Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 19 - 2017

Vorig jaar waren we rond deze tijd druk bezig met de ontwikkeling van escapetalk.nl, de tijd vliegt! Binnenkort vieren we ons eenjarig bestaan. Als het goed is met een flinke upgrade aan de website. Mochten mensen nog andere leuke ideeën hebben om het te vieren, laat het ons dan vooral weten. We staan overal voor open. Maar nu eerst de Escape Weekly, week 19 van 2017 alweer.

Nieuws

- Ben jij ook aangestoken met het escaproomvirus, maar blijven je vrienden een beetje achter? Of heb je inmiddels zelfs je opa en oma al meegesleurd, en krijg je echt niemand meer mee? Of speel je graag met twee personen, maar is een escaperoom dan vaak te duur? Dan hebben wij in samenwerking met Escape 015 misschien de oplossing voor jou! Zij willen op zaterdag 3 juni een meet-up organiseren bij Escape015 in Pijnacker en wij waren meteen enthousiast! Kom je ook?

- Heb je al gehoord van Puzzelpost? Het is weliswaar niet echt een escape room, maar (zonder het zelf nog gespeeld te hebben) denk ik dat we wel kunnen zeggen dat liefhebbers van escape rooms dit ook interessant vinden. De maker van dit spel heeft nu een crowdfunding actie gestart waarbij hij al 31% van het bedrag heeft opgehaald met 39 dagen te gaan. Dat moet haalbaar zijn.

- Niet meteen de plek waar je het zult verwachten, maar zelfs in Utopia hebben ze het tegenwoordig over escape rooms. In deze video (op 16:30) wordt het idee Escape Of Utopia gepitcht en in deze video (op 7:15) komt Bram Recourt van Enjoy Media langs om te vertellen over escape rooms. Het idee ligt momenteel on hold, maar wellicht kan er binnenkort ontsnapt worden uit Utopia.

- We hadden er vorige week al aandacht aan besteed maar deze week werden we getipt door een van onze bezoekers (bedankt Marli!) op het item van Omroep Brabant over de escape room in Slot Loevestein.

- Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) organiseert elk jaar een wedstrijd voor de beste minionderming onder zesdejaars van het middelbaar onderwijs. Dit jaar was de winnaar een escape room is. Area 19 om precies te zien. Meer informatie is te vinden in het artikel op het Belang van Limburg.

- Bij Backspace Escape Rooms hebben ze een impressie van de kamers online gezet. Het ziet er behoorlijk funky uit!

- Op Reddit wordt aan escape room medewerkers gevraagd wat het gekste is wat ze hebben gezien in hun escape rooms. Er staat heel wat gekkigheid in. Wat is het gekste wat jullie hebben meegemaakt?

- Liefhebbers van escape rooms met een Playstation 4 in hun bezit kunnen in augustus aan de slag met Zero Escape: Zero Time Dilemma. We gaan dat tegen die tijd zeker eens proberen.

- Wil je de Zapp Your Planet actie steunen voor de bedreigde haai en ontsnappen uit Lab 13 van Live Escape Rotterrdam, samen met Rachel Rosier van Checkpoint? Check dan dit veilingitem. Voor deze ene keer mogen kinderen vanaf 12 jaar de kamer in.

Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOn hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.

 • Escape Room Limburg heeft voor moederdag (aanstaande zondag - 14 mei) voor alle moeders een gratis kopje koffie/thee en een lekker stuk warme appeltaart klaar staan. Goed moment om met je moeder een escape room te bezoeken lijkt ons! Daarnaast hebben ze voor hemelvaartsdag ook een actie. Gebruik de code HEMELVAART17 bij een reservering van minimaal 5 personen en je ontvangt gratis een mini high beer (snacks en drie speciaal biertjes of wijntjes).
   
 • Ook The Great Escape doet iets voor alle moeders. Gebruik de kortingscode formamma en ontvang 10 euro korting plus een gratis borrelplankje. Wat wil je nog meer?
   
 • Bij The Escape Hunt Experience Maastricht krijgen mama's gratis prosecco op moederdag.
   
 • Bij Escape Room Brabant in Breda zijn ze op zoek naar testers voor hun nieuwe kamer Pirate Escape - De Legende van Breda. Like hun Facebookpagina en tag of deel dit bericht en wie weet hoor jij eind mei dat je gewonnen hebt.
   
 • Binnenkort openen de deuren van The Space in Veghel, om dat te vieren geven ze de komende zes weken prijzen weg. De tweede actie staat nu online. Like hun Facebook pagina en tag maximaal 20 (!) vrienden in dit bericht. De winnaars mogen als eerste The Launch Escape Mission of Sabotage The Launch spelen. Aanstaande zondag worden de winnaars bekend gemaakt.
   
 • Tijdens hemelvaart en pinksteren krijg je 10% korting bij Het Reliquiarium en Het Scriptorium.
   
 • Bij Amaze Escape kun je vanaf nu je eigen Amaze Marathon boeken. Als je twee kamers achter elkaar boekt krijg je 50% korting op de tweede kamer. Beslis je terplekke dat je nog een tweede kamer wil boeken (en deze is beschikbaar) krijg je 15% korting op de tweede kamer.
   
 • The Escape Hunt Experience Maastricht bestaat 1 jaar. Proficiat! Omdat ze jarig zijn trakteren ze op een gratis escape voor maximaal 5 personen. Like de Facebookpagina en deel dit bericht. De winnaar wordt 20 mei bekend gemaakt!
   
 • Escape Room Elst is eindelijk open en daarom betaal je voor 2-5 personen van maandag tot en met vrijdag nu tijdelijk 68 euro in plaats van 88 euro en van vrijdag tot en met zondag 83 euro in plaats van 103 euro.
   
 • Lockdown in Ghent heeft een mooie actie tot en met 15 mei. Als je het raadsel van dit bericht oplost krijg je een kortingscode waarmee 1 persoon gratis kan spelen.
   
 • Bij The Lock Escape Mortsel kunnen studenten met korting spelen. Verzamel tussen 15 april en 31 mei zes studenten, zorg dat je geldige studentenkaarten hebt en je speelt voor 80 euro in plaats van 100 euro.
   
 • Bij Team Trapped hebben ze nu een actie waarbij je een exemplaar van Escape Room The Game kunt winnen. Schrijf een review op bijvoorbeeld escapetalk.nl en stuur een kopie van je review en je persoonlijke gegevens naar [email protected] om kans te maken!
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.
   
 • Bij Bold Magazine kun je een escape winnen bij The Escape Hunt Experience Luxembourg. Vul hier je gegevens in om kans te maken. De wedstrijd loopt tot 16 mei.

Vacatures
Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Genoemde escape rooms

Backspace Escape Rooms Escape 015 Escape Centrum Limburg Escape Loevestein Escape Room Limburg Escaperoom Brabant Breda Escaperoom Oss Live Escape Mystery House Valkenburg Noordkade Uitjes Riddle Room The Great Escape

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren