Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escape Weekly 46

Zoals elke week hebben we ook deze week weer al het escapenieuws voor jullie verzameld.

Nieuws

- Mystery House Valkenburg heeft een korte teaser gepost voor hun nieuwe kamer The Asylum Revealed. Durf jij het aan om in de voetsporen van Nellie Bly te treden?

- Escape Room Raalte stond met een verhaal in Weekblad voor Salland. Zo valt er te lezen dat ze 3 moeilijkheidsgraden aanbieden voor de escaperoom en dat, als het goed loopt, er al plannen zijn voor een tweede en misschien zelfs derde kamer.

- Had je ook liever meer afleveringen van BBC's Race To Escape gezien? Naast het aankomende 'Breakout' van AVRO/TROS waar we het in Escape Weekly 29 al over hadden komt Geek & Sundy met Escape! waarbij bekende personen zoals Josh McDermitt (The Walking Dead), Ingrid Oliver (Doctor Who) en Yvette Nicole Brown (Community) moeten samenwerken om te ontsnappen. Wij gaan het in ieder geval in de gaten houden.

- Ter promotie van Watch Dogs 2 stuurt Ubisoft een mobiele Watch Dogs 2 escapetruck Duitsland in. Van 10 t/m 16 november was deze in Berlijn te vinden. Van 18 t/m 22 november in Düsseldorf. Van 23 t/m 25 november in Frankfurt en van 27 t/m 29 november in München.

- Fan van Zelda? Nintendo heeft een samenwerking aangekondigd met de SCRAP franchise om een Zelda escaperoom te realiseren in 2017. In plaats van te ontsnappen uit een ruimte is het de bedoeling om in een team van zes personen een mysterie op te lossen in een grote omgeving. Tickets zijn verkrijgbaar voor San Francisco, Phoenix, Los Angeles en San Diego. Seattle, Chicago, Houston & New York volgen nog.

Acties & Kortingen


Vacatures
  • Omdat hun nieuwe kamer bijna opent is Mystery House Valkenburg op zoek naar een collega. Ben jij 18 jaar of ouder, beschikbaar (voornamelijk) in de weekenden en durf je voor groepen te staan? Bekijk dan snel hun oproep op Facebook.
     
  • Team Trapped is op zoek naar een keymaster. Ze zijn op zoek naar een gedreven en flexibel persoon. Nederlands en Engels is een must, Duits is mooi meegenomen. Interesse? Lees de rest op Facebook.

Dat was het weer voor nu. Zelf nog nieuws, acties, kortingen of vacatures gevonden? Laat het ons vooral weten!

Mentioned escape rooms

Escape Room Raalte Mystery House Valkenburg Team Trapped The Missing Link TRAP Arnhem

Discounts

Post the first comment

Login to reply