Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Cabin

Las vegas , United States of America

Closed now

60 minutes

2 - 7 (Recommended: 4)

10 year

Read reviews

More about The Cabin

While enjoying a camping trip in the woods, a group of friends head out for a hike and quickly become lost. While frantically searching for their way back to camp they stumble upon a small cabin buried deep in the woods. As the sun fades and darkness approaches they realize they are not alone. With little option and a storm imminent they decide to ride out the night in the cabin.


Themes

Adventure

Mystery

Properties

No wheelchair access

EN

Toilet available

Escapetalk.nl statistics

1 visitors

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

1775 East Tropicana Suite 100
NV 89119, Las Vegas
United States of America

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

1 review

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

MarindeMarindeEscape ExpertMember since: 2019 August 10 (98 rooms played)
Posted on: 2022 July 2

Eerste escape ervaring in de Verenigde Staten

#92 Na al vele kamers gespeeld te hebben in Nederland (en België) en na de verhalen over escapen in het buitenland in verschillende Facebook groepen en de podcast Beyond the Game, ben ik ook nieuwsgierig geworden naar escape rooms in het buitenland. Tijdens een vakantie naar de Verenigde Staten hebben we dan ook twee kamers geboekt. Best lastig om dan een goede kamer te selecteren en we wisten ook niet goed wat we konden verwachten in relatie tot de Nederlandse standaard. Voor twee personen vonden we de hoge prijzen die voor TERPECA kamers gevraagd worden niet oké (400 dollar in San Francisco) en hebben we voor betaalbaardere kamers gekozen waar positieve reacties op kwamen in de Facebook groep 'Escape Room Enthusiast'. Het werd The Cabin in Las Vegas en EVIL Robots in Phoenix.

Ondanks dat je voor minimaal drie mensen moet boeken, kun je The Cabin gemakkelijk met twee personen spelen en zou ik ook niet meer spelers aanraden (gebruik promotiecode: 1 Free Player). De ontvangst was heel gehaast en zakelijk, het was duidelijk dat de er vele gamemasters rondliepen die verschillende groep begeleiden. De gamemaster die ons voor het instructiefilmpje zette was wel degene die ons in de kamer opsloot, maar niet degene die ons volgde en naderhand ontving. Jammer, dat die persoonlijke kant en daarmee ook het praatje onder enthousiastelingen op deze locatie ontbrak.

We hebben begrepen dat klassieke escape rooms in de Verenigde Staten veel leeswerk bevatten en raadsels. Daarnaast viel ons op dat het gebruikelijk is om tijdens het spelen te vragen naar hints en je op sommige locaties ook strafpunten krijgt op hints of je er slechts een beperkt aantal tot je beschikking hebt. Het moeten vragen naar hints vind ik niet zo'n leuke manier van spelen, de communicatie met de gamemaster haalt je uit het spel en bovendien kun jijzelf geen inschatting maken of je op het juiste spoor zit en/of achter op schema raakt.

Deze kamer was wat dat betreft redelijk klassiek, met veel geplastificeerde instructies of een klassieke tekst met een dik gedrukt woord en een hintsysteem door een walkie talkie. Dit viel ons tegen, we hadden hogere verwachtingen door de aanbevelingen op Facebook en niet zo'n gedateerde kamer verwacht. De kamer was relatief uitgebreid, had leuke verwijzingen binnen de ruimtes en er was nagedacht over licht en geluid. De aankleding vond ik echter vrij beperkt, waardoor de sfeer niet goed overkwam en het aanvoelde als een klassieke puzzel kamer. De kamer is een combinatie van zoeken, de juiste zaken met elkaar combineren en de juiste puzzel op het juiste moment oplossen. Dit was niet per se uitdagend, maar de puzzels waren wel afwisselend. Wat ik echt gemist heb op deze locatie, is de logica die je van de ene naar de andere puzzel brengt en zorgt voor een goede flow. Number one escape rooms maakt daarnaast gebruik van bonuspuzzels. Toen wij met tijd over uit de kamer waren kregen we nog de mogelijkheid terug te gaan om die op te lossen. Ik vind dit persoonlijk niet zo'n sterke toevoeging omdat het een puzzel is waarbij de oplossing vervolgens nergens toe leidt of een voordeel biedt, en omdat je geen idee van je tijd hebt ben je snel geneigd deze naast je neer te leggen.

We hebben prima gepuzzeld hier in Las Vegas, maar als eerste ervaring met een escape room in de Verenigde Staten viel het niveau ons erg tegen. Ik zou de kamer niet aanraden, en als je gaat spelen ga dan met maximaal twee personen en met niet te hoge verwachtingen. Later begrepen we dat je voor goede kamers in de Verenigde Staten niet in Las Vegas moet zijn. Op basis van deze ervaring hebben we besloten om in de buurt van Los Angeles een extra kamer aan onze reis toe te voegen, in de hoop op een betere ervaring.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in June 2022

Played with 2 persons

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Escaped: Yes  45:00 min


  • Afwisselende puzzels
  • Gedateerd
  • Zakelijke sfeer/productie draaien
  • Aankleding

 

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great