Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Eerste editie NK Escape Rooms

Op zondag 16 oktober werd het Nederlandse kampioenschap escaperooms spelen georganiseerd. Studenten van de Fontys Academy for Creative Industries Tilburg hebben dit NK gerealiseerd in samenwerking met The Escape Hunt Experience Eindhoven. Tien teams streden met elkaar om de allereerste titel 'Nederlands kampioen Escape Rooms'. 

Alle teams hebben de drie kamers van The Escape Hunt Experience Eindhoven gespeeld. Op basis van de gespeelde tijd, kregen de teams punten toegewezen. De snelste kreeg 10 punten, de volgende 9 punten, enzovoort. De punten van alle drie de kamers werden bij elkaar opgeteld, en het team met de meeste punten ging er met de titel vandoor. Met 27 punten was dit team 'de escapende terrassers' met onder andere mede-escapetalkers Jeroen en Sylvia. Zij wonnen een exemplaar van het onlangs door ons gerecenseerde 'Escape Room the Game' en 100,- te besteden bij een van de locaties van The Escape Hunt Experience. Met 24 punten kwamen 'de escapejuffies' op een mooie tweede plaats. De derde plek was met 23 punten voor 'team hopeloos'.

Dat het een mooie eerste editie van dit NK is geweest moge duidelijk zijn, mede omdat op deze dag ook alle kamerrecords zijn verbroken. Wij kunnen niet wachten op de volgende editie! Voor nu willen we de winnaars van harte feliciteren met hun prestatie!

Genoemde escape rooms

The Escape Hunt Experience Eindhoven

Plaats de eerste reactie

Login om te reageren