Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Dokter Freud

Oss , The Netherlands

Permanently closed

60 minutes

2 - 6

12 year

Read reviews

More about Dokter Freud

Bij Dokter Freud dien je binnen 60 min te ontsnappen uit zijn kamer. Lukt je dit niet? Dan zal jouw lichaam of bepaalde lichaamsdelen worden gebalsemd en worden geplaatst in het wassenbeeldenmuseum. Verdere informatie is uiterst geheim. Aan jou om daar achter te komen door er heen te gaan.

Deze kamer is overgenomen van Escaperoom Oss.

 


Themes

Classic

Properties

Airco available

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Food available

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

1 likes

18 visitors

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Rusheuvelstraat 5
5346 JH, Oss
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

10 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

kaibouterkaibouterEscaperMember since: 2019 February 24 (72 rooms played)
Posted on: 2019 November 6

bagger

Wat een prut kamer. Echt veel te klein voor 6 man je staat elkaar in de weg die absoluut niet grappig of vermakelijk is. Je wordt gek van elkaar en je kan nergens heen. Weinig originele puzzels. Ik heb letterlijk niks kunnen doen omdat ik niet toevallig voor een puzzel stond. De "ontsnapping" is anticlimactisch. Laten we zeggen dat het meest positieve was dat ik genoten heb van de mensen waar ik mee was :-D


3

Ambiance: 3.0

Puzzles: 3.5

Service: 8.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goeie vraag?
 • vrijwel alles

 

corlijncorlijnEscaperMember since: 2019 May 30 (49 rooms played)
Posted on: 2019 November 13

Een 'erbij' kamer

Dit is typisch zo'n kamer die niet de core business is van de vestiging. Hij zit in een bowlingcentrum en de voorbespreking vindt plaats in de bar naast de kamer. Bij ons stond er toevallig formule 1 op, waardoor er veel herrie was. Gelukkig zetten ze het toen wij begonnen wat zachter zodat we er in de kamer geen last van hadden.
De kamer was best aardig, maar niks hoogstaands. Voor de bowlingbaan is het ff wat inkomsten erbij en voor ons was het ff een escape room erbij.


Response by Your Escape Room

2019 November 13

Goedemorgen, Ik zou graag met u in contact komen over uw review. Wij vinden het jammer dat u heeft ervaren als dat het voor extra inkomsten is. Zou u contact met ons op kunnen komen via yourescaperoom@outlook.com of 0641583821 Met vriendelijke groet Your Escape Room Stephanie Taal


7

Ambiance: 6.0

Puzzles: 8.0

Service: 7.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Team: bussumse hangjongeren

Escaped: Yes  53:00 min


 • Prima
 • Niet meer dan prima

 

nielstegnielstegEscape ApprenticeMember since: 2019 September 9 (9 rooms played)
Posted on: 2019 September 9

uitdagende kamers.

Op 08-09-19 speelden we met team Escaperoom Aalten Dokter Freud. De beheerster ontving ons zelf en na wat kletsen vooraf speelden we deze escape. Persoonlijk vond ik deze room leuk om te spelen. Er was niet veel electronica wat ik soms bij andere rooms te overheersend aanwezig vind. Het gaat hier echt om puzzeltjes oplossen, codes maken en slotjes openen. Misschien zijn het wel wat veel puzzels voor een kleinere groep maar dat is mijn gevoel. We waren met 5 en het was al aardig veel. De inrichting is goed gemaakt. Het bevat props uit het wereldje waarin het verhaal zich afspeelt. Van tevoren krijg je een goede introductie. Puzzels zijn hier en daar wel lastig maar de hints hielpen ons goed verder.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.5

Service: 8.0


Played in September 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Leuke inrichting
 • Introductie
 • Veel slotjes

 

melissarobmelissarobJunior EscaperMember since: 2019 August 18 (15 rooms played)
Posted on: 2019 August 18

Tegenvaller

We vonden het veel geld voor een matige kamer. Het meisje dat ons begeleidde deed het voor de eerste keer zelfstandig en we hadden het idee dat we haar minder nerveus moesten maken dan andersom. Daarbij kan van zo'n meisje dan ook geen goede begeleiding verwachten. Kamer was op zich oké, de hints niet, waardoor we er voor geen meter doorheen kwamen. Aangezien wij correcte capabele begeleiding erg belangrijk vinden, is deze kamer ons inziens dan ook absoluut geen aanrader.


4

Ambiance: 2.0

Puzzles: 6.0

Service: 2.5


Played in July 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • sfeer
 • begeleiding

 

Cupido79Cupido79EscaperMember since: 2017 July 30 (57 rooms played)
Posted on: 2019 April 7

Welkom bij Dr Freud

Kamer ziet netjes uit , leuk filmpje word afgespeeld en je mag beginnen , we zaten lekker in de flow puzzels waren logisch. We hebben ons goed vermaakt het is een leuke beginners kamer.
Service en ontvangst is super !


7

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 5 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes


 • Leuke beginners kamer
 • Service van de gamemaster
 • In the flow

 

De dokter

Oo deze locatie zitten 2 kamers waarvan wij deze als eerste speelde vandaag.

In onze ogen een leuke beginners kamer met slootjes die bijna allemaal 4 cijferig waren dit zorgde soms voor wat verwarring.verder leuk gespeeld en binnen de tijd ontsnapt.

Wel vertelde de eigenaars dat ze nog wat veranderingen door wilde voeren in de kamer om hem zo uit het "beginners" segment te krijgen.


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes

 

ivangroenivangroenEscape ExpertMember since: 2018 October 6 (62 rooms played)
Posted on: 2019 September 13

Goede begin Kamer

Kamer ziet netjes uit , Begint met een intro, en dan mag je beginnen, wel wat slotjes, maar zeker ook wat andere puzzles, ook zeker wat hulp nodig gehad om deze goed werkende kamer te ontsnappen. Zou beide kamers zeker als beginnende escapers gaan doen!


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 6.5

Service: 8.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Gamemaster
 • verschillende puzzles
 • geen verhaal ontwikkeling
 • slotjes

 

MoessMoessEscape GuruMember since: 2018 March 18 (208 rooms played)
Posted on: 2019 March 15

Mooi escapebegin voor beginners

Wij betraden met zijn vieren de kamer van Dokter Freud. We werden goed in de thematiek getrokken met een filmpje en het geluid sloot ook aan bij de thematiek. Het is overigens geen kamer die je een beleving geeft en waarin je een verhaal volgt.

De sfeer van de kamer is goed neergezet, al zouden de puzzels nog mooier verwerkt kunnen worden in de kamer. De puzzels zijn grotendeels in thema en je wordt goed geholpen in de kamer om de flow te pakken te krijgen. Er zijn voldoende puzzels om te doen en ik kan me voorstellen, met minder ervaring, dat het wat uitdagingen kan bieden. Wij waren in totaal met vier ervaren personen (ieder 90+ kamers gespeeld) en daarvoor was de kamer op dit moment te makkelijk. We stonden dan ook snel en hintloos buiten. Dit deed trouwens niet af aan de positieve ervaring in de kamer, want ik heb wel lekker gepuzzeld.
Ik zou eigenlijk deze kamer het liefste hebben gespeeld met 2 ervaren personen. Ik denk dat het dan super uitdagend was geweest. Ik kan me alleen voorstellen dat de prijs van 81 euro te veel is voor twee personen en dat zou ik ook niet neerleggen met zijn twee├źn. Dus het is wat mij betreft nu een geschikte kamer om aangestoken te worden met het escape virus als je nog nooit of net een paar escape rooms hebt gespeeld.


7

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  27:57 min

 

MiessMiessEscape ExpertMember since: 2018 May 11 (127 rooms played)
Posted on: 2019 July 24

Tijd om aangestoken te worden met het escapevirus!

Op deze locatie heb ik al eerder een kamer gespeeld en dat prikkelde niet om deze kamer ook te gaan spelen. Inmiddels heeft de kamer nieuwe eigenaren die zelf gek zijn op escapen en volgens mij grote dromen hebben voor de toekomst.

Het is een kleine kamer, maar wel passend bij het thema: je bent echt in het kantoor van de dokter. Dit maakt de aankleding verder niet zo heel interessant, maar er zijn leuke snufjes en grapjes te vinden in de kamer die bijdragen aan de sfeer. Er is gekozen voor zoveel mogelijk authenticiteit en de makers zijn er druk mee bezig om dit in de hele kamer door te voeren. Op het moment dat wij speelden was dit nog niet helemaal het geval (bijvoorbeeld een plastic briefje dat op de deur zit geplakt) en dat doet dan weer iets af aan de sfeer.

Over de puzzels is goed nagedacht en er zit een lekkere flow in de kamer. Voor hele ervaren spelers vormt deze kamer dus geen grote uitdaging (of je moet echt willen spelen voor de beste tijd). Ondanks dat heb ik niet het gevoel gehad dat er te weinig puzzels in de kamer zaten. Iedereen was gewoon lekker aan het puzzelen en we gingen er razendsnel doorheen.

Heb je vrienden die nog niet veel kamers hebben gespeeld en waarvan je graag wil dat ze vaker met je gaan escapen? Neem ze dan vooral hiermee naartoe, zodat ze kunnen proeven van het escapen en zin krijgen in meer!


7

Ambiance: 7.0

Puzzles: 7.5

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  27:57 min

 

tomhendriksentomhendriksenEscaperMember since: 2017 February 19 (129 rooms played)
Posted on: 2019 March 1

Leuke beginnerskamer

De kamer gespeeld met 3 ervaren personen, we hebben een leuke avond gehad. Maar door de ervaring van ons team vlogen we wat snel door de puzzels heen. Zeker de moeite waard voor beginnende escapers.


7

Ambiance: 6.5

Puzzles: 6.5

Service: 8.5


Played in March 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  28:33 min


 • Leuke puzzels
 • Vriendelijk ontvangen

 

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great