Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 37

Vorige week was er zowaar niks te melden op escapegebied, vandaar dat er vorige week geen Escape Weekly verscheen. Deze week is er echter gelukkig genoeg te melden:

Nieuws

Wij hebben inmiddels alle vier de spellen van Escape Room The Game gespeeld en zijn behoorlijk enthousiast. De review volgt snel. Voor diegene die ook alle 4 de spellen al hebben gespeeld is er goed nieuws: Vanaf oktober zijn er uitbreidingssets verkrijgbaar. Nummer 1 heet "Welcome To The Funland" en nummer 2 heet "Murder Mystery". Het basisspel al gespeeld en ook enthousiast? Je kunt nu op het spel stemmen voor Speelgoed van het jaar, ze zijn genomineerd in de categorie 12+. Onze stem hebben ze alvast ontvangen.

Rudi zond ons de volgende tip in: Escape Challenge uit Delft heeft op hun Facebookpagina het thema van hun nieuwe kamer bekend gemaakt. Het thema van de nieuwe kamer die zij bij hun nieuwe vestiging in Zoetermeer gaan openen is 'The Honeymoon Hotel'.

In de Gelderlander stond een artikel over Exit Room Elst. Door tegenslagen is de escaperoom die eigenlijk al januari vorig jaar open zou gaan nog steeds niet geopend. Maar nu lijkt het dan toch bijna te gebeuren en zijn ze bijna toe aan de testfase. We houden het in de gaten.

MJ Escape uit Dordrecht heeft het thema van hun nieuwe kamer onthuld op Facebook. Ze zijn momenteel erg druk bezig met de bouw van de kamer 'The Mad Magician'.

Escaperoom Appeltern onthult momenteel op Facebook de thema's van hun nieuwe kamers. De eerste kamer die ze aankondigen was 'Moeke's kamer'. De tweede was 'Het Wassende Water'. Er volgen er nog meer!

The Escape Hunt Experience Eindhoven bestaat een jaar! Proficiat!

De Voltage uit Tilburg was ook terug te vinden in enkele nieuwsartikelen. Zo berichtten tilburg.com en dichtbij.nl erover. Sinds september kun je terecht bij De Voltage voor twee break-in rooms. 'De Bankier' en 'De Postkamer'.

Onze collega's van Escape Rooms Nederland hebben 1 oktober uitgeroepen tot Escape Room Day. Een jaarlijkse dag waarbij escaperooms in het zonnetje staan en ze speciale acties zullen aankondigen. Wij kunnen dit soort iniatieven natuurlijk alleen maar toejuichen! Hoe meer aandacht voor escaperooms hoe beter!

Acties & Kortingen

  • Behalve het steeds wisselende aanbod aan kortingen op GroupOn en ticketveiling.nl hebben we voor deze week helaas geen kortingen kunnen vinden.
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

DarkPark Delft De Voltage Escaperooms Tilburg Escape Room Appeltern Escape Room Elst MJ Escape The Escape Hunt Experience Eindhoven

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren