Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 45

Zoals elke week hebben we ook deze week weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- Mocht je het gemist hebben, eerder deze week plaatsten we een verslag over onze escape room trip naar Budapest. Zelf nog tips / aanraders qua escaperooms in Budapest? Laat het ons dan vooral weten, want we gaan zeker nog eens terug.

- We zijn niet de enige die reizen naar het buitenland voor escaperooms. Zelf ook interesse en geen zin om zelf alles uit te zoeken? escaperoomtrips.nl nam deze week contact met ons op dat ze live gaan. Hier kan je trips boeken richting Budapest, Praag, Wenen en Berlijn.

- Volgens een artikel op achterhoeknieuwswinterswijk.nl komen de mensen achter Lock'd in Winterswijk in 2017, als de kunstroming De Stijl 100 jaar bestaat, met een nieuwe locatie genaamd Escaperoom Winterswijk. Deze zal een kamer hebben met als thema The Mystery Of Mondriaan.

- Volgens een artikel op GVA komt er een nieuwe escaperoom in Geel in België. Broer en zus Schuddinck openenen de deuren van The Missing Link. De eerste kamer zal als thema Breaking Enigma hebben, over de befaamde Enigma code.

- Het is nog even wachten op de uitbreidingen maar Escape Room The Game maakt op Facebook bekend dat ze de winnaar zijn van Speelgoed van het Jaar 2016 in de categorie 12+. Proficiat! Benieuwd naar het spel? Lees onze review van Escape Room The Game.

- Locks & Keys in Tilburg is vanaf nu ook op maandag, dinsdag en woensdag overdag geopend.

- Stand-up comedian René van Meurs heeft een iets ander beeld bij escape rooms dan wij volgens zijn post op Twitter. Al begrijpen we het wel :)

Acties & Kortingen


Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Escape Room Winterswijk Escaperoom Deventer Escaperoom Oss Lock'd - Escape Room Winterswijk Locks & Keys The Missing Link TRAP Arnhem

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren