Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Salvation Room 2: Inventor Čuden’s Wondrous Machine

In a brand new episode of the most popular Slovenian escape game, new – never seen before – challenges await you. The famous inventor and engineer Alojzij P. Čuden has dedicated his life’s work to inventing a machine to prevent earthquakes. Sophisticated seismographical instruments have just reported that an earthquake is about to shake Ljubljana. The only hope is for you and your team to find the way into his apartment and start the Wondrous Machine, before it’s too late. Save Ljubljana!


Thema's

Muziek

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

1 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Trdinova ulica 8
1000, Ljubljana
Slovenië

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

1 review

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

RicardoVD90RicardoVD90Junior EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Ljubljana kamer

Als je met wat vrienden een weekend weg gaat naar Ljubljana en je wilt wat gaan doen... wat doe je dan? Een escape room natuurlijk! Na wat zoeken op tripadvisor bleek dit een van de betere van Ljubljana te zijn.

Onthaal:
We kwamen wat te vroeg dus ze waren nog met het resetten van de kamer bezig. We hadden dus nog even de tijd om te overleggen wie welke kamer ging doen. Hierna kregen we een kleine introductie over de kamer die we gingen doen. Ljubljana zou op een plek liggen waar veel aardbevingen voor kwamen en de professor had een apparaat ontworpen die ze kon voorspellen. Maar de professor was verdwenen en wij moesten het apparaat aan de praat krijgen. Na de introductie kregen we een walkie talkie mee om de hints door te vragen.

Kamer:
De kamer was een vrij ruime kamer die er wat verweerd uit zag, maar dat was dan ook de bedoeling. Er was niet heel veel aankleding, maar wat er wel was had met de kamer te maken. En ook zo goed als alles had met een puzzel te maken. Na even rond kijken hoe de kamer er uit zag begonnen we te zoeken wat los zat en gebruikt kon worden. Na een aantal seconden hadden we al een aantal dingetjes gevonden en na niet heel lang hadden we het eerste slot al open. De flow zat er goed in en de sloten gingen een na de ander open. Alle puzzels werden snel gevonden en de oplossingen net zo snel. En voor we het wisten was de deur naar de volgende kamer open. Hier kwamen we in een kleinere ruimte die wat moeilijkere puzzels had. We hebben voor een van de puzzels een hint moeten vragen om dat het voor ons niet duidelijk was, maar met de hint konden we gelijk verder. Na deze puzzels hadden we gevonden wat we nodig hadden en konden we het apparaat starten. Een heleboel kabaal kwam eruit wat ik al aan zag komen, maar toch nog van schrok. En daar stond de GM! we waren ontsnapt! We hadden nog 12 minuten en 11 seconden over, maar we moesten nog op de andere groep wachten. We hebben even met de GM zitten praten over de andere groep en over Ljubljana.

Conclusie:
Dit was een leuke kamer en volgens de GM een van hun moeilijkere. Maar misschien kwam het door onze samenwerking, maar zo voelde het niet voor mij. Alles sprak voor zich in de kamer en als je goed oplet kon je ook niet de verkeerde codes invoeren. Maar de aankleding sprak mij wel aan. Je zag nog wel kabels lopen die niks met de puzzels te maken hadden, maar dat was wel geprobeerd weg te krijgen. Het leek ook allemaal een beetje verweerd wat ik zelf wel goed vond over komen. De puzzels werden geleidelijk steeds moeilijker waardoor er een goede flow onstond. Daarna nog een leuke babbel met de GM wat er voor zorgde dat dit een leuke ervaring was om weer eens een escape room ver van huis te doen. Tevens kregen we ook nog een korting omdat er per ongeluk in de andere kamer een bos sleutels ( die niks met de kamer had te maken ) was blijven liggen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:49 min


  • Goede prijs
  • Puzzels
  • Goede service
  • Sfeer

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig