Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 23 - 2017

Week 23 gaat de laatste Escape Weekly worden... op de huidige website tenminste :) Dit weekend lanceren we namelijk de nieuwe website. Op dat moment zal de website even niet bereikbaar zijn, maar dat proberen we natuurlijk zo kort mogelijk te houden. Wij kunnen niet wachten! Maar goed, dat gaat nog komen. Nu eerst tijd voor de Escape Weekly:

Nieuws

- Misschien heb je het al gelezen, maar we hebben de afgelopen week de laatste twee uitbreidingen van Escape Room The Game en Puzzelpost getest. Een korte update wat betreft de crowdfundingactie van Puzzelpost: Met nog 10 dagen te gaan is Ruud inmiddels de 70% voorbij!

- Ga je op vakantie in Europa en wil je escapen? Check dan even de lijst van onze collega's van Escape The Review uit Engeland. Ze hebben een lijst gemaakt met aanraders. Mooi om te zien dat ze voor Nederland vooral van onze website gebruik hebben gemaakt.

- Bij Escaperoom Eindhoven hadden ze afgelopen weekend bezoek van Sean Dhondt (presentator van Peking Express o.a.). Het gezelschap wist niet te ontsnappen, maar goed, escapen is ook iets heel anders dan liften natuurlijk :) Verder zijn ze op zoek naar een ervaren lasser die mee wil werken aan 'iets wat waarschijnlijk nog nooit iemand eerder heeft gedaan'. Naar eigen zeggen zijn ze bezig met de meest sensationele escape room van Nederland. Wij zijn erg benieuwd!

- Tim Coronel (tegenwoordig ook van Coronel Escape Rooms) werd door Radio 6FM geinterviewd over hun nieuwe kamer, de Dakar Challenge, die vanaf 15 juni te bezoeken zal zijn.

- Bij Den Bolder in Waspik kon je je vorige week opsluiten in een een eenmalige escape room voor het goede doel. Groepjes van maximaal vier personen hadden een kwartier om te ontsnappen. Stagiair Gerben van den Hoofd hoopte hiermee 250 euro op te halen voor het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie.

- Vorige week kondigden we de lancering van Crimibox aan. Die verliep zo goed dat ze enkele honderden boxen hebben toegevoegd! De eerste week van juli gaan de boxen op de post. Wij zullen jullie zeker laten weten wat wij er van vinden.

- Escape World Waterloopplein heeft een nieuwe kamer aangekondigd, The Chocolate Factory.

- Bij AKA Escape Rooms in Zwolle zijn ze hun oude kantoor aan het slopen om ruimte te maken voor een derde escape room.

- Museum Escape is druk bezig met de escape room zo laten ze op Facebook zien. Vanaf 1 julie staan ze twee maanden in het Rijksmuseum van Oudheden!

- Bij Escape Room de Binnenpoort hebben ze de sleutel ontvangen en zijn ze inmiddels ook druk bezig met de escape room.

- Gisteren was de officiele opening van "The Deadly Mask" bij Escape Room Houten. En volgende week hebben ze nog meer goed nieuws, dan wordt ook de derde kamer geopend!


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Escape Room Schagen heeft een speciale aanbieding voor vaderdag. Een kamer kost die dag 99 euro in plaats van 109 en kinderen krijgen gratis limonade. Bekijk de aanbieding hier.
   
 • Escape Room Venray heeft ook een actie voor vaderdag. Laat in de comments van dit bericht weten waarom jouw vader moet winnen en misschien wint hij dan die escape voor maximaal 7 personen!
   
 • Kans maken om samen met één persoon gratis te escapen bij Lockdown Ghent? Los dan deze raadsels op. Tip van ons: denk niet te moeilijk ;)
   
 • Eindexamen gedaan? Bij Escape Centrum Limburg krijg je 10% korting op woensdag, donderdag of vrijdag. Wel je cijferlijst/diploma meenemen!
   
 • Deelnemers van Museum Escape krijgen 20% korting bij het Museumcafé in het Rijksmuseum van Oudheden!
   
 • Locked in Tilburg is bijna klaar met hun nieuwe kamer The Mancave. Like en deel dit bericht en tag de vrienden met wie je deze kamer wil spelen. Op 10 juni maken ze de winnaars bekend!
   
 • TimeTrip staat weliswaar te koop maar ze hebben ook nog enkele leuke acties lopen. Houd je van een gokje? Dan kan je elke donderdag met een dobbelsteen gooien voor korting. Gooi 1 en je krijgt 10% korting, gooi 6 en je krijgt 60% korting. Je moet hier wel #RollTheDice voor invullen bij je reservering. Je kan ook 75% korting winnen door het raadsel van dit bericht op te lossen en datzelfde bericht te liken en te sharen. Beide acties zijn niet te combineren.
   
 • Escape This Room in Utrecht heeft ook twee acties lopen deze zomer. Kleine groepen krijgen 40% korting en iedereen kan 20% korting krijgen met de code 'zomerkorting20'. Overige details zijn hier te vinden. 
   
 • Gebruik de kortingscode [FBWINACTIE] bij Emmen Escapes voor 10 euro korting op De Kluis.
   
 • Moederdag wordt in Luxemburg op zondag 11 juni gevierd en daarom heeft The Escape Hunt Experience Luxemburg een actie: en als je voor die dag reserveert en met vijf personen komt betaal je slechts voor vier.
   
 • Geslaagd en zin in een escape room? Gebruik dan de kortingscode GESLAAGD bij Escapetales en je krijgt 10% korting. Neem dan wel even je rugzak mee dan zorgen ze bij EscapeTales nog voor een kleine verrassing.
   
 • Bij TimeQuest in Luxemburg hebben ze nu speciale prijzen voor de doordeweekse ochtenden. Als je daar maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur gaat spelen betaal je slechts 20 euro per persoon.
   
 • Bij 250 volgers op Instagram geeft Mystery House Valkenburg een escape weg. De winnaar kan met een groep van maximaal 6 personen de nieuwe Asylum Revealed kamer komen spelen.
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Dit keer geen vacatures.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escape Room De Binnenpoort Escape Room Schagen Escape Room Venray Escape Rooms Coronel Escape World Waterlooplein Escaperoom Houten Lockdown Ghent Next Level Escaperoom Eindhoven Swolland

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren