Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Sky Heist

Boedapest , Hongarije

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Sky Heist

The day has finally arrived! The largest airship ever built takes its last voyage. The passenger list is made up of the most wealthy people and it is almost impossible to get a ticket for this flight. Rumor has it that a great fortune is now departing to the skies. One member of the illustrious clientele is none other than an Indian Maharajah. He prepared a generous present for his daughter's wedding, which he placed in the most secure place of the airship, in the robust safe of the pilot cockpit. Hiding in the hold, your small team secretly joins the passengers of the airship carrying the luxury company and waits for the right moment to grab the contents of the safe. Take advantage of the evening ceremony, when everyone will leave their cabins to celebrate the successful take-off with a toast and a magnificent dinner. This means you will have about 60 minutes to act. Once the treasure is in your hands, use the small plane attached to the bottom of the airship to escape. Good news for you: according to the forecasts, the trip will not be perfectly smooth because a stormy cyclone is approaching. The noise of the storm will help mask the sound of your footsteps, but don't forget that every second counts...

Thema's

Avontuur

Reizen

Eigenschappen

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

1 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Király utca 14
1061, Boedapest
Hongarije

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

1 review

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (139 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2023

Zeppelin tijd!

We hebben deze kamer gespeeld als onderdeel van onze escapetrip naar Boedapest waar we 22 kamers gespeeld hebben in 2,5 dagen.
Een hels schema, maar zeker de moeite!
Dit was de derde kamer en is ook de nieuwste van Aroom. Alle kamers waren met 2 spelers, wat in Boedapest zeker doenbaar is en we hebben ook alle kamers binnen de tijd gehaald.

Eerst als algemene feedback van Aroom. Een beetje zoeken naar de juiste locatie en nog wat onwennig banen we onze weg naar een binnenkoer met een grote hoeveelheid aan deuren die telkens naar een andere kamer leiden. In eerste instantie konden we niet bevatten wat er hier allemaal achter schuilging.
We zijn hier de hele tijd door Noel geleid (ook toen we 2 dagen later terugkwamen om de laatste kamer hier te spelen).
De ontvangst was vlekkeloos, met goed Engels. De ontvangstruimte zelf was zeker aangenaam, met goede airco en de mogelijkheid om water en koffie te drinken (wat duidelijk ook door vele bewoners van het wooncomplex gebruikt wordt). Enkele zetels en tv's met retroconsoles maken het af en je hebt een plaats waar je best wel even kan vertoeven. Ook de lockers zijn ok, waar sommige zelfs een USB aansluiting hebben om de GSM op te laden.

Na het tekenen van een overeenkomst waar alle ongevallen voor eigen rekening zijn (toch wel eerder atypisch in de Benelux) en het bekijken van het verplichte filmpje begon het wachten om te spelen.
Er is een continue flow in/out van mensen die komen spelen. Het toont ook het commerciële karakter van de locatie, maar het voelt nooit storend aan. Eigenlijk hebben we nergens last gehad van andere spelers die we konden horen
Algemeen lazen we op voorhand dat de organisaties in Boedapest flexibel zijn en inspelen op mensen die heel wat kamers spelen (aansluiten van kamers etc.). Dit is tegenwoordig niet meer het geval merken we, waarschijnlijk door de grootte van de industrie.

Hoewel de site aangeeft van niet, kan hier toch met credit card betaald worden. We hadden alles al op voorhand via internet betaald, wat hier in ons nadeel speelde, want daardoor hebben we de korting gemist. Maar goed, er zijn ergere dingen en de prijzen in Boedapest zijn echt nog wel ok.

De kamer:
Wauw, wat een mooie en leuke kamer was dit. Zalig steampunk thema met originele en toepasselijke puzzels. Iets minder lineair dan de andere kamers bij Aroom ,wat het ook iets leuker maakt. In deze kamer mag je zeker de rode lijn niet verliezen en continue heen en weer in de kamer gaan. De puzzels zijn niet ongelofelijk moeilijk, maar vragen wel veel oog voor detail. Eén bepaalde puzzel heeft ons veel tijd gekost en we dachten dat er ofwel een technisch defect was, of dat het een ongelofelijk nauwkeurig mechanisme was. Stom om dan te zien dat we 1 element al 10 minuten fout aan het plaatsen waren :-).

Grootste nadeel van de kamer is dat hij plots stopt. Het verhaal is gedaan, maar het ontsnapgedeelte had verder uitgewerkt mogen/kunnen worden. Maar vooral omdat we wilden verderspelen :-).
Mooi afgewerkte kamer, leuke puzzels,.... Zeker een deelnemer voor de beste kamer bij Aroom!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Puzzels
  • Logica
  • Spannend
  • Beleving

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig