: 6.5

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie