Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 43 - 2019

Tijd voor de Escape Weekly 43 van 2019!

Nieuws

 • Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar na onze grote 10 weken durende giveaway actie vanwege ons 3 jarig bestaan gaan we gewoon door. Wekelijks geven we een escape weg, tot we niks meer weg te geven hebben :) Je hebt nog tot maandag om kans te maken op een escape bij DelftEscape. Maandag komt er weer een nieuwe actie online. Vergeet vooral niet om onze Facebook pagina ook te liken. We zien veel mensen delen en reageren maar vervolgens vergeten onze pagina te liken, dan maak je helaas geen kans. Zou zonde zijn toch?
   
 • Bij Escape Room Down The Hatch zijn ze druk bezig met de nieuwe kamer Molly's Game. Op Instagram plaatsten ze een foto van het eerste deel van het geluidssysteem voor de nieuwe kamer. Als dat pas het eerste deel is, beloof het nog wat :)
   
 • Ken van The Logic Escapes Me (een Londens blog over escape rooms) heeft op ERIC (een Engelse variant op UpTheGame) een talk gedaan waarvoor hij voor de Nederlandse input de data van escapetalk.nl gebruikte. Zoals te zien op onderstaande slide zijn we in Nederland de onbetwiste koploper qua aantal kamers per miljoenen inwoners. Helaas zijn ook de effecten van de tragedie in Polen duidelijk te zien.

  International stats 2019
   
 • Santiago, die geregeld artikelen instuurt voor de site, heeft een Facebook groep voor Nederlandse en Belgische escape room liefhebbers gemaakt waarmee je spelers kan vinden om mee samen te spelen. Dus als je nog iemand nodig hebt om je groep compleet te maken, check dan zeker die groep even!

   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden. Geen idee wat je met het geld of cadeaubonnen moet doen die je met sinterklaas of kerst hebt gekregen? In onze shop hebben we allerlei spellen, boeken, films en kortingen verzameld.
 • Als je in de herfstvakantie bij One Hour Lockup komt spelen en de kortingscode HERFSTVAKANTIE krijg je een gratis escape-spel cadeau en een gratis drankje. Klinkt als een goede deal toch?
   
 • Escape Bolsward heeft een Halloween actie waarbij je doodskoppen moet zoeken tijdens het spelen. De korting die er op beschreven staat geeft je een korting op de totaalprijs.
   
 • Collabyrinth Escape Room geeft tot en met 31 november 13 euro korting op elke boeking als je de code POMPOEN gebruikt. En als je komt spelen tussen 31 oktober en 3 november zal er nog een speciale Halloween side queste zijn!
   
 • Bij DelftEscape hebben ze ook een Halloweenactie. Als de hele groep verkleed komt escapen op 31 oktober krijgen ze 15% cashback of 25% korting op een andere kamer. Niet iedereen zin om zich te verkleden? Geen probleem, als er minimaal 1 persoon verkleed komt, krijgt de hele groep een gratis drankje. Zolang er nog tijdslots open zijn natuurlijk.
   
 • Wil je 10% korting en een gratis drankje bij Dracula's Bedroom in Oss? Kom dan tijdens Halloween in stijl verkleed!
   
 • We feliciteren Wescape met hun 3 jarige bestaan. Om dat te vieren hebben ze een actie op touw gezet waarbij ze 1 en 2 euro munten in omloop hebben gebracht op verschillende plekken in Nederland. Op die munten zit een sticker van ze. Kom je bij ze spelen met zo'n munt dan betalen ze 20 euro terug. Op 3 munten zit een gouden sticker, dan betalen ze het gehele bedrag terug. Meer informatie over de actie vind je in deze Facebook post.
   
 • Boek nu voor de maand december bij Escaperoom Schijndel en deel dit bericht om kans te maken op gratis entree.
   
 • The Mission is de allernieuwste beleving van The Great Escape. Heb je de trailer al gezien? In oktober kun je met €15 korting spelen als je de code IKDURFHET gebruikt.
   
 • Roba Festa in Helmond organiseert een Escape marathon. Op zondag 3 november strijden 3 teams in 3 kamers tegen elkaar voor de snelste tijd. Deelnemers krijgen koffie met wat lekkers, een lunch en voor het snelste team een leuke prijs. Meer informatie vind je op de website.
   
 • Bij [esc] Eindhoven, [esc] Haarlem, [esc] Amsterdam en [esc] Save Amsterdam hebben ze nu een stempelkaartactie waarbij je bij elke keer dat je een kamer komt spelen een stempel krijgt. Bij 4 stempels kun je gratis komen spelen.
   
 • Escaperoom SS Rotterdam geeft bij 1250 en 1500 likes op hun Facebook pagina een gratis escape room bezoek weg.
   
 • De makers van het thuis mysterie spel VOC Schatjacht stellen 15% korting beschikbaar als je het spel via Escapetalk besteld. Gebruik daarvoor de korting ESCAPETALK.
   
 • Escape Room Westland geeft 10% korting als je de kortingscode YARR10 gebruikt bij het boeken.
   
 • Your Escape Room en Escaperoom Oss bieden samen een spaarkaart aan. Bij de derde kamer krijg je 15% korting.
   
 • 999 Games heeft een korte escape room online gezet. Vrij eenvoudig, maar een leuk tussendoortje. En je kan er ook nog een kleine korting mee verdienen!
   
 • Escape Room Egmond geeft een gratis escape weg bij 1000 likes op hun Facebook pagina. Like de pagina en tag maximaal vijf vrienden in dit bericht om kans te maken.
   
 • Bij Amaze Escape krijgen studenten met een geldige studentenpas elke maandag 30% korting.
   
 • One Hour Lockup heeft weer een leuke actie voor studenten die graag studie ontwijkend gedrag vertonen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je tussen 17:30 en 22:00 voor 99 euro terecht en je krijgt je tweede drankje gratis. Gebruik de kortingscode LEKKERSOGGEN. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Prison Break Paasloo, Escape Room Oldemarkt en Escaperoom Wolvega hebben ze een escape room spaarkaart. Per gespeelde kamer ontvang je een stempel. Bij een volle kaart speel je gratis & exclusief de Zwaarbeveiligde Afdeling van Prison Break Paasloo.
   
 • Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   

Vacatures
 • Even fanatiek met het bouwen van websites als met escape rooms? Dan zijn ze bij Lift 3 (Pim's bedrijf waar o.a. aan escapetalk.nl wordt gewerkt) op zoek naar jou! En de kans dat er escape rooms bezocht worden met bedrijfsuitstapjes is aanwezig ;) Bekijk de vacature voor een front-ender hier.
   
 • Wil jij meehelpen aan het nog beter maken van Escapetalk.nl? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen helpen artikelen te schrijven voor de website.
   
 • Escaperoom in Gouda zoekt nieuwe collega's. Iets voor jou?
   
 • Bij Escaperoom040 in Eindhoven zijn ze op zoek naar werknemers. Je kan zelfs 50 euro bonus verdienen als je er gaat werken of iemand aandraagt. Mocht er iemand via escapetalk.nl terecht komen bij jullie zien we de 50 euro wel verschijnen ;)

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Collabyrinth Down The Hatch Escape Bolsward Escape room 040 Eindhoven Escaperoom in Gouda One Hour Lockup

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren