Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escape Weekly 22 - 2017

Je had het wellicht al gelezen op ons Facebook, Twitter of Instagram account (volg ons daar ook vooral), maar week 22 van de Escape Weekly is de week waarin we de 2000 reviews zijn gepasseerd! Ontzettend bedankt voor jullie steun! Mooi om te zien dat we zo breed gesteund worden!

Nieuws

- We hebben er al eerder over bericht en inmiddels hebben we het ook gespeeld. Het artikel volgt snel maar we kunnen wel vast verklappen dat we ons er goed mee vermaakt hebben. Donderdag 8 juni organiseert Puzzelpost een demo-avond in samenwerking met Get Out Of Here. De crowdfunding actie heeft inmiddels zo'n 56% van het benodigde bedrag verzameld en loopt nog 18 dagen.

- Puzzelpost is niet het enige thuismysterie, maar met het succes van escape rooms zie je ook hier steeds meer varianten van. Vandaag kondigde Crimibox ook aan dat hun eerste zaak te bestellen is. Bekijk de trailer hier. Je zult er snel bij moeten zijn, want er zijn maar 100 exemplaren.

- The Great Escape heeft op hun eigen website een interessant artikel staan over de ontwikkeling van hun bedrijf. Van escape room tot compleet entertainment center. Ze geven ook aan dat ze aan het brainstormen zijn over nieuwe escape rooms, wij kunnen niet wachten in ieder geval!

- The Circle Real Life Gaming heeft aangekondigd dat ze in juli de eerste van de drie escape rooms gaan openen. Op 14 juni komt de website online, maar voor nu hebben ze alvast een sneak preview video gepost.

- Op 17 juni komt er een pop-up escape room in het nieuwe stadskantoor in Delft. Tussen 11:30 en 15:00 kun je met vijf vrienden proberen te ontsnappen binnen een kwartier. De snelste tijd krijgt nog een prijs ook.

- 3 en 4 juni in Luxemburg en interesse in een korte, gratis escape room? Escape Hunt Experience Luxemburg staat op het Festival des Makers met een bus. Weet jij te ontsnappen?

- Lockdown Ghent heeft een kleine preview video van hun Room 7 kamer gepost op Facebook.

- 5 juni is de officiële opening van Asylum Revealed maar vanaf nu kan er geboekt worden voor de nieuwe kamer van Mystery House Valkenburg.

- Escape Room Era uit Anaheim (Amerika) heeft een mysterie / puzzel online gezet. We hebben zojuist zelf even het begin gedaan, maar probeer het vooral zelf!

- Escape room kopen? In Amsterdam staat TimeTrip te koop voor 89.000 euro. Volgens de eigenaren verdien je dat binnen een jaar terug. Interesse?

- Vorige week vermeldden we al dat Escape Room Eindhoven aan had gekondigd met een nieuwe kamer te komen. Inmiddels hebben ze op Facebook laten weten dat ze al druk bezig zijn met het bouwen. Wij zijn benieuwd!

- De Bagijnetoren in Delft is deze week officieel geopend. Wie is er al geweest of gaat er binnenkort heen? Laat ons weten hoe het was!

- Op Limburgzaken.nl staat een kort stukje over de coachingprogramma's die te volgen zijn bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Het blijft mooi om te zien dat escape rooms op allerlei manieren worden ingezet.


Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Locked in Tilburg is bijna klaar met hun nieuwe kamer The Mancave. Like en deel dit bericht en tag de vrienden met wie je deze kamer wil spelen. Op 10 juni maken ze de winnaars bekend!
   
 • TimeTrip staat weliswaar te koop maar ze hebben ook nog enkele leuke acties lopen. Houd je van een gokje? Dan kan je elke donderdag met een dobbelsteen gooien voor korting. Gooi 1 en je krijgt 10% korting, gooi 6 en je krijgt 60% korting. Je moet hier wel #RollTheDice voor invullen bij je reservering. Je kan ook 75% korting winnen door het raadsel van dit bericht op te lossen en datzelfde bericht te liken en te sharen. Beide acties zijn niet te combineren.
   
 • Escape This Room in Utrecht heeft ook twee acties lopen deze zomer. Kleine groepen krijgen 40% korting en iedereen kan 20% korting krijgen met de code 'zomerkorting20'. Overige details zijn hier te vinden. 
   
 • Gebruik de kortingscode [FBWINACTIE] bij Emmen Escapes voor 10 euro korting op De Kluis.
   
 • Raad de naam van de nieuwe kamer van Escape World en je maakt kans om deze gratis te testen.
   
 • Moederdag wordt in Luxemburg op zondag 11 juni gevierd en daarom heeft The Escape Hunt Experience Luxemburg een actie: en als je voor die dag reserveert en met vijf personen komt betaal je slechts voor vier.
   
 • 8 juni opent er een nieuwe kamer bij Escape World Waterplein nu zijn ze op zoek naar teams die donderdag 1 juni en maandag 5 juni willen komen testen.
   
 • Gascape in Woerden is 3 maanden open en dat willen ze vieren daarom geven ze een escape weg. Tag je vrienden in dit bericht en wie weet mag jij 5 juni gratis komen spelen.
   
 • Geen zin om je dag door te brengen in de meubeboulevard? Tot en met 5 juni krijg je 10 euro korting op de escape rooms van One Hour Lockup als je de code PINKSTEREN of ALLESBETERDANDEIKEA gebruikt. Wij zouden voor de laatste code gaan.
   
 • Geslaagd en zin in een escape room? Gebruik dan de kortingscode GESLAAGD bij Escapetales en je krijgt 10% korting. Neem dan wel even je rugzak mee dan zorgen ze bij EscapeTales nog voor een kleine verrassing.
   
 • Bij TimeQuest in Luxemburg hebben ze nu speciale prijzen voor de doordeweekse ochtenden. Als je daar maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur gaat spelen betaal je slechts 20 euro per persoon.
   
 • Bij 250 volgers op Instagram geeft Mystery House Valkenburg een escape weg. De winnaar kan met een groep van maximaal 6 personen de nieuwe Asylum Revealed kamer komen spelen.
   
 • Tijdens Pinksteren krijg je 10% korting bij Het Reliquiarium en Het Scriptorium.
   
 • Bij Amaze Escape kun je vanaf nu je eigen Amaze Marathon boeken. Als je twee kamers achter elkaar boekt krijg je 50% korting op de tweede kamer. Beslis je terplekke dat je nog een tweede kamer wil boeken (en deze is beschikbaar) krijg je 15% korting op de tweede kamer.
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Dit keer geen vacatures.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Mentioned escape rooms

DelftEscape Emmen Escapes Escape Room Woerden Escape this room Escape World Amsterdam Escape World Tilburg Lockdown Ghent Mystery House Valkenburg Next Level Escaperoom Eindhoven One Hour Lockup The Circle Escaperoom The Escape Hunt Experience Luxembourg The Escape Hunt Experience Maastricht The Great Escape The Team Building [ESC] Amsterdam

Discounts

Post the first comment

Login to reply