Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape Weekly 1 - 2018

Daar zijn we weer! Net als de meeste van jullie hadden we vorige week een weekje vrij, maar we gaan er weer vol tegenaan in het nieuwe jaar. Als we terugkijken op vorig jaar is het mooi om te zien om te zien dat we over de 20.000 bezoekers per maand zijn gegaan en we net voor het einde van het jaar de 4500 reviews aan hebben getikt! Inmiddels staan er meer dan 800 kamers op de site, verspreid over meer dan 400 locaties. Samen hebben jullie meer dan 10.500 kamers gespeeld en staan er nog meer dan 3100 op jullie wishlist.  Kortom jullie maken massaal gebruik van de site, te gek! Iedereen de beste wensen en laten we samen 2018 nog mooier maken!

Nieuws

 • Van de week hebben we de 800ste kamer toegevoegd aan de website. Catch Me If You Can is de naam van de nieuwe kamer van Escaperoom Eindhoven. Zou de gelijknamige film een inspiratie zijn geweest? Wij zijn benieuwd! Bedankt voor de tip Koen (Riddle Room)!
   
 • Toen we in Rome waren hebben we daar enkele kamers gespeeld bij Game Over. Nu kregen we een mailtje dat er een vestiging in Amsterdam aan komt. Als alles goed gaat zullen ze in april de deuren openen. De kamers die je zult kunnen spelen zullen Montezuma zijn (die we ook in Rome hebben gespeeld, echter zal hier wat eigen inbreng aan worden toegevoegd), Mission Impossible, Saw & The Walking Dead. Wij zijn benieuwd!
   
 • Ruud Kool van Puzzelpost heeft een mooi blog geschreven over hoe hij 2017 heeft beleefd. De moeite waard om te lezen als je interesse hebt in het proces achter de realisatie van het geweldige thuismysterie. Overigens heeft hij het in de blog al over deel 2. Wij kunnen niet wachten!
   
 • Solver, een film die nog wel eens interessant zou kunnen zijn voor escape room liefhebbers, heeft online een puzzle hunt waarbij ze elke week nieuwe puzzels hebben gepost. De eerste staat hier en inmiddels zijn ze al bij puzzel 7.
   
 • Zoals we in de vorige Escape Weekly al vermeldden waren de eigenaren van Bijlmerbajes Ontgrendeld in gesprek met de nieuwe eigenaren van de Bijlmerbajes om open te blijven. Het hoge woord is er nu uit. Vanaf februari zijn ze weer open. En dat zullen ze zeker blijven tot mei.
   
 • Museum Escape zou in het nieuwe jaar in de Markthal van Rotterdam te vinden echter zijn de plannen onder voorbehoud uitgesteld. We houden jullie op  de hoogte!
Acties & Kortingen
Naast het steeds wisselende aanbod aan escaperoom aanbiedingen en kortingen op GroupOnVakantieveilingen & Ticketveiling hebben we de volgende kortingen en acties gevonden.
 • Escaperoom Oss heeft de kamers van Challengeroom Oss overgenomen en om dat te vieren geven ze een gratis escape weg. Binnenkort ook een interview op deze site!
   
 • Fort Pannerden heeft tot en met a.s. zondag (7 januari) een actie waarbij je geen 20 maar 13 euro per persoon betaald voor hun Elements escape room.
   
 • Bij Forbidden Floor in Horst maak je momenteel kans op een exemplaar van Unlock! als je een review achterlaat op escapetalk.nl.
   
 • Bij Escape Room Vlaanderen speelt 1 persoon gratis als je dit weekend met minimaal 6 personen een kamer boekt.
   
 • Escaperoom Warmenhuizen heeft kortingsflyers gedropt bij enkele zaken in Warmenhuizen. Pik ze op voor 5 euro korting.
   
 • Gebruik de code REVIEW voor 10 euro korting bij Escaperoom Eindhoven.
   
 • Tot en met 7 januari deelt de kerstman cadeaus uit bij Escaping Belgium. Iedereen die in deze periode komt spelen (ook reeds gemaakte reserveringen) krijgen een kerstcadeau mee naar huis. Daarbij kun je denken aan een bordspel of een cadeaubon voor omliggende escape rooms. Meer details vind je hier.
   
 • Escape Room The Game geeft een behoorlijk pakket weg met daarin 4 tickets voor een escape room en de Escape Room The Game spellen. Los deze puzzels op voor 15 januari 2018 om kans te maken. Ze geven ook nog een los exemplaar van Escape Room The Game: Virtual Reality weg waar je kans op maakt door een reactie onder dit bericht achter te laten.
   
 • Ga je met een groep van 10 personen of meer escapen bij Locks & Keys? Als je de actiecode JUP25L&K gebruikt bij het reserveren krijg je 50% korting op een kratje Jupiler.
   
 • Bij Villa Bretil geven ze bij 750 likes een gratis escape voor 6 personen en een exemplaar van Escape Room The Game weg.
   
 • Get Out Of Here in Utrecht werd geinspireerd door de AIVD. Kraak de code voor korting!
   
 • Gratis escapen (inclusief bierproeverij) bij The Space in Veghel? Deel dan dit bericht en tag je vrienden.
   
 • Jarig? Dan krijg je bij The Escape Hunt Experience Maastricht een mooi cadeau! Elke jarige kan namelijk gratis spelen. Als je met 3 personen komt, betaal je voor 2. Als je met 4 personen komt betaal je voor 3 en met 5 personen betaal je voor 4. De actie is alleen geldig op je verjaardag en je moet natuurlijk wel legitimatie tonen.
   
 • 100 schoolkinderen uit Gelderland mogen gratis de escape room op Slot Loevestein komen testen. Ze moeten daarvoor antwoord geven op de prijsvraag "Wat betekent vrijheid voor jou". Er zijn twee periodes, de eerste deadline is verstreken maar de tweede is 10 januari 2018. Meer weten?
   
 • Heb jij onlangs een escape room bij Escape World Zoetermeer gespeeld? Je kan er een kaart versturen die de ontvanger de keuze geeft uit enkele kortingen, waaronder 10% korting.
   
 • Ben je al eens bij Escape Centrum Limburg geweest en is er toen een foto van je gemaakt? Als je teruggaat krijg je 10% korting als je je foto terug kan vinden op de nieuwe fotowand. Daarnaast geven ze aan dat er op korte termijn twee nieuwe kamers bijkomen! Student en zin in korting? Kom dan op donderdagavond spelen bij Escape Centrum Limburg voor 15% korting.
   
 • Bij One Hour Lockup in Naarden kun je 10 euro korting krijgen als je deze puzzel oplost. De oplossing is de kortingscode.
   
 • Voor iedereen die Escape Room Veghel al eens gespeeld heeft (de andere escape room van de eigenaren) heeft The Space in Veghel een mooie korting. Gebruik kortingscode 'vasteklant' en je krijgt 10% korting op je missie!
   
 • Wescape in Zoetermeer heeft ook een actie voor 5% korting. Daar moet je wel deze rebus voor oplossen!
   
 • Otterlo Events verloot elke maandag een tijdslot onder hun volgers voor maximaal 10 personen. Like ze op Facebook en tag iemand in dit bericht.
   
 • Bij 600 likes geeft Escape Room 0345 een gratis escape weg. Winnen? Like hun Facebook pagina en tag je vrienden in dit bericht.

Vacatures
 • Bij Sherlocked zijn ze nog steeds op zoek naar een Growth Hacking stagiaire. Inmiddels loven ze ook een beloning uit. De gouden tip krijgt een teamticket voor één van hun avonturen!

Let op: Het kan zijn dat kortingen en/of acties inmiddels zijn verlopen. Hier kunnen vanzelfsprekend geen rechten aan worden ontleend. Mocht je een dergelijke  actie/korting tegenkomen laat het ons dan even weten. We verwijderen deze dan voor de volgende Escape Weekly.

En heb je zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Geef ze dan vooral door!

Genoemde escape rooms

Bijlmerbajes Ontgrendeld Escape Room 'Forbidden Floor' Escape Room Vlaanderen (Sint-Niklaas) Escape Room Warmenhuizen Escaperoom Oss Fort Pannerden Museum Escape Next Level Escaperoom Eindhoven Sherlocked

Aanbiedingen

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren