Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 26

We zijn van plan om wekelijks al het escape nieuws te verzamelen. Dit is de eerste editie, week 26.

Nieuws

Afgelopen week was The Great Escape in Zwolle te gast bij RTV Oost om te vertellen over hun nieuwe formule 'The Experiment'. Bekijk het fragment hier. Ze zijn nog op zoek naar testpersonen, dus meld je snel aan via [email protected].

Heerengracht 458 in Deventer opent vandaag officieel haar deuren. We zijn erg benieuwd. Laat vooral een review achter als je er bent geweest!

Voltage in Tilburg is druk aan het bouwen aan twee nieuwe "Break Inn Rooms". Ze verwachten 1 september open te gaan. Vast in de stemming komen? Bekijk dan de trailer.

Acties & Kortingen

 • The Great Escape in Zwolle geeft iedereen die dit weekend reserveert 10 euro korting. Gebruik hier de code WeekendPromo voor. Voor tijdens de bouwvak (1 t/m 19 augustus) hebben ze ook nog een mooie actie lopen. Boek een van hun escaperooms met de code [bouwvak2016] en je ontvangt 15 euro korting!
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden krijg je 5 euro korting als je de code IKKANHETSNELLER gebruikt.
   
 • De Uitdaging van de Snip in Tilburg, waar onlangs de vierde groep de Snip wist te verslaan, verloot een fietskratje in stijl van hun escaperoom. Tag 3 vrienden in deze Facebook post met wie je graag opgesloten zou willen worden bij De uitdaging van de Snip. Vrijdag 22 juli maken ze de winnaar bekend.
   
 • Vergeet ook het steeds wisselende aanbod aan escape room kortingen en aanbiedingen op GroupOnticketveiling.nl & WowDeal niet.
   
Dat was het weer voor nu, zelf nog nieuws, acties of kortingen gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

De Voltage Escaperooms Tilburg Escaperoom Tilburg Heerengracht 458 One Hour Lockup The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren