Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Royalcrimson

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Beginnend escaper die het allemaal nog moet leren, maar samen met een enthousiast en veelbelovend team nu al reeds bijzonder veel lol beleefd aan escape rooms en challenges ;)


Tips zijn meer dan welkom!


Lid sinds

04-10-2018

Statistieken

Escaperooms

8 reviews

10 kamers gespeeld

62.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Gone in 60 Minutes

1 teamleden

8 kamers gespeeld

8 reviews

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 25 maart 2019

Super leuk!

Wij zouden deze kamer in eerste instantie gaan spelen met 8 mensen. Een voor ons ongebruikelijk grote groep, dus we zochten een escape room geschikt voor meerdere personen. Die vonden wij in de Bagijnetoren van Delft.

En wat een leuke avond is het geworden. Door de unieke locatie en bijpassende attributen wordt je al snel meegesleept in het verhaal. De ontvangst was vriendelijk en enthousiast. We waren door het diner iets te laat aanwezig, maar daar werd niet moeilijk over gedaan.

Deze kamer bevat geen lineaire puzzels waardoor er eigenlijk voor iedereen altijd wel iets te doen valt, ook bij grotere groepen. Wij vonden de puzzels uitdagend en afwisselend en waren met name gecharmeerd door twee, wat meer interactieve puzzels.

De Bagijnetoren is een uitdagende, spannende escaperoom die ook geschikt is voor de wat grotere groepen.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Ja  54:10 min


 • Unieke locatie
 • Geschikt voor grotere groepen

  Petra Verschoormariekevangladbachcherylvds

The Gold Mine

Escape World Zandvoort
Geplaatst op: 20 januari 2019

Supergaaf!

Wat een topkamer is dit. Door de reviews hadden we best hoge verwachtingen, maar deze kamer heeft die meer dan waargemaakt. Het is duidelijk dat er erg veel werk (en liefde) in deze kamer is gestoken door de makers. Alles klopt en de flow van de kamer is, met veel oog voor detail, samenhangend en logisch. De puzzels zijn divers en origineel en zelfs met 6 personen was er genoeg te doen. Er zijn wat cijfersloten, maar in deze setting zijn ze logisch en absoluut niet storend. Nogmaals even de details van de kamer; men heeft het al eerder gezegd, maar je waant jezelf inderdaad echt in een mijn. Die hard hats zijn geen overbodige luxe ;P

Escape Room Zandvoort zit op een mooie locatie met voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid. De ontvangst is netjes en gezellig en na de game is er de mogelijkheid tot een drankje en nabeschouwing met de vriendelijke hosts. Hoogtepunt is toch wel de fotosessie. Wat een superleuk aandenken.

We hebben een geweldige avond gehad en komen zeker terug voor de andere kamers!
Bedankt! :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Ja  56:20 min


 • Afwerking is top, oog voor detail
 • Originele en diverse puzzels
 • Fotosessie achteraf is geweldig

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 02 december 2018

Dikke 10!

Dikke 10!

De fun begint al een dag van tevoren in de vorm van een aantal berichten en aanwijzingen. Op deze manier zorgen de makers er op efficiënte wijze voor dat je meteen in het verhaal getrokken wordt.
De spanning begint al buiten, want zo sta je op een schijnbaar verlaten, donker industrieterrein en voer je een eerder ontvangen instructie uit om het avontuur te starten.

En wat een avontuur. Aan alles is gedacht; een goed ontwikkeld verhaal, uitgedachte personages, originele props, tot zelfs een goede cover omtrent de reden dat je er bent.
De kamer zelf klopt, is logisch en bevat een goede combinatie van denkwerk en interactieve puzzels. Het zit vol technische elementen waardoor het geheel een moderne, high-tech feel krijgt.
Het leukste is dat er verschillende manieren zijn om een puzzel op te lossen, dus meerdere mensen kunnen tegelijkertijd bezig zijn.

Het hint systeem is erg origineel en op zo'n manier gedaan dat het je totaal niet uit de flow van de game haalt. Ik wil zelfs zo ver gaan te zeggen dat het zelfs bijdraagt aan de gameplay.

Dat we de kamer net niet gehaald hebben lag helaas compleet aan ons zelf en ons gebrek de rust te nemen de aanwijzingen goed te lezen.
Aan de makers van de room heeft het zeker niet gelegen, want in alles, van de top ontvangst tot de gezellige nabeschouwing, proef je de passie en het enthousiasme waarmee zij deze kamer hebben gebouwd.

De makers beloven je een filmische ervaring en dat maken ze meer dan waar.
Onze complimenten!

En nog sorry voor de schakelaar ;)


Reactie door Sky High escape rooms

02 december 2018

Wij hebben je review met tranen zitten lezen! Super bedankt voor de mooie woorden! Dat doet ons echt goed! Dank je wel! We vonden jullie team ook super.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Nee


 • Goed verhaal
 • Superleuke ontvangst en nabeschouwing
 • Oog voor detail
 • Je kunt hem helaas maar 1x spelen ;)

  EDJE_BClausEricBelle KingsmaKarindijkMaaike86Donnyivangroenkaibergersandre76timboomeddydroomjoep45Verwijderde gebruikerVerwijderde gebruikerariannegroen

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 23 oktober 2018

Super ervaring!

Wat een super kamer(s). Chapeau voor de makers en de host. Heb je deze kamer nog niet gespeeld? Ga hem dan NU meteen boeken! ;)

Het begint al bij aankomst, wat doen ze dat toch goed, en dankzij de host zit je meteen in de sfeer en wordt de spanning opgebouwd. Alles in de kamer is af. Alles werkt. Enorm veel oog voor detail en er zit een enorme diversiteit in de puzzels. De geluidseffecten zijn top, de visuele effecten subliem (zo cool). Hier en daar een paar steengoede schrikeffecten, maar het is vooral allemaal superspannend. Het uur vliegt echt voorbij.

We hadden nog niet zo heel veel kamers gedaan, en wellicht ontbrak het ons nog wat aan ervaring, maar helaas hebben we deze topkamer op een paar minuten na net niet gehaald. Ik kan niet echt zeggen waar we de tijd verloren hebben, want we gingen als een speer, maar de een na laatste puzzel gaf ons wel de meeste last. Nu moet ik eerlijkheidshalve wel bekennen dat we soms echt even de gebeurtenissen op ons lieten inwerken, want de techniek in deze kamer was wel heel erg baas ;)

Dat we het niet gehaald hebben heeft voor ons de pret echt niet mogen drukken, want mijn hemel, wat is deze kamer geweldig. We kijken uit naar de andere kamers.

Bedankt Escape Challenge Team!
Wat hebben we genoten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Nee


 • Alles!
 • Niets!

  xMvdsDaan92AlecGertDeGoudvisCasturiiKooijv3chter

Infiltrate

Escape Factory Noord
Geplaatst op: 04 oktober 2018

Het begon zo leuk

Met 5 man deze kamer gespeeld en ik moet zeggen; het begon veelbelovend. Eén teamgenoot wordt vooraf meegenomen en het is de bedoeling die te bevrijden. Geboeid in een cel wacht deze op de teamgenoten. Natuurlijk moet ook deze persoon al zijn of haar steentje bijdragen. Zoals al door anderen ook gezegd is dat natuurlijk superleuk voor een bachelorparty.

De muziek is goed en geeft extra sfeer. Niet heel veel geluidseffecten, maar het gebruik er van was in orde.
Helaas zette de hoeveelheid cijfersloten een behoorlijke domper op onze escapevreugde en tegen het eind begonnen we al die sloten een beetje moe te worden. Zeker geen slechte kamer, maar er is zeker ruimte voor verbetering voor wat betreft de diversiteit van de puzzels.

De service was heel goed, met name door onze superleuke gastvrouw en Escape Factory beschikt over een gave locatie met een heerlijke ruimte om voor- en achteraf nog lekker na te borrelen. Het gratis parkeren hebben wij helaas niet gevonden, dus dat was een ietwat onaangename verrassing aan het eind van de avond, maar misschien hebben we gewoon niet goed genoeg gekeken ;P


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Ja


 • Spannend aan het begin
 • Mooie locatie
 • Goede service en vriendelijke ontvangst
 • veel cijfersloten

 

Sabotage

Escape Factory Noord
Geplaatst op: 04 oktober 2018

Prima kamer, maar weinig verrassend

De omschrijving van de kamer is pretty much what you get. De kamer verloopt behoorlijk lineair, en daarom is een grote groep niet echt aan te raden aangezien er soms echt niet genoeg te doen is voor iedereen. Wederom een paar cijfersloten, maar dit keer niet storend. De puzzels hadden wat ons betreft iets diverser gekund en geen enkel moment werden we echt verrast. We gingen meer op de automatische piloot van puzzel naar puzzel zonder echt het gevoel te hebben in een verhaal te zitten. Misschien is dit gewoon niet ons soort kamer.

De muziek en geluidseffecten droegen wel bij tot de spanning, ook het eind was voor ons spannend, maar dat kwam omdat we vast zaten met één bepaalde puzzel en met slechts 1 minuut over op de klok de raket onschadelijk wisten te maken. Net als in de film ;)

De service is gewoon erg goed te noemen bij Escape Factory, vriendelijk personeel, goede uitleg en een gezellige lounge ruimte met voldoende gelegenheid tot een drankje en gezellig napraten. We hebben een leuke avond gehad.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Ja  59:00 min

 

The Inca's Doom

Escape World Hoofddorp
Geplaatst op: 04 oktober 2018

Leuke beginnerskamer

Superleuke kamer voor beginners. Het decor is aardig gedaan en zal, vanwege wat kleine knipogen richting Tomb Raider en Indiana Jones, de liefhebber van avonturengames en films zeker aanspreken. Een aantal van de puzzels waren echt leuk bedacht en mede daardoor werden we goed meegenomen in de sfeer. De puzzels zelf zijn niet moeilijk, maar op zo'n manier gedaan dat ze je als beginner echt het gevoel geven superslim bezig te zijn, haha. Pure fun dus. De fanatieke escaper zal hier echter niet veel nieuws ontdekken.

Onze (erg jonge) game master was enthousiast en oplettend. Later hoorde we dat hij net met de baan begonnen was.
Goed gedaan dus.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Ja  35:01 min


 • Leuke, interactieve puzzels met logisch verloop
 • Ruimschoots gratis parkeren
 • Enthousiaste game manager
 • Leuke beginnerskamer
 • We zagen zo duidelijk de 'verborgen' deur

 

The Grand Casino: Part 1

Escape World Hoofddorp
Geplaatst op: 04 oktober 2018

Onze allereerste escape room

Deze kamer was onze eerste escape room ever, wat mede bijdraagt aan de goede herinneringen die we er aan hebben. De locatie leent zich erg goed voor een bedrijfsuitje (waar ons bezoek ook deel van uitmaakte) of een familiedag/feest. De kamer zelf vonden wij zeer vermakelijk. Op het moment van spelen waren we onder de indruk van de opzet en de sfeer, maar we hadden natuurlijk geen enkel vergelijkingsmateriaal. Toch, na andere kamers nu gespeeld te hebben, vinden we deze achteraf gezien nog steeds erg leuk. Uiteindelijk was het deze kamer die de escape koorts bij ons heeft aangewakkerd, dus voor de beginnende speler raden wij deze kamer zeker aan :)

We verloren met name erg veel tijd bij 1 puzzel, die, zoals later bleek, het struikelblok was/is van veel bezoekers en die ook de moeilijkheidsgraad van de kamer bepaalt. De begeleiding was op de hoogte dat niemand van ons ervaring had met escape rooms, dus wellicht hadden we iets eerder wat hints kunnen krijgen, maar dat is muggenziften.
De rest van de puzzels zijn allemaal prima te doen, zeker voor beginners, en uitdagend genoeg om je aandacht vast te houden. Er waren geen cijferslotjes, godzijdank, en de "logisch nadenken puzzels" zelf gaven je het idee steeds een beetje dichterbij de oplossing te komen wat mijn inziens bijdraagt aan een goede ervaring.

De aankleding van de kamer was op zich prima, alhoewel het wellicht iets meer oog voor detail zou kunnen gebruiken. De kamer lijkt qua aankleding veel meer berekend op gelegenheidsbezoekers en geeft de indruk minder op ervaren escape room spelers te focussen. Leuk detail was wel het meekrijgen van items waarvan we zelf moesten uitvinden waar we ze voor moesten gebruiken. Al met al; voor de beginnende speler erg leuk, voor de fanatiekelingen misschien alleen leuk om te doen samen met minder ervaren spelers.

Uiteindelijk hebben we de kamer op seconden na niet gehaald zoals de begeleiding ons achteraf vertelde. Jammer, maar niet slecht voor onze allereerste ervaring en het heeft ons de smaak te pakken gegeven :)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Team: Gone in 60 Minutes

Ontsnapt: Nee


 • Ruimschoots gratis parkeergelegenheid
 • Mooie locatie voor grotere groepen
 • Leuke puzzels met logisch verloop
 • Onnodig veel tijd verloren bij 1 puzzel
 • Interieur zou iets meer chic mogen

 

0 reviews