Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Zuid-limburg


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 15
  • Reviews geplaatst: 6
  • Ontsnappingspercentage: 66.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 07-08-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Met halloween deze kamer gespeeld samen met mijn vriendin. De aankleding van het gebouw was super gedaan. De puzzels in de kamer waren soms te makkelijk, en soms veel te lastig in elkaar gezet zonder echte 'logica'. Dit thema moet je heel erg liggen, anders zul je er helemaal niks van snappen. Ondanks dit minpunt verder wel een leuke kamer en ons 50 minuten geamuseerd!

Samen met mijn vader deze kamer gespeeld, alles klopt gewoon. Bij binnenkomst wordt je meteen meegezogen in het verhaal en de kamer zelf is ook gaaf!!

Wat een superrrr toffe kamer! Bij binnenkomst krijg je het idee dat het wat karig is... Maar hoe verder je komt hoe toffer. Met 05:48 op de klok weten te onstnappen. Veel complimenten!!!

Met een redelijk ervaren groepje deze kamer gespeeld en met nog 6:44 op de klok ontsnapt. Complimenten aan de makers van deze kamer, is super tof in elkaar gezet met zeer diverse puzzels en echte "doe-dingen". Voor iedereen zeker een aanrader om te spelen!! Zodra er een nieuwe kamer open is, komen wij die meteen spelen!

De kamer is heel leuk in elkaar gezet, personeel is vriendelijk en de locatie is uitstekend. Alleen iets te makkelijk voor mijn vriendin en mij, stonden binnen een half uur al buiten, maar wij hebben wel al veel Escape-rooms gespeeld. Voor de beginnende Escapers is dit de ideale kamer! Wij komen zeker nog eens terug voor de andere 2 kamers! :)

Op internet al gezien dat het een van de betere escaperooms in Nederland was en het voldeed zeer zeker aan deze verwachtingen. Wat een ongelofelijk mooie, toffe kamer. Complimenten aan de opzetters van deze escaperoom!