Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Adjumbe

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

08-11-2016

Statistieken

Escaperooms

11 reviews

21 kamers gespeeld

63.6% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


11 reviews

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 27 augustus 2017

Heel vet! Hoogstaand!

Deze kamer hadden we al een aantal keer aanbevolen gekregen, dus vandaag was de dag dat we het zelf zouden gaan beleven.

We vonden het allemaal van tevoren nogal spannend. We zijn allemaal helden op sokken en het leek vrij eng te zijn. Achteraf viel dat alles mee! Ja, er zitten zeker wat spanningselementen in, maar het is niet zo eng/spannend dat je niet meer in staat bent na te denken.

De puzzels zaten goed in elkaar en waren ook zeer leuk om te doen. Er zitten een aantal bizarre mechanismen in die de beleving een extra boost geven. We bleven nergens echt tot in de eeuwigheid hangen, dus puzzels waren uitdagend maar wel op te lossen. Een beetje kunnen doorspelen is naar onze mening ook wel zo leuk. Hints werden op de juiste momenten ingebracht.

Kortom, het was een ontzettend leuke kamer en we hebben oprecht genoten van het spel!

Als beginnende escaper is deze kamer vast leuk qua sfeer en beleving, maar enige ervaring met escapen zal wel helpen bij de puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spelbeleving en sfeer
 • Duidelijke passie van medewerkers
 • Spanningsgraad is precies goed
 • Aantal hele leuke mechanismen en elementen
 • Leuke uitdagende doch oplosbare puzzels

 

Crazy Farmer

Escape Room Wageningen
Geplaatst op: 27 augustus 2017

Mooie sfeervolle kamer

Net als the Prisoner of War is ook de sfeer in Crazy Farmer uitstekend!

Wij vonden de puzzels erg uitdagend en zaten al in de eerste ruimte te lang vast waardoor we tijd tekort kwamen voor de rest. Originele puzzels waarbij samenwerking belangrijk is!

Helaas dus niet uit deze kamer gekomen. Als je al wat Escape Rooms gespeeld hebt raden we je deze zeker aan!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Originele puzzels

 

Simiae Instituut

Escape Park Veluwe
Geplaatst op: 27 augustus 2017

Niets voor ons

Een zeker unieke escape room die een origineel concept heeft weten op te zetten met een eigen twist.Het zal vast iets persoonlijks zijn, maar de stijl van de puzzels lag ons niet en we vonden het dus eigenlijk ook niet leuk.De attributen in de kamer zijn dan wel weer prima en mooi. Je wordt in de sfeer gebracht en de inrichting van de kamer brengt je in de vibe, maar de puzzels..De puzzels waren voor ons op momenten gewoon niet duidelijk. We begrepen wat er moest gebeuren maar het was naar ons idee soms visueel onduidelijk. Ook de fysieke puzzels vonden we niks. We deden wat we moesten doen, maar bepaalde puzzels zijn zo nauwkeurig wat erin resulteerde dat we deden wat we moesten doen maar dan net niet nauwkeurig genoeg. Dat werkt ontzettend frustrerend.Nogmaals, het zal ook te maken hebben met persoonlijke voorkeur, maar dit was absoluut niet de stijl waarin wij nog eens een escape room willen spelen!


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 4.0

Service: 6.5


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede sfeer, goede attributen
 • Stijl van de puzzels was niets voor ons
 • Hints waren soms bijna niet te verstaan

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Geplaatst op: 28 augustus 2017

Zeer vermakelijk!

Deze kamer na de Illuminatie gespeeld. Een heel ander type kamer. Beduidend minder uitdagend voor ons met hele andere puzzels, maar toch ontzettend leuk! Wij zijn zelfs zonder hints ruim op tijd ontsnapt!

Iedereen had wat te doen en dat maakt een escape room voor ons al erg leuk. In vele kamers sta je af en toe maar wat nutteloos omdat je niet met zijn allen op 1 puzzel kunt duiken.

De spanning was er, maar in goede mate. Je kunt dus gewoon in alle concentratie het spel spelen zonder dat je continu staat te trillen op de benen van angst.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Iedereen kan nuttig zijn

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Geplaatst op: 28 augustus 2017

Wauw!

Wij zijn oprecht verbaasd dat deze kamer nog niet echt aanbevolen wordt wanneer wij vragen naar aanbevelingen.

Wij vonden dit zo'n ontzettend mooie kamer. Wat een mechanismen! Echt heel mooi!

Goed, voor de personen die niet van wiskunde en rekenen houden is deze kamer wel gelijk een obstakel. Dit komt namelijk wel echt terug. Daarnaast zijn het ook niet echt 1+1 sommen dus dit is dan ook wel ons minpuntje. Door de vele prikkels die men ervaart in een escape room zijn dit soort sommen niet makkelijk op te lossen en dit kan erg frustrerend werken.

Maar verder..ondanks dat we niet hebben kunnen ontsnappen kwamen we er toch met een heerlijk gevoel uit. Het was echt een beleving!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mechanismen
 • Echt heel mooi
 • Te veel rekenen

 

Prisoner of War

Escape Room Wageningen
Geplaatst op: 27 augustus 2017

Uitdagende sfeervolle kamer

The Prisoner of War vonden wij een zeer vermakelijke kamer!

De sfeer in de ruimte, deels door het pand en deels door de oude attributen die gebruikt worden brengen je terug naar de oorlog.

Er zitten wat uitdagende puzzels in het spel, maar oh zo leuk! Wij hebben echt genoten en het verrassende einde maakte het helemaal af!

Een Escape Room die voor de starters leuk maar wel wat uitdagend is. Echter niet onmogelijk. Het was immers ook onze 4e of 5e kamer. Als je een
startende escaper bent en twijfelt tussen the Prisoner of War en Crazy Farmer, raden we wel echt aan te beginnen met the Prisoner of War.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en spelbeleving
 • Verrassend einde
 • Leuke uitdagende puzzels

 

De Bank

Escape Uden
Geplaatst op: 27 augustus 2017

Geen leuke escape room

Dit is een wat gedateerde review, maar eind 2016/begin 2017 mochten wij de Bank voor een goedkopere prijs uitproberen nadat het net gerenoveerd was.

Net als andere kamers bij dit bedrijf kwam schoot ook deze kamer ons inziens tekort in sfeer en beleving. Wederom erg IKEA en ietwat kitscherig zelfs.

De persoon die ons begeleidde gaf ons te pas en te onpas hints. Wij hadden achteraf het gevoel dat ons regelmatig de kans niet werd gegeven om puzzels zelf op te lossen. Ook hadden we het idee dat bepaalde mechanismen niet goed werkten.

Op basis van hoe wij de Bank hebben ervaren raden wij deze kamer niemand aan. De andere kamers die wij hier gespeeld hebben waren één van onze eerste kamers. Toen waren we nog vrij enthousiast, maar nu we al een stuk meer kamers gespeeld hebben valt Escape Room Uden eigenlijk wel zo'n beetje weg. Er zijn écht betere kamers te spelen die je een veel betere spelbeleving kunnen bieden!


4.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kitscherig
 • Te veel hints, geen kans zelf puzzels op te lossen
 • Mechanismen werkten naar ons idee niet helemaal go

 

Super leuk!

Dit was onze allereerste escape room. We zijn helaas niet ontsnapt. De kamer hebben we als vrij pittig ervaren, maar zeer mooi opgezet! Helaas nu permanent gesloten.

Minpuntje vonden wij alleen dat het wel niet iets te donker was af en toe. Het belemmerde ons in het puzzelen, maar verder was dit een top kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooi in elkaar gezet
 • Pittige puzzels
 • Sfeervol
 • Soms net iets te donker

 

De Egypt

TRAP Arnhem
Geplaatst op: 28 augustus 2017

Niet leuk

We hadden ons erg verheugd op deze escape room. Simpelweg omdat je met een Egyptisch thema zoveel vette dingen kunt doen. Het resultaat viel ons echter heel erg tegen.

Het uiterlijk was kitscherig. Onrealistisch, waardoor je ook niet in het verhaal en in de sferen van Egypte kwam.

Ook de puzzels vielen ons zwaar tegen. Je kon bij een aantal puzzels te makkelijk de oplossing gokken en dat is natuurlijk niet iets wat zou moeten.

De 2 andere kamers hebben wij niet gespeeld, maar deze kamer kun je wel overslaan!


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Te makkelijk kunnen cheaten
 • Kitschering en onrealistisch

  mroelofs

De Babykamer

Escape Uden
Geplaatst op: 08 november 2016

In tegenstelling tot de Da Vinci Code was deze kamer qua inrichting al vele malen beter. Het is geen enge kamer, dus laat je vooral niet stoppen door Chuckie op het plaatje. Wel zitten er wat spanningselementen in, maar niets om je zorgen over te maken. Ook hier waren de puzzels prima en leuk. Voor beginners een leuke kamer!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

De Da Vinci Code

Escape Uden
Geplaatst op: 08 november 2016

Bij binnenkomst word je vriendelijk en enthousiast ontvangen. De ontvangstruimte ziet er netjes uit. Verder zijn er lockers om je spullen in op te bergen. De Da Vinci Code is uiteraard een tof thema waar je mijn inziens heel veel mee kan qua aankleding, puzzels etc. Dit kwam echter helaas niet tot uiting in de kamer. De kamer was veel te IKEA ingericht en niet mysterieus genoeg. Er zaten enkele elementen in die je deden herinneren dat je het Da Vinci spel aan het spelen was, maar qua verhaal zat je er totaal niet in. Wat dat betreft sfeerloos. Ondanks dat hebben we het wel heel leuk gehad. De puzzels waren prima en sommige ook nog niet ergens anders tegengekomen. Dat is een goed teken! Bij de Da Vinci Code gaf de hintgever gedoseerd hints wat erg prettig was. Voor beginners is dit een leuke kamer, zo hebben wij dat ook ervaren. Voor de spelers die waarde hechten aan de verhaallijn en de sfeer is dit denk ik wel een teleurstelling.


6

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews