Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Sing Sing

Durbuy , België

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Sing Sing

Welkom in de duistere wereld van een psychiatrische gevangenis. Hoewel de plaats verlaten lijkt, is iedereen het erover eens dat er stemmen en klanken weerklinken tot diep in de vallei uit deze verlaten kelder. Blijf niet te lang binnen want je weet maar nooit!

Max 6p / Niet geschikt voor kinderen < 12 jaar


Thema's

Gevangenis

Inrichting

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Escapetalk.nl statistieken

19 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Rue de Rome 1
6940, Durbuy
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

4 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

AnnescapeAnnescapeEscape ApprenticeLid sinds: 01 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2022

Vreselijke, vuile kamer

Deze zomer kwamen we hier een escape room spelen. Bij aankomst leek de setup veelbelovend: een oud gebouw, wat verscholen in een bos, het leek een zeer mooi decor voor een immersieve escape ervaring. Helaas bleek de realiteit minder waar. We werden amper ontvangen, het personeel aan de balie leek ongeïnteresseerd. Er is geen plek om je spullen veilig achter te laten, de enige twee opties waren "leg het maar in de zetel" in de inkomhal waar iedereen langsloopt of neem maar mee in de kamer. Dit was de eerste red flag.
We werden zonder uitleg de kamer ingestuurd en pas toen een groepsgenoot vroeg hoe we tips konden vragen was het antwoord: "uhm, klop maar op de deur als je vastzit". Red flag nummer 2.
Dan de kamer zelf. Ze was vies, vuil en smerig. Volgens mij is deze kamer in geen jaren schoongemaakt. Zaken waren nat, stoffig, kapot, beschreven, ... de muren stonden vol met codes en antwoorden van raadsels van vorige groepen.
Het thema van de kamer was amper te bespeuren. Een heks hier, een kapotte diepvries daar, een werkende (????) maar smerige koelkast in de hoek, ...
Wanneer we vastzaten en dus op de deur klopten om een tip te krijgen, kwam de spelbegeleider gewoon binnen. Ze was ons duidelijk niet aan het opvolgen via de camera's die wel aanwezig waren, want we moesten haar uitleggen wat we al wel en niet hadden.
De helft van de zaken in de kamer werkten niet meer en toen we na iets meer dan een halfuur de kamer voltooiden, stond er niemand klaar om ons op te wachten. We hebben dan maar zelf de weg naar de ingang gezocht waar de begeleiding amper opkeek toen we binnenliepen.
We hebben meerdere keren contact gehad met de organisatie om ons ongenoegen te uiten. Het is schandalig dat voor deze kamer 105 euro gevraagd wordt. Ze is niet onderhouden en laten we eerlijk zijn, er is praktisch geen begeleiding.
We hebben proberen duidelijk maken dat we ons geld terugwouden en, aangezien we toeristen waren en niet meer zouden terugkeren naar Durbuy, we niet gebaat waren bij een cadeaubon.
Net zoals de spelbegeleiding, is ook de dienst na verkoop ongeïnteresseerd in onze bezorgdheden, want na heel wat mailverkeer was hun oplossing ons alsnog een cadeaubon te sturen.
Bespaar jezelf de ellende en blijf hier weg!


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

CubanistoCubanistoJunior EscaperLid sinds: 13 oktober 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Slechtste en vuilste escape room ooit.

Dit is pure geldklopperij. Aan niets is aandacht besteed, de puzzels zijn niet leuk en werken niet goed. Het draait ook het hele spel om dezelfde stomme puzzel. Slechte sfeer, ontzettend vuile kamer. Begeleiding was onbestaande. Op een gegeven moment waren we naar de camera's aan het roepen dat we eruit wilden, maar ook toen kwam er geen gehoor. Blijf hier weg!


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

FiennaFiennaJunior EscaperLid sinds: 05 december 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 december 2022

Bespaar je geld en blijf weg van deze kamer

Het personeel was super ongeïnteresseerd toen we aankwamen en vertrokken. Er waren geen lokkers aanwezig om jouw spullen op te bergen.
Het begin van het spel was veelbelovend, maar nadien zwakte het af in creativiteit. De puzzels waren heel eentonig. Er moest enkel gezocht worden naar cijfercodes, want alles zat vast met een slot.
Er was geen begeleiding tijdens het spel. Er werd niet mee gekeken en er werden ook geen tips gegeven toen we vast kwamen te zitten (we kregen een slot niet open, maar hadden wel de juiste combinatie). Hierdoor hebben we een kwartier van ons speeltijd verloren. Uiteindelijk zijn we er wel uitgeraakt, maar hebben we er langer dan 60 minuten over gedaan voor een kamer die totaal niet moeilijk was.


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 3.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Slechte service
 • Slechte begeleiding
 • Puzzels

 

Escape Fan (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2019

Een kelder boordevol 'symboliek'

Eerst en vooral: als je een daguitstapje doet naar Adventure Valley in Durbuy, dan hoort een escape room sowieso in je programma thuis. Dus, zeker doen. Maar ga a.u.b. niet speciaal tot in Durbuy, om deze kamer te spelen. De kamer is niet meer of minder dan een afwisseling in je programma dat bestaat uit wat springen van een rots, wat mountainbiken, wat rotsklimmen, wat rapellen, een lasershoot game, een hamburgertje eten in de cafetaria... en dus ook een escape game... Er zit amper variatie in de puzzels: leer om te beginnen een bepaalde "code" te decoderen naar cijfertjes. En vanaf dan: repeat, repeat, repeat. Voeg daaraan een blacklight toe, een "voel"puzzel en een hoop rondzoeken naar een klein sleuteltje in een vuile kelder en je hebt het zowat gehad. Een verhaal is niet aanwezig. Niet te verwonderen dus, dat het personeel ook niets vertelt over het verhaal. Wat ze wel vertellen, is simpelweg wat je moet doen in de kamer: "er zijn 3 ruimtes in de kamer. in de eerste ruimte decodeer je de code, in de tweede ruimte gebruik je een blacklight en in de derde ruimte moet je voelen. Echt goed voelen!" Dat is letterlijk wat ze je vooraf vertellen, dus dit zijn geen spoilers... Oh ja, de server van het ganse gebouw is effectief te bezichtigen en te bepotelen, daar in die kelder. Met alle kabeltjes die eruit vertrekken naar alle andere rooms en PC's. Ze dachten waarschijnlijk: ohh, we hebben hier nog een kelder. Daar kunnen we nog wel een extra roompje in bouwen. Onze server staat er al wel in, en de boiler voor onze chauffages, en... maar weet je, we plakken er gewoon wat stickertjes op "niet aankomen" en 't is in orde... Mja...


3

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 5.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Deel van je "programma"
 • Aangenaam einde
 • Walk in boeken mogelijk
 • Cheap
 • Vuil
 • Altijd maar dezelfde "puzzel"
 • Geen verhaal
 • "to do" lijstje bij de start

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig