Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bekendmaking Publieksfavorieten 2020

Onze Publieksfavorieten zijn inmiddels een traditie. Het is alweer de vierde keer dat we deze Publieksfavorieten uitreiken. Geen massale stemactie, maar een objectieve, transparante meting over langere tijd. Dit jaar was nog even spannend, gezien de omstandigheden, maar ook de huidige meting is weer met meer dan 8000 stemmen gedaan. Dus onderstaande toppers mogen gerust trots zijn op de waardering!

Hoe hebben we de winnaars bepaald?
Net als vorig jaar hebben we 1 september als peildatum genomen en vervolgens tot een jaar terug in onze database gekeken. Alle reviews uit die periode tellen mee, alleen de drempel is door ons bepaald. Dit jaar moesten de escape rooms wederom minimaal een 9 scoren en dit keer minimaal 125 reviews hebben verzameld. Als je die formule op alle kamers loslaat, kom je tot het volgende lijstje (met afgeronde scores).

Volgens jullie zijn dit de best scorende escape rooms van de Benelux van het afgelopen jaar en daarom mogen zij zich Publieksfavoriet 2020 noemen. Een mooi lijstje met sterk scorende nieuwkomers, maar ook met locaties die al voor het vierde jaar op rij deze prijs mogen winnen.

Voor de duidelijkheid: Deze berekening wil absoluut niet zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn. Er waren weer een hoop escape rooms die er dicht tegen aan zaten, maar of net te laag scoorden of te weinig reviews hadden. Maar de meting voor volgend jaar is al weer gestart! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. En hopelijk geen sluiting door Corona meer. We zijn benieuwd wie er volgend jaar in staan!

Gefeliciteerd!
Maar voor nu willen we vooral alle escape rooms uit bovenstaand lijstje feliciteren. Een prestatie waar je trots op mag zijn! Naast de eer, een vermelding op deze pagina en een vermelding op jullie Escapetalk-pagina krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje met de post. Stuur ons even een berichtje met het adres waar je het bordje wil ontvangen en wij versturen ze zo snel mogelijk. We verwachten ze deze week binnen te krijgen namelijk. Reserveren jullie vast een mooi plekje van 20cm x 20cm?

Publieksfavorieten 2020

Genoemde escape rooms

DarkPark Zoetermeer Down The Hatch Escape Room Katwijk Escape Room The Cube Escaperoom Groenlo Kamer 237 Mama Bazooka MindEscape Next Level Escaperoom Eindhoven One Hour Lockup OuterGround Rock City Escape The Great Escape The Missing Link Timed Adventures Wescape

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren