Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escape Weekly 20 - 2021

Kun je niet wachten om weer te kunnen escapen? Dan hebben we goed nieuws in deze Escape Weekly 20 van 2021!

Nieuws

 • Nog op zoek naar een leuke bestemming voor de cadeaubonnen die je met de feestdagen kreeg? Check dan onze lijst met cadeautips eens!
   
 • Het zit er aan te komen mensen, we horen steeds meer escape rooms die hun deuren (deels) (gaan) openen. Wel met de nodige corona maatregelen natuurlijk. Hopelijk kunnen ze nu ook open blijven en steeds grotere groepen toestaan. Zo gaat Kamer 237 vanaf woensdag 19 mei open voor groepjes van 2 personen.  Je kan tot 9 juni Kamer 237 reserveren met code 2PERS237 en dan speel je ook deze kamer met 2 personen, 70 minuten voor €80,-. Ze hopen op deze manier op 9 juni (onder voorbehoud) de volgende stap te kunnen zetten in het openingsplan zodat ze vanaf dan weer groepjes van 4 personen mogen gaan ontvangen. Mystery House Valkenburg's The Master Mind gaat ook open vanaf 19 mei voor 1 of 2 personen. Net als Down The Hatch in Voorburg, ook voor 2 personen en hopelijk vanaf 9 juni voor 4 personen. En ook in Belgie is er goed nieuws, daar gaan o.a The Missing Link en De Gouden Kooi vanaf 9 juni weer open zoals te lezen valt in deze berichten op Facebook.
   
 • Herinner je ons interview met Gijs Geers van Dark Park nog? Of de Behind The 60 Minutes podcast? Of Marloes van diverse artikelen op onze site? Nou die 3 dingen komen samen in de nieuwe aflevering van Beyond The Game podcast. Yves van Behind The 60 Minutes en Marloes zijn samen een nieuwe podcast gestart en hebben als eerste interview Gijs geinterviewd. Dat moet wel goed zijn. Meer info vind je hier. Wie heeft het ook al geluisterd?
   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 
 • Het eerste golden ticket van Escape Room Rijswijk is gevonden! Nog twee te gaan. Bestel de legpuzzel om kans te maken.
   
 • Escape Room Rijswijk komt ook met een nieuw thuisspel. Als je het juiste thema raad en je teamgenoten tagt in dit bericht maak je kans om als eerste het nieuwe spel te testen.
   
 • We werden gevraagd door Homo Ludens uit Brugge om hun nieuwe escape city game "La Loca" rondom Johanna de Waanzinnige te vermelden in de Escape Weekly. Vanaf 3 mei is deze te spelen door 2 tot 6 personen. De game duurt 3 tot 4 uur en is tijdelijk te spelen voor 48,00 EUR. Meer info vind je op de Homo Ludens website.
   
 • Escaperoom Deventer heeft twee nieuwe escapegames voor thuis! DOSSIER 0459 en De Courant. Klik op de linkjes voor korte previews. Geinteresseerd? In april hebben ze ook nog een mooie duoactie dat je ze samen kan bestellen met een flinke korting. Meer info vind je hier.
   
 • Escape Room 058 heeft een winactie! Win jij het Gouden ticket?
   
 • Evadere heeft een nieuwe online escape room online gezet. "Het Witte Goud" duurt ongeveer 2 uur en is speelbaar door 2 tot 8 personen. In dit spel gaat Anna op zoek naar haar biologische vader. In de spullen van haar moeder vindt ze een aantal handige aanwijzingen die haar op weg helpen. Maar het mooiste komt nog, speciaal voor Escapetalk is er een kortingscode: Gebruik de code  "escapetalk" voor maar liefst 50% korting!
   
 • Kamer 237 is druk bezig met hun nieuwe kamer Lost And Found. Een volledig nieuwe beleving die zich afspeelt op de gevonden voorwerpen zolder van het hotel. Spelen kan straks met 3 tot 6 spelers. Mocht je ze willen steunen in de laatste fase van de bouw dan kun je dat doen door een t-shirt te kopen in de Hotel Shop. En wil je kansmaken op 1 van de 4 vrijkaarten voor Lost and Found? Deel dan een foto van jezelf in het t-shirt als reactie op dit bericht.
   
 • Escape Zwolle heeft hun "Landgoed Zevensprong" thuisescape nu gratis online gezet! Donaties worden wel gewaardeerd. Benieuwd, het is hier te spelen.
   
 • Mystery Games heeft een speciale code speciaal voor jullie aangemaakt. Als je de code ESCAPETALK gebruikt zijn de spellen met 5 euro korting te boeken. Dit geldt zowel voor onze online escape Escape Dreams als voor het murder mystery Murder in Salem.
   
 • MJ Escape in Dordrecht heeft de tarieven verlaagd voor groepen van 2,3 en 4 pesonen. Vanaf 5 personen kun je 2 of meer kamers boeken met bovenstaande tarieven plus 10 euro korting per escape room.
   
 • Escape Room The Game heeft een gratis 15 minuten durende demo game, Huisarrest, online gezet. Je kan het zelf printen en spelen
   
 • Escape Room 0164 komt samen met PuzzlePack met een escape beleving voor thuis: Matchfixing The Game - EUR2020. Als je de kortingscode ESCAPE15 gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • Bij Questomatica kun je 20 euro korting winnen als je meespeelt met hun wekelijks raadsel op Facebook.
   
 • Vroege vogels korting bij Roba Festa! Op zaterdag en zondagochtend ontvang je 20% korting op de kamerprijs.
   
 • Als je de snelste tijd neerzet in de 'Het Geheim van Schrobbeler' kamer win je een gratis bezoek aan een van de andere escape rooms bij Locks & Keys in Tilburg.
   
 • Escape Room 0164 liet ons weten dat ze het hele jaar door de volgende acties hebben lopen: Ontsnappen jullie binnen 45 minuten zonder tips? Dan is De Juwelier van de Onderwereld geheel gratis. En speelt er een jarige mee, dan speelt deze persoon gratis mee (op vertoon van een geldig identiteitsbewijs).
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Op zoek naar een leuke stageplek en even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de stage vacatures voor front-ender of back-enders hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.

   
Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Mentioned escape rooms

The Golden Cage - Escape experience DOWN THE HATCH Kamer 237 Mystery House Valkenburg The Missing Link

Discounts

Post the first comment

Login to reply