Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 47 - 2017

Deze week mogen jullie zelf een leuke intro verzinnen voor de Escape Weekly. De beste inzendingen gebruiken we de komende tijd :) Voor nu de Escape Weekly van week 47:

Nieuws

 • Leiden.tv is langsgeweest bij de nieuwe escape room in Leiderdorp, Search & Escape. Ze schreven er een leuk artikel over. Zo leren we dat de eigenaar Walter Vermeij ontslag nam bij zijn werkgever om zich geheel op de escape room te storten. Zijn er al meer mensen geweest?
   
 • Zoals we twee weken geleden al aangaven hebben ze bij AKA Escape Rooms Zwolle een nieuwe kamer, Dr. Frankensteins Laboratorium. Indebuurt.nl schreef er een kort stukje over.
   
 • Defensie komt met pop-up winkels door het hele land. Waarom is dat interessant vraag je je af? Omdat er ook een tijdelijke escape room ingericht zal worden in deze winkels. Afgelopen donderdag werd er een geopend in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Eindhoven komen ook allemaal een maand aan de beurt en in april 2018 kun je terecht in Nijmegen.
   
 • Onlangs kwam de eerste editie van het Noordkade magazine uit en daar had The Space ook enkele pagina's in. Niet gezien, maar wil je het toch even bekijken? Dat kan via de Facebook van The Space.
   
 • Escape Room Veluwe ging onlangs langs bij 3 VMBO om daar uitleg te geven over het tot stand komen van een escape room. De komende weken gaan ze zelf aan de slag. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat en enigzins jaloers. Hadden wij vroeger maar zulke lessen gehad!
   
 • Op Nieuwsbank.nl valt te lezen dat je vanaf 1 december terecht kunt bij een nieuwe escape room in Zwolle. Escaperoom Zwolle komt dan met een 4D kamer genaamd Epic Journey.
   
 • Crimibox komt eind januari met een nieuwe moordzaak zo blijkt uit het bericht wat ze op Facebook hebben gezet over de Kerstbox (de eerste moordzaak + een bon voor het aankomende onderzoek). Vanaf volgende week kan er ingetekekend worden.
   
 • De Ramkraak gaat morgen (zaterdag) open, om dat te vieren deelde Project Escape uit Nijmegen deze foto van de Ramkraak.
   
 • De Nooduitgang gaat weer op tour. Richting de mysterie-klusloods. Meer informatie volgt!
   
 • Escape Room Zandvoort is Onderneming van het Jaar 2017 geworden in de categorie "Overige".
   
 • Escape rooms worden steeds vaker ter promotie gebruikt. Nu komt Sony 20 december met een escape room gebaseerd op Jumanji in Los Angeles. Blijkbaar hebben meer dan 40 werknemers er 5 maanden aan gewerkt. Wie gaat er heen? In Finland pakken ze het nog serieuzer aan. Finnish National Airways gaat in samenwerking met 20th Century Fox een 13 uur durende escape room organiseren op een rijdende trein. Ter promotie van de Murder On The Orient Express film. De Escape Train gaat 13 december rijden. Meedoen wordt lastig, er mogen slechts twee teams meedoen en je moet Fins spreken.
   
 • Natuurlijk is het niet de bedoeling om dronken een escape room te gaan spelen. Benieuwd wat er gebeurt als je dat toch doet? Enkele Ieren namen de proef op de som en filmden het resultaat.
   
 • Op Kickstarter staat weer een heel interessant project voor de liefhebbers van thuismysteries. The Wilson Wolfe Affair van Simulacra Games. Binnen 10 uur was het streefbedrag opgehaald en inmiddels zijn er ook stretch goals toegevoegd. We houden het in de gaten!

   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn & Vakantieveilingen hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Crimibox geeft vandaag op Black Friday 10% korting op alle bestellingen. Gebruik hiervoor de coupon code 'crimiday'.
   
 • Alleen vandaag nog: Tag een jarige in dit bericht en vertel waarom hij/zij het verdient om een gratis escape te doen bij The Escape Hunt Experience Maastricht. De winnaar kan met maximaal 4 vrienden een escape room naar keuze komen doen. Niet gewonnen maar we jarig? Geen nood, dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Escape Room The Game VR winnen? Power Unlimited geeft drie exemplaren weg.
   
 • Search & Escape geeft tot en met 24 december 20% korting.
   
 • The Great Escape geeft de rest van de maand november 20 euro korting per reservering als je reserveert met de code [top3]. En tot en met 6 december krijg je 15 euro korting als je verkleed komt als Sint of Piet, of een gedicht over The Great Escape van minimaal 10 regels.
   
 • 100 schoolkinderen uit Gelderland mogen gratis de escape room op Slot Loevestein komen testen. Ze moeten daarvoor antwoord geven op de prijsvraag "Wat betekent vrijheid voor jou". Er zijn twee periodes, de eerste deadline is verstreken maar de tweede is 10 januari 2018. Meer weten?
   
 • Bij Escape Room Limburg hebben ze allerlei acties en arrangementen. In de kerstvakantie (van maandag 18 december tot en met zondag 31 december) kun je nu terecht voor 89,95 per kamer als je de promocode KERST2017 gebruikt.
   
 • Bij Villa Bretil geven ze bij 750 likes een gratis escape voor 6 personen en een exemplaar van Escape Room The Game weg.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Ben je al eens bij Escape Centrum Limburg geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Daarnaast geven ze aan dat er op korte termijn twee nieuwe kamers bijkomen! Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • House of Locks in Limbricht heeft deze maand haar deuren geopend en daarom kun je een gratis escape voor maximaal 6 personen winnen. Like hun Facebook pagina, deel deze foto en laat een reactie achter. Bij elke 500ste like geven ze een escape weg. De eerste winnaar is al bekend gemaakt.
   
 • Escaperoom Dockum is op zoek naar een onderwerp voor hun nieuwe kamer. Heb jij leuke anekdotes of geheimen van Dokkum en omgeving? Stuur je idee in en als jouw idee wordt uitgekozen win je een gratis escape voor maximaal 6 personen. Deze actie loopt tot 31 december.
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Room Veluwe Nunspeet Escape World Zandvoort Escaperoom Zwolle Escapium Lytje Willem! Noordkade Uitjes ROX Escape Experience Search & Escape Swolland The Escape Hunt Experience Maastricht The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren