Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Ninah

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

13-08-2023

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

4 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Demise of the Gricers

Entered
Geplaatst op: 13 augustus 2023

We hebben het overleefd! Toch?!

We did it! Wat een ongelooflijke beleving.

Het is duidelijk dat ik niet meer dezelfde persoon ben als voor deze ervaring en ik een beetje Gricer in mij heb opgenomen. Het was overweldigend, en ik moest na de beleving flink bijkomen. Sterker nog, ik moest tijdens de beleving zelfs even bijkomen. Ik dacht ‘laat mij maar even hier zitten’, gaan jullie maar. Nou geen idee of ik dit wel of niet had moeten doen, maar het leverde absoluut unieke momenten in m’n eentje op! Mijn god! Op een gegeven moment verdraaide ik van binnen omdat ik zowel medelijden als afgunst had voor een personage. Ik heb gelukkig wel even kunnen ademhalen en ook waardering gekregen voor de sfeer die ze hier neerzetten, met die muziek, de acteurs, en de machines en de treinen! En nog eens de muziek. Dit doen ze zo goed, met al die geluiden en de spanning, maar als je goed luistert heeft het ook weer iets vredigs en moois… en wil ik erin opgaan… of begin ik nu zelf echt te ontsporen? Mentaal tastte ik namelijk in het duister. Gelukkig is de verlichting van de game spectaculair! Of begin ik nu al te veel in symboliek te praten?

Besef van tijd was ik volledig kwijt. Hoe lang zijn we binnen? Een uur? Vijf uur? Tien uur? Of zat het allemaal in m’n hoofd? Mega-realistisch dit en weer volledig in thema. Want als je met de trein reist, weet je tegenwoordig ook niet meer hoe lang je onderweg bent. Er is altijd wel wat aan de hand. En zo ook hier bij de Gricers. Ofja, daar was behoorlijk wat aan de hand. Ik heb met ingehouden adem gekeken. Verstopt in een klein hoekje, kijkend door een spleet van een wand door nog eens gespleten ogen. Schimmen, gedaantes en omg wat gebeurt er daar… ik moet het nog altijd allemaal een plaatsje geven, maar het was absoluut niet pluis.

Pfffff… Ik ben blij dat ze me na afloop van de game niet direct vroegen wat ik ervan vond, want dat spoor was me even volledig bijster. Nu terug in het heden is dit gelukkig wel helder en is er maar één mogelijk eindstation. En dat is dat je deze beleving gespeeld moet hebben.

P.s. ik hoop wel dat ik op een gegeven moment weer normaal ga praten en denken ;).


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


  • Spannend
  • Beleving
  • Uniek Verhaal
  • Origineel
  • Goede afwisseling in moeilijkheidsgraad
  • Goede service
  • Bent niet meer dezelfde persoon na afloop
  • Lang wachten op de volgende entered game
  • Bent niet meer dezelfde persoon na afloop

 

0 reviews