Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 39

We verzamelen wekelijks al het escape nieuws. Deze keer voor het eerst ook met een onderdeel vacatures. Onder onze bezoekers zitten namelijk ongetwijfeld mensen die graag bij een escaperoom werken. Dus is je escaperoom op zoek naar personeel, laat het ons dan ook gerust weten.

Nieuws

Afgelopen week heeft Escape room Adventuredome in Hellevoetsluis hun deuren geopend. In de Hellevoetse Post stond een artikel over de nieuwe escaperoom.

Riddle Room in Best stond met een artikel in weekblad Het Forum, ze vertellen daar onder andere over de redenen van het openen van hun escaperoom. En ze geven ook nog een escape weg, daarover hieronder meer.

Volgens een artikel op Den Haag FM heeft Amaze Escape in Den Haag de 50.000e bezoeker mogen ontvangen! Gefeliciteerd!

Afgelopen weekend ontdekten we nieuwe escaperooms op Center Parcs Heijderbos. We hebben ze nog niet kunnen spelen (je moet met minimaal 3 personen zijn), maar waarschijnlijk een mooie aanvulling op je weekendje weg.

Escaperoom Plasmolen heeft de afgelopen tijd hard gewerkt, maar laat op Facebook weten nu open te zijn. We zijn benieuwd!

Vanaf 1 oktober is ook de kinder escaperoom De Geheimen van Professor Schnitzel bij Escaperoom Laserloods te bezoeken. Volgens het artikel op N1 vond eigenaar Mark Smolenaars van Project Escape dat het hoog tijd werd voor een kamer speciaal voor basisscholieren.

Een kleine huishoudelijke mededeling voor werknemers van escaperooms: We merken de laatste tijd steeds vaker dat personeel van escaperooms probeert reviews te plaatsen van de escaperoom waar ze werkzaam zijn. Dit is in strijd met ons reviewbeleid. Deze reviews (als we het merken) plaatsen we dan ook niet.

Acties & Kortingen

 • In het artikel in weekblad Het Forum van Riddle Room in Best stond ook een puzzel. Als je deze oplost en instuurt voor 7 oktober maak je kans op een gratis escape voor maximaal 6 personen!
   
 • Puzzle Escape Rooms Ghent heeft enkele acties lopen. Zo doneren ze van 26 september t/m 24 dec 2 euro aan Stichting Kanker bij alle ontsnappingen onder het thema 'ESCAPE CANCER'. Mooi streven lijkt ons. Daarnaast organiseren ze The Big Student Escape. Je kan je nu opgeven als team. Uiteindelijk worden er 32 teams geselecteerd. Het beste team wint een 3daagse trip naar Boedapest, de bakermat van escaperooms in Europa. Puzzle verzorgt heen- & terugvlicht + tickets voor de beste escaperoom van Europa voor het hele team. Dat kun je niet laten lopen lijkt ons?
   
 • Escape Valkenswaard heeft een actie op Actievandedag.nl lopen waarbij je 45% korting krijgt op het boeken van hun Babykamer.
   
 • Amaze Escape in Den Haag post bijna wekelijks een raadsel op Facebook en Twitter waarmee je 20% korting kan verdienen. De eerste die met het goede antwoord reageert krijgt de korting. Dat gaat eigenlijk te snel om het op te nemen in de Escape Weekly, maar we willen het nu toch een keer noemen, zodat jullie het zelf in de gaten kunnen houden. 
   
 • De actie bij Escape Room Uden loopt ook nog steeds. Als je de code van de kluis weet te vinden kun je een exemplaar van Escape Room The Game mee naar huis nemen.
   
 • Morgen (zaterdag) is het EscapeRoomDay, bekijk de website voor de diverse acties op deze dag!
   
 • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan kortingen op GroupOn en ticketveiling.nl niet.
Vacatures
 • Amaze Escape in Den Haag is op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die met klanten kan omgaan, het spel kan volgen, Nederlands & Engels beheerst en niet bang is om ook wat technische handelingen te verrichten. Bekijk de vacature.
   
 • De nieuwe escaperoom in Center Parcs Heijderbos is op zoek naar een begeleider voor in de vakanties en weekenden. Ben je 18+ en heb je interesse? Bekijk de vacature.
   
 • Fun Farm in Schoorl zoekt een activiteiten begeleider. Je bent niet alleen werkzaam bij de escaperooms, maar ook bij andere indoor- en outdooractiviteiten. Klinkt interessant? Bekijk de volledige vacature.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Amaze Escape Den Haag De Loods Escape Game Center Parcs Het Heijderbos Escape room Adventuredome Escape Room Plasmolen Escape Valkenswaard Fun Farm Schoorl Puzzle EscapeRooms Ghent Riddle Room ROX Escape Experience

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren