Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 16 - 2017

Het is weer vrijdag! En in dit geval voor sommige van ons tijd voor een korte vakantie. We gaan zelf ook een paar dagen weg, maar we proberen volgende week toch gewoon weer een Escape Weekly voor jullie te hebben.

Nieuws

- Bij The Escape Room in Rijswijk heeft de afgelopen weken getest met de nieuwe kamer Jason's Curse, maar vandaag gaat hij open voor het grote publiek. Laten jullie weten hoe deze bevalt?

- The Space, van de makers van Escape Room Veghel, heeft de nieuwe website gelanceerd en accepteert nu ook boekingen! Naar eigen zeggen zijn ze de grootste escape room ter wereld. We hopen snel een kijkje te kunnen gaan nemen.

- Escape Room Winterswijk stond met een artikel in de Telegraaf. Hierin wordt benadrukt dat de Het Mysterie Van Mondriaan kamer voor alle leeftijden is en ze zelfs reserveringen hebben van zeventig plussers.

- In de Culemborgse Courant was wat te lezen over de nieuwe escape room in Beusichem Escape Room Beusichem. Mocht er al iemand geweest zijn, we zien graag een review verschijnen!

- En als we het dan toch in de buurt van Culemborg zitten, Culemborg.TV heeft een item gemaakt over een andere escape room. Escape Room De Binnenpoort wil voor 1 juli haar deuren openen. We zijn benieuwd!

- Nadat escape rooms veelvuldig in series voorbij kwamen, en een film als Fermat's Room ook wel als een escape room film beschouwd mag worden, is er nu een heuse horor film gemaakt genaamd Escape Room. Cutting Edge schreef er een review over. Wij zullen ook eens kijken of we hem te zien kunnen krijgen.

- RTL Boulevard had een item over de Trump Towers kamer van Escape Rooms Coronel in Huizen. Pas op, er zitten wel wat spoilers in!

- Onderwijsvanmorgen.nl heeft een artikel over escape rooms als toepassing in het onderwijs.Wij kunnen dit soort iniatieven alleen maar toejuichen.

- Space Lab van Escape Room Schagen is nu ook geschikt gemaakt voor kinderen laten ze op Facebook weten. Er worden dan spelelementen toegevoegd aan de kamer waardoor deze geschikt wordt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • The Escape Hunt Experience Maastricht bestaat 1 jaar. Proficiat! Omdat ze jarig zijn trakteren ze op een gratis escape voor maximaal 5 personen. Like de Facebookpagina en deel dit bericht. De winnaar wordt 20 mei bekend gemaakt!
   
 • In de meivakantie (van 1 tot en met 5 mei) speel je met 25% korting bij Escape Room Venray. Dat scheelt behoorlijk!
   
 • Bij Rock City Escape hebben ze 1000 likes en daarom geven ze tussen 17 en 24 april een cadeaubon van 125 euro weg. Winnen? Like ze op Facebook en tag je teamgenoten in dit bericht. De winnaar wordt 27 april aangekondigd.
   
 • Mocht je naar Luxcon 2017 gaan, 216k Escape Room staat er zaterdag van 12:00 tot 21:00 en zondag van 12:00 tot 18:00 op zondag met een gratis escape room "The Haunted House".
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Escape Room Westland geeft een escape sessie voor 2-6 vrienden weg! Winnen? Los dan dit raadsel op!
   
 • Lockdown in Ghent heeft een mooie actie tot en met 15 mei. Als je het raadsel van dit bericht oplost krijg je een kortingscode waarmee 1 persoon gratis kan spelen.
   
 • Bij The Lock Escape Mortsel kunnen studenten met korting spelen. Verzamel tussen 15 april en 31 mei zes studenten, zorg dat je geldige studentenkaarten hebt en je speelt voor 80 euro in plaats van 100 euro.
   
 • Om te vieren dat ze open zijn geven ze de hele maand april 20 euro korting bij Escape 015. Gebruik de code 'APRIL20' bij het reserveren!
   
 • Bij Team Trapped hebben ze nu een actie waarbij je een exemplaar van Escape Room The Game kunt winnen. Schrijf een review op bijvoorbeeld escapetalk.nl en stuur een kopie van je review en je persoonlijke gegevens naar [email protected] om kans te maken!
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.
   
 • Als je 'MOL' vermeld bij je boeking bij Out Of Limits in Zele (België) krijg je tot en met 30 april korting. Voor een boeking van maximaal 7 personen betaal je dan 100 euro.
   
 • Escaperoom Zeewolde bestaat 1 jaar. Om dit te vieren geven ze korting weg. De hele maand speel je niet voor 90 euro maar voor 75 euro. Verder zullen ze nog een aantal Escape Room The Game exemplaren weggeven. Binnenkort overigens ook een interview met de heren op onze website.
   
 • Bij Bold Magazine kun je een escape winnen bij The Escape Hunt Experience Luxembourg. Vul hier je gegevens in om kans te maken. De wedstrijd loopt tot 16 mei.
   
 • Bij Escaperoom Eindhoven krijg je nu 20% korting als je de kortingscode CSIMOVIE gebruikt.
   
 • Als je de kortingscode TWITTER gebruikt bij AKA Escape Rooms in Zwolle krijg je 10% korting.

Vacatures
 • Bij The Space in Veghel zijn ze op zoek naar meerdere hosts of hostesses voor de nieuwe escape rooms. Interesse?

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

216k Escape Room Escape Room Beusichem Escape Room De Binnenpoort Escape Room Schagen Escape Room Venray Escape Room Winterswijk Escape Rooms Coronel Noordkade Uitjes OuterGround Rock City Escape The Escape Hunt Experience Maastricht

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren