Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 2 - 2018

Week 2 alweer van het nieuwe jaar en in vergelijking met andere weken lijkt het alsof er wat minder te melden is deze week:

Nieuws

 • Ryanne van Dorst, voorheen bekend als Ella Bandita en van haar band Dool, heeft een nieuw televisieprogramma, en wat spotten we in de trailer? Juist een Sherlocked 'royalty broche'! Ze zegt er nog even bij dat ze die gekregen heeft omdat ze een escape room heeft opgelost. Prima reclame!
   
 • We hadden het vorige week stiekem al verklapt, maar inmiddels heeft Escaperoom Eindhoven de nieuwe kamer zelf ook aangekondigd. Waar denk jij dat Catch me If You Can over gaat?
   
 • Sportcafé de Harmonie in Dokkum is druk bezig met het bouwen van twee 'fast escaperooms'. Dit zijn twee kamers van 30 minuten. De thema's zullen 'Hertog Jan' en 'Sport en Spel' zijn. Later zou er een grote escape room moeten volgen in de voormalige projectieruimte van de bioscoop waarin het sportcafé is gevestigd.
   
 • Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze Facebook maar afgelopen zondag is er ingebroken bij Escape Room Veghel. Blijkbaar hadden ze niet begrepen dat het in dit geval gaat om een kamer waaruit je dient te ontsnappen in plaats van in te breken. De dieven gingen er vandoor met drie kluizen. De inhoud? Spelelementen... Mocht je een van de daders herkennen of aanwijzingen hebben laat het ze dan vooral weten!
   
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnVakantieveilingen & Ticketveiling hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Ben je single, op zoek naar de ware liefde en gek op escape rooms? Geef je dan op voor ESCDATING bij Escaperoom Eindhoven. Wie weet ontsnap je samen met je nieuwe liefde. Je krijgt nog korting ook. Meer details vind je hier. Zelfs EditieNL lijkt er een reportage over te gaan maken.
   
 • Een escape room op valentijnsdag niet genoeg? Dan rijd je vanuit Eindhoven toch door naar Oss om daar 14% korting te krijgen? Daarnaast heeft Escaperoom Oss de kamers van Challengeroom Oss overgenomen en om dat te vieren geven ze een gratis escape weg. Volgende week een interview op deze site!
   
 • Wil jij kans maken om de nieuwe kamer 'The Lost Wizard' te spelen bij Escape Centrum Limburg? Like en deel dan dit bericht en laat weten waarom jij de nieuwe kamer wil spelen. Op 20 januari zullen ze de winnaar bekendmaken! Ben je er al eens geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen voor 15% korting.
   
 • Bij Forbidden Floor in Horst maak je momenteel kans op een exemplaar van Unlock! als je een review achterlaat op escapetalk.nl.
   
 • Escaperoom Warmenhuizen heeft kortingsflyers gedropt bij enkele zaken in Warmenhuizen. Pik ze op voor 5 euro korting.
   
 • Gebruik de code REVIEW voor 10 euro korting bij Escaperoom Eindhoven.
   
 • Escape Room The Game geeft een behoorlijk pakket weg met daarin 4 tickets voor een escape room en de Escape Room The Game spellen. Los deze puzzels op voor 15 januari 2018 om kans te maken. Ze geven ook nog een los exemplaar van Escape Room The Game: Virtual Reality weg waar je kans op maakt door een reactie onder dit bericht achter te laten.
   
 • Ga je met een groep van 10 personen of meer escapen bij Locks & Keys? Als je de actiecode JUP25L&K gebruikt bij het reserveren krijg je 50% korting op een kratje Jupiler.
   
 • Bij Villa Bretil geven ze bij 750 likes een gratis escape voor 6 personen en een exemplaar van Escape Room The Game weg.
   
 • Get Out Of Here in Utrecht werd geinspireerd door de AIVD. Kraak de code voor korting! Deze is geldig tot eind januari.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Get Out Of Here in Utrecht is op zoek naar een ambitieuze interactie ontwerper met passie voor escape rooms. Onder andere voor twee nieuwe kamers die ze gaan bouwen. Iets voor jou?

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Escape Centrum Limburg Escape Room Veghel Escaperoom Oss Next Level Escaperoom Eindhoven Sherlocked The Team Building

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren