Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 39 - 2017

Er is weer meer dan genoeg te melden deze week, dus laten we meteen beginnen!

Nieuws

 • No Escape in Uden opent dit weekend de deuren. Zowel Brabants Dagblad als Mooiuden.nl schreven er al korte artikelen over. Wie gaat er heen? Wij wensen ze in ieder geval veel succes!
   
 • Alle stickers van De Ramkraak zijn gespot! Vanmiddag om 16:00 komt de trailer dus online. Net te vroeg voor deze Escape Weekly, maar houd vooral de Facebook van Project Escape in de gaten.
   
 • Zoals we vorige week al berichtten in de Escape Weekly over de samenwerking tussen The Great Escape en Stadkamer voor de Kinderboekenweek. Benieuwd hoe het bouwen van die escape room voor kinderen verliep? Bekijk dan dit filmpje. Daarnaast is er ook een trailer gemaakt. Leuk!
   
 • Er valt genoeg op The Big Escape aan te merken, maar we blijven toch elke keer kijken. Een van de deelnemers, Lieven, stond al hoog in ons aanzien, maar na het zien van zijn Hanson/Nirvana shirt kan hij (bij Pim) sowieso niks meer fout doen. In de Trouw stond ook een artikel over het programma.
   
 • Door de drukte lopen we een beetje achter qua artikelen, maar afgelopen weekend hebben we de VR editie van Escape Room The Game getest. Ons verslag volgt dus nog. Op Entertainment Business valt wel wat te lezen over het spel waarbij zowel de programmeurs als Identity Games kort aan het woord komen.
   
 • Bij AirBNB kun je tegenwoordig ook ervaringen boeken. Een van deze ervaringen is Escape Room Extravaganza van Victor van Sherlocked. Voor 65 euro per persoon krijg je een drankje, bezoek je twee escape rooms (waaronder Sherlocked) en krijg je een kijkje achter de schermen.
   
 • FunSation in Hoegaarden (België) heeft nu ook een escape room. Op Nieuwsblad staat een artikel waarin we wat meer over de achtergrond van het verhaal leren. Zo blijkt de kamer te zijn gebaseerd op de vroegere Hoegaardse suikerfabriek. 
   
 • Deze week is Create Your Escape in Kasterlee (België) geopend. Is er al iemand geweest?
   
 • In Groningen beleefde Multi Escape Groningen dit weekend ook een geslaagde opening. Is er al iemand geweest?
   
 • Google lanceerde onlangs Blocks. Nu introduceren ze ook interactieve blokken. Een van de eerste experimenten die ze zelf bouwden was een escape room. Op deze pagina vind je een videotje, het werkende voorbeeld hebben we helaas niet kunnnen vinden. Maar het is nu dus mogelijk om virtuele escape rooms te maken met Google Blocks.
   
 • Dorkly verzamelde een lijstje met bizarre verhalen van escape room medewerkers. We hebben ook genoeg medewerkers op escapetalk.nl. Wat is het meest bizarre dat jullie hebben meegemaakt?
   
 • We zien het steeds meer: Ter promotie van de nieuwe Saw film (Jigsaw) presenteert Lionsgate een escape room op de New York Comic Con. De escape room heeft de naam 'Jigsaw: Survive the Trap' gekregen en combineert VR met een fysieke escape room. Bezoekers die weten te ontsnappen krijgen o.a. een poster en een vrijkaartje.
   
 • Sandra van FeestIdee Voor Jou nam contact met ons over hun nieuwe escape room kinderfeestje. Deze escape room is gemaakt voor kinderen op de basisschool. Het thema is geheim agent en het gaat over een meester die niet op school is gekomen omdat hij ontvoerd is door criminelen. Nu is het aan de kinderen om hem in de middagpauze te helpen. Om het verhaal nog levendiger te maken zijn er 3 filmpjes gemaakt die tijdens het verhaal afgespeeld kunnen worden. De escape room wordt per post verzonden en kan overal gespeeld worden. Klinkt leuk!
   
 • Dit jaar was een van de onderdelen van Gishwhes (een soort van internationale speurtocht)  een virtuele escape room. Voor de liefhebbers is deze nog steeds online te spelen.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnVakantieveilingen & WowDeal hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Escape Room The Game uitbreidingen nog niet gespeeld? Je kunt er nu winnen! Als jij weet uit welk land deze versie van het basisspel komt maak je kans op een uitbreidingsset naar keuze. Verder geven ze bij KIJK vier edities van de nieuwe VR editie weg! Wij hebben het afgelopend weekend getest en hopen snel een review te kunnen plaatsen.
   
 • Bij Cortex Escape Room in Brugge kun je een escape winnen voor 4 personen. Tag 3 vrienden en plaats de juiste oplossing van het raadsel bij dit bericht. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt!
   
 • Escape Room Limburg heeft weer een actie. Van maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober betaal je 89,95 per kamer. Daarmee kun je dus bijna 40 euro besparen als je met 8 personen bent. Gebruik de code HERFST2017 als je online boekt. Deze actie geld ook voor de nieuwe Wild West kamer.
   
 • De deuren bij Villa BreTil gaan binnenkort open, maar je kan nu al een try-out winnen voor een van de escape rooms. Bij 500 likes maken ze de winnaars bekend.
   
 • De zegels zijn inmiddels niet meer te koop, maar net als vorig jaar kun je je volle spaarkaarten van Albert Heijn inleveren voor korting op escape rooms. Bedankt voor de tip Soi!
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Omdat de scholen weer zijn begonnen krijg je tot en met vandaag met de code [BACKTO2017] 15 euro korting bij The Great Escape in Zwolle. Echter, tot eind september kun je ook de code Breinkraker gebruiken voor 20 euro korting.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Je kunt dan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Als je voor 30 september reserveert bij The Circle Escaperoom in Veenendaal en de code #ER0318TC gebruikt krijg je 15% korting.
   
 • Kans maken op een cadeaubon van 20 euro voor Grand Café Duo in Doesburg? Boek dan voor 1 oktober een escape room bij Escape Room Tot Slot in de maanden oktober of november en je maakt kans. Per maand verloten ze 1 cadeaubon.
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Toffe Dag is al weer bijna vijf jaar actief bij Beej Mooren em om dat te vieren hebben ze in augustus en september een actie waarbij je maar 10 euro per persoon betaald voor bijvoorbeeld Escape House Horst. Daarnaast kun je een escape room (of een van de andere activiteiten) winnen. Tag je vrienden in dit bericht en maak kans op een groepsuitje voor 10 tot 20 personen.
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Bij Escaperoom Oss zijn ze op zoek naar een spelbegeleider. Meer details vind je hier.
   
 • Bij Escape Hunt Eindhoven zijn ze op zoek naar een branch manager. Interesse?
   
 • Bij Sherlocked gaan ze ervaring creeeren voor een bekend tech bedrijf in hartje Amsterdam. Nu zijn ze op zoek naar enthousiaste hosts met een affiniteit voor improvisatietheater. Iets voor jou?

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Create Your Escape Escaperoom Oss Funsation Multi Escape Groningen No Escape Uden ROX Escape Experience Sherlocked The Escape Hunt Experience Eindhoven The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren