De geheimen van Professor Schnitzel (Kinder Escaperoom) is closed (for good) and not available to play anymore.

45 minutes
8 year
Min. 3 -~ Max. 7
This location has no English info yet, but you can try Google Translate.

De geheimen van Professor Schnitzel (Kinder Escaperoom)

Het verhaal van Professor Schnitzel!

Professor Schnitzel leeft al heel lang in een geheime kamer in de oude ‘’Honig Fabriek’’ Verstopt in de fabriek creëert hij steeds maar weer nieuwe uitvindingen. Maar Professor Schnitzel is de afgelopen 10 jaar bezig geweest met een spectaculaire uitvinding waar niemand iets van weet!

Een week geleden is Professor Schnitzel gezien in de oude fabriek. Sinds dien is er veel bewaking en is professor Schnitzel niet meer gezien. De bewaking van de oude fabriek heeft de woonkamer gevonden van Professor Schnitzel maar geen enkel spoor van een laboratorium. Lukt het jullie wel om de grote uitvinding te ontmantelen? En help jij de Professor om de uitvinding af te maken

 • Theme

  Laboratory

 • Times played

  2 escapetalk visitors

  NL

  Free parking

  Food available

  Drinks available


Reviews

The majority of these reviews probably will be in Dutch but feel free to post in English. The total score of a review doesn't have to be the average of the subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review
Sort reviews on:

Visiting date Played rooms Score Review date

 • Janssen — 1 room played
 • Posted on 26 March 2018 - 08:59
 • Played with 7 persons in March 2018. Escaped: No

Verschrikkelijk, nooit doen, zonde van je geld.

Met 5 kinderen en 2 volwassenen in een super kleine kamer van 3x3. De startfilm doet het niet en wordt ook bij opnieuw opstarten niet gehoord vanwege de keiharde housemuziek van de lasergameloods die direct naast de escaperoom ligt. Je kunt elkaar dus nauwelijks verstaan. Dan besluiten ze om ook in de escaperoom keiharde muziek op te zetten. Nu kunnen we niet meer met elkaar communiceren en worden de kinderen een beetje boos en overprikkeld; dit zou toch leuk en gezellig moeten zijn? Het voelt alsof we in een slechte discotheek zijn beland en onze oordoppen zijn vergeten. Toch vol goede moed begonnen. Dan blijkt dat er eigenlijk maar 1 iemand iets kan doen in de kleine kamer. De rest staat er moedeloos bij te wachten. De muziek dreunt in onze oren dus we vragen opnieuw of deze zachter mag in de lasergame loods en of de muziek in onze escaperoom uit mag. Helaas moeten we dit 3 keer vragen en wordt toch steeds de muziek weer aangezet. In de lasergameloods dreunt het gewoon verder want daar kan het niet zachter. Dan de puzzels die we moeten oplossen: ze zijn heel moeilijk en zonder hulp van een volwassene niet op te lossen. De puzzels zijn ook gewoon niet leuk. Er kan 1 iemand een puzzel op lossen en de rest kan NIKS doen in de kamer. We staan dus inmiddels 30 minuten met z'n allen in die saaie kleine kamer van 3x3...... onze kinderen vinden het niet meer leuk en wij ook niet eerlijk gezegd. Dit mag geen escaperoom heten. We besluiten de activiteit af te breken. De kinderen zijn zwaar teleurgesteld en de verjaardag van onze 12 jarige is echt een stuk minder leuk hierdoor! We bespreken dit me het personeel. Ze snappen het eerlijk gezegd wel zeggen ze..... en ze bellen met hun leidinggevende: die biedt ons 10% korting aan. Dit is snel geld verdienen hoor..... Eens maar NOOOOOOOOOIT meer :-(

0
1
 • Ambiance: 1
 • Puzzles: 1
 • Service: 1

Write a review

For other escapers and escape room owner it's really useful to read your reviews. Need some help? Read how to review an escape room.

Information

When, with how many persons and did you escape?

Score

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

6
 • Ambiance: 6
 • Puzzles: 6
 • Service: 6
Ambiance

How do you rate the interior of the room? Did they use effects?

Puzzles

Were the puzzles challenging but do-able and in balance? Or not at all?

Service

How was the reception and guidance before, during and after the game?

Total

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores.

Ambiance 6
Puzzles 6
Service 6
Total 6

Post review

Did you check if your review meets our review policy?

Login or register so your review counts towards the top escapers listing.

This room on other locations