Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bekendmaking Publieksfavorieten 2021

Onze Publieksfavorieten zijn inmiddels een traditie. Het is alweer de vijfde keer dat we deze Publieksfavorieten uitreiken. Geen massale stemactie, maar een objectieve, transparante meting over langere tijd. Dit jaar iets later vanwege de lancering van de nieuwe website. Het was ook nog wat spannender dan vorig jaar, gezien de (Corona) omstandigheden. Niettemin is ook de huidige meting toch weer met 5000 stemmen gedaan. De onderstaande toppers mogen dus gerust trots zijn op de waardering!

Hoe hebben we de winnaars bepaald?
Net als vorig jaar hebben we 1 september als peildatum genomen en vervolgens tot een jaar terug in onze database gekeken. Alle reviews uit die periode tellen mee, alleen de drempel is door ons bepaald. Dit jaar moesten de escape rooms wederom minimaal een 9 scoren, maar het aantal reviews hebben we verlaagd naar 70. Als je die formule op alle kamers loslaat, kom je tot het volgende lijstje (met afgeronde scores).


Volgens jullie zijn dit de best scorende escape rooms van de Benelux van het afgelopen jaar en daarom mogen zij zich Publieksfavoriet 2021 noemen. Een mooi lijstje met sterk scorende nieuwkomers, maar ook met locaties die al voor het vijfde jaar op rij deze prijs mogen winnen.

Voor de duidelijkheid: Deze berekening wil absoluut niet zeggen dat de overige escape rooms niet de moeite waard zijn. Er waren weer een hoop escape rooms die er dicht tegen aan zaten, maar of net te laag scoorden of te weinig reviews hadden. Maar de meting voor volgend jaar is al weer gestart! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus. En hopelijk aankomend jaar echt geen sluiting door Corona meer. We zijn benieuwd wie er volgend jaar in staan!

Gefeliciteerd!
Maar voor nu willen we vooral alle escape rooms uit bovenstaand lijstje feliciteren. Een prestatie waar je trots op mag zijn! Naast de eer, een vermelding op deze pagina en een vermelding op jullie Escapetalk-pagina krijgen jullie binnenkort ook onderstaand bordje met de post. Stuur ons even een berichtje met het adres waar je het bordje wil ontvangen en wij versturen ze zodra we ze binnen hebben. Reserveren jullie vast een mooi plekje van 20cm x 20cm?

 
Publieksfavorieten 2020

Genoemde escape rooms

Breakout Room DarkPark Zoetermeer DelftEscape Down The Hatch Epic Escape Waalwijk Escape from Wonderland Escape Room 0164 Escape Room The Cube Escapepool Escaperoom Groenlo Forsaken escape room Kamer 237 OuterGround Rock City Escape Timed Adventures
Ik zie er nog een aantal bij staan die ik niet heb gespeeld.Tot snel dan maar :D
21 september 2021 om 15:25:53
Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars!
21 september 2021 om 12:53:45

Plaats een reactie

Login om te reageren