Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Pacootje

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

22-07-2021

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

1 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Wonderschoon!

Vanaf het moment van binnenkomst was het direct genieten geblazen! De ontvangstruimte straalt al volop gezelligheid uit en er is al genoeg te bewonderen. En zelden hebben we zo'n aardige host (Marieke) meegemaakt die echt alle tijd nam om ons welkom te heten en een praatje met ons te maken.
Nadat er nog een korte intro werd verteld was het tijd om de kamer binnen te gaan. En dat was gelijk het eerste WOW moment! Wat ziet deze kamer er fantastisch uit! Het is tot in de puntjes afgewerkt en dat zorgt ervoor dat je gelijk helemaal opgaat in het thema.
Maar de kamer is niet alleen mooi ook de puzzels zitten goed in elkaar en hadden voor ons precies de juiste moeilijkheidsgraad. Met zijn vieren hadden we eigenlijk ook allemaal wel constant wat te doen en met goed teamwork kwamen we er goed doorheen.
Gelukkig konden we met een beetje extra gewonnen tijd de kamer ook daadwerkelijk helemaal afmaken en kwamen we dolenthousiast weer uit de kamer.
En ook na afloop werden we weer heel relaxed ontvangen in de ontvangstruimte en namen we tijdens het nuttigen van een drankje met Marieke nog even alle puzzels en onze prestaties door.

Dick en Gerda :-),
Jullie mogen trots zijn op jullie dochter die gelukkig ervoor heeft gekozen om haar passie te volgen en deze geweldige kamer heeft ontworpen waar wij ongelofelijk veel plezier aan hebben beleefd!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Ontvangstruimte
  • Sfeer
  • Enthousiaste host
  • Leuke puzzels
  • Aankleding
  • Thema
  • Dat we niet nog een keer kunnen!

 

0 reviews