Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Versie 4 is live

Versie 4 is live!

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost. Naja, niet echt bloed en tranen volgens mij. Maar we hebben ons wel flink in het zweet gewerkt om deze versie af te krijgen. Nadat we afgelopen maandag, onaangekondigd, de website live hadden gezet, hebben we de hele week (tot in de avonduren) foutjes uit de site verholpen. En we zijn er nog niet, er zitten nog wat foutjes in (blijf die feedback insturen!), maar we zijn stiekem toch best een beetje trots op het eindresultaat. Het is, EINDELIJK, zover, de nieuwe versie van de site staat sinds deze week live!

Dat hadden we al veel eerder willen doen, maar door omstandigheden moesten we de deadline steeds iets opschuiven. Ik denk dat de meeste escape room eigenaren daar niet heel onbekend mee zijn. Dingen lopen zoals ze lopen.

Mocht je je afvragen wat er allemaal nieuw is, hier een beknopt overzicht met de hoogtepunten:

  • Nieuwe, uitgebreide, algoritmes voor de toplijsten (kamers en locaties)
  • Escape rooms buiten de BeNeLux worden nu ook opgenomen in onze database (bedankt voor de al ingezonden toevoegingen, we gaan ze zo snel mogelijk controleren)
  • Er is een games database toegevoegd
  • Tripjes plannen gaat via de nieuwe routeplanner
  • Inspiratie nodig voor een nieuwe kamer? Probeer onze kamersuggestie tool.
  • Forum en privé berichten zijn nu echt onderdeel van de site, ipv losstaand.
  • (optionele) abonnementen voor eigenaren
  • Advertenties zijn geheel op de schop gegaan. Eerlijker en uitgebreider.
  • Nieuwe filters (Eigenaren: Geef even aan of je een VR kamer hebt, of er acteurs zijn en of het een battlekamer is!)
  • En nog veel meer
En, hoewel we heel blij zijn dat we de site hebben gelanceerd, kunnen we nu natuurlijk niet achterover gaan leunen. Het begint nu pas. Er is nog genoeg werk aan de winkel. De eerder genoemde foutjes moeten er allemaal uit. Het algoritme zal misschien getweaked moeten worden. Het spellen gedeelte moet nog aangevuld worden (maar hier kunnen jullie ons mee helpen). Er moet nog een beheer gedeelte komen voor de makers van die spellen, zoals we dat wel voor de escape rooms hebben. We zullen alle buitenlandse escape rooms die worden toegevoegd (bedankt daarvoor!) moeten gaan controleren. Daar gaan we volgende week mee beginnen, excuses voor de vertraging, maar zorgen dat alles soepel draait ging even voor. En daarna? We hebben nog genoeg, te gekke, plannen liggen voor volgende versies. Maar we wilden niet langer wachten. De basis, de fundering, staat. En daar kunnen we de komende tijd op voortbouwen. Samen met jullie.

Want zoals altijd, alle input is welkom. De feedback die we tot nu toe hebben gekregen (en het was veel, te gek om te zien hoe betrokken jullie zijn!) was super waardevol. Of het nu een foutje is dat jullie kunnen doorgeven via de bug report tool die op elke pagina wordt geladen, een te gek nieuw idee of functie voor de site of gewoon een compliment (we zijn net mensen). We horen het graag en zullen het allemaal in overweging nemen!

Voor nu wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle steun de afgelopen jaren, het geduld de afgelopen week (en waarschijnlijk nog een paar dagen) en hopen we, met het hele team dat aan escapetalk werkt, dat jullie blij zijn met de nieuwe site en dat we nog vele jaren van mooie escape avonturen tegemoet gaan samen. We doen in ieder geval ons best ;)

Pim

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren