Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Stinno

Escape Apprentice

Offline

Omschrijving

Na een pauze van 2 jaar ben ik nu weer vol moed escape rooms aan het spelen. Ik vind vooral de sfeer en ervaringen in kamers belangrijk. Ik ben niet gauw bang, dus neem mijn reviews van enge kamers met een korrel zout ;)


Lid sinds

16-07-2022

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

10 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 05 januari 2023

Waan-zin-nig

In de kerstvakantie heb ik samen met een team van 4 andere personen (waarvan er 3 nog nooit een escape room hadden gedaan) Molly's game geprobeerd te voltooien. En ik kan met trots vertellen dat deze personen er nu een nieuwe hobby hebben! Want ben je een leek op het gebied van escape rooms, doe je er af en toe eentje of heb je er al meer dan 100 gedaan? Boek deze kamer gauw, want Molly's game gaat je verbazen.

De algemene indruk & sfeer
De entree van deze escape room is al te zien op de afbeeldingen op de website. We werden ontvangen door een aardige gastvrouw en de sfeer zat er gelijk goed in. Want wat een prachtige en sfeervolle entree was dit! Hier krijg je iets meer informatie over het verhaal van de gastvrouw/heer. En als deze entree een voorbode is van de rest van het spel... EN DAT WAS HET ZEKER! Meer dan dat ga ik niet vertellen, ervaar het zelf maar.

Puzzels & experience
De verhouding puzzels/ervaring is zeer goed. Iedereen kan actief meedoen op vrijwel elk moment van het spel. Dit is in mijn ogen een belangrijk aspect voor een escape room, iedereen moet het leuk en naar zijn zin kunnen hebben. Pluspuntje. En de experience? Waanzinnig.

Je hebt niet het gevoel dat je moet rushen omdat er geen tijd zichtbaar is in de kamer. Hierdoor kan je je vol focussen op het spel en het verhaal. Je krijgt 90 minuten om het spel te voltooien. Wij stonden na 85 minuten vol adrenaline buiten. Met een gemixte groep van beginners en wat meer ervaren spelers is dit spel dus prima te voltooien!

Zijn er dan helemaal geen minpunten? Eigenlijk niet. Een fysieke puzzel vond ik een beetje raar maar konden we zonder hints oplossen. Maar dat mag de pret niet drukken!

Conclusie
Ik ga hier niet meer woorden aan besteden dan nodig. Eigenlijk moet je gewoon stoppen met het lezen van de reviews en als de wiedeweerga deze kamer gaan boeken. Want het is een pareltje. Elke review die je leest is een spoiler voor jezelf. Je merkt aan alles dat de eigenaren liefhebbers zijn van escape rooms en weten hoe je een topkamer neer kunt zetten. Ik hoop dat de eigenaren gauw besluiten om een tweede kamer te gaan bouwen, want dan zien ze ons in ieder geval heel snel terug.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  85:00 min


  • Sfeer
  • Goede service
  • Puzzels
  • Verhaal
  • Beleving
  • Origineel
  • Moeilijkheidsgraad

  markgoedegebuuredown-the-hatch

0 reviews