Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Rnt

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

16-11-2019

Statistieken

Escaperooms

2 reviews

16 kamers gespeeld

50% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


2 reviews

De Bunker

Escape Room Overijssel
Geplaatst op: 23 augustus 2020

Aanrader

De kamer is een originele uitwerking van het thema. De afzonderlijk kamers binnen de escaperoom vormen een goed geheel. Het personeel is aardig en enthousiast. Er is gelegenheid om te drinken ook al lijkt dat me totaal niet relevant. Neem lekker je eigen waterfles mee. De escaperoom begint al op het moment dat je wordt opgehaald. De puzzels passen goed binnen het thema. Sommige origineel en anderen ouderwetse golden oldies. Hij is spannend met betrekking tot het geluid en special effects, geen schrikmomenten maar een goede setting van de sfeer. De sloten werken maar zoals eerder vermeld moet je soms inderdaad even je best bij losmaken. Geen red herrings. De puzzels zijn noch te moeilijk noch te makkelijk. Je moet goed om je heen kijken, geen moeilijke wiskundige vraagstukken.

Deze escaperoom heeft niet veel kamers. Wel goeie kamers.
Wij vinden het geven van cijfers lastig omdat je dan sneller vergelijkt. Onze review geeft een betere weergave van de ervaring dan het cijfer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  37:42 min


  • Een geheel
  • Vriendelijk personeel
  • Duidelijke puzzels
  • Hard geluid

 

De Kolenmijn

De Kolenmijn
Geplaatst op: 19 januari 2020

Een ontzettende gave escaperoom

Deze kamer gespeeld met vier personen. Voordat je begint krijg je eerst een de juiste kleding voor het werken ondergronds aan. Dit soort al wel voor het juiste sfeertje. De escape is echt fantastisch gebouwd, je kunt gewoon voelen en zien dat iemand hier met veel passie aan het werk is geweest. Het is voor het eerst dat wij een formulier moesten invullen met eventuele bijzonderheden over onze gezondheid, dus dit was vreemd voor ons. De puzzels zijn zoals veel mensen schrijven best moeilijk of onduidelijk en de hints inderdaad meer uit antwoorden/instructie’s dan echte hints. Dit haalt een deel van de puzzelervaring weg. Zonder hints kan de escaperoom frustrerend zijn. De beheerder was zeer aardig en probeert je echt te helpen, maar wij hadden het fijn gevonden om eerder echte hints te krijgen, en niet later de antwoorden.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


  • Sfeer en aankleding
  • Goede hints maar onduidelijk waar ze opslaan
  • Te weinig puzzels voor 4 personen
  • Puzzels zijn niet duidelijk

 

0 reviews